Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Fincsi zöldséges saslik recept

Fincsi zöldséges saslik recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fincsi zöldséges saslik hozzávalói:
1 kg csirkemellfilé
fél kg vöröshagyma
4 db paprika
fél kg paradicsom
30 dkg gomba
2 db karalábé

cayenne bors
fehérbors
1 deci száraz fehérbor
1 deci light főzőtejszín


A Fincsi zöldséges saslik elkészítési módja:
A húst kockákra vágjuk, megszórjuk sóval, cayenne borssal, fehérborssal és ráöntjük a bort és a tejszínt. Néhány órahosszát pácoljuk. Kockákra daraboljuk a zöldségeket és pácikákra váltogatva felhúzzuk őket a hússal együtt. Tepsibe rakjuk a nyársakat, ami hozzávalót nem használtunk fel, melléjük tehetjük. Közepesen forró sütőben alufóliával lefedve sütjük 3/4 órát, utána levesszük a fóliát, esetleg leöntjük róla a levet és megpirítjuk.

Én joghurtos uborkasalátával enném, de magában is finom.


Kategória: Húsételek receptjei


A fincsi zöldséges saslik elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook