Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Film "asszociáció" (fórumjáték)
eztet sajna nem láttam :(
beeeeeeeeeeeeeeeee :P:P
nem haragszom ám :)
Azért nem néztem direkt meg a gúgliba, hogy aki csípőből tudja, az fejthesse meg :)
Párizs, csempe mögötti fémdoboz, fényképalbum
aki tudja, mondja, aztán írjon újat! ;-)
Na és akkor most mi legyen?:D
na ebbe én nem szólok bele :-DDD
Mind a kettőnek az első szava egy-egy családtag, a második pedig ugyanaz mindkettőben
de nem jut eszembe a címe :S
gúúglizva meg olyan csalás :(
Hááát, végül is az a második része, én az elsőre gondoltam, de mindkettőre igaz, amit írtam. :-) Úgyhogy bármelyiket elfogadom.
"Segglyuuuuk"....:-)
hú nem az amikor a kutya kék lesz a vécéöblítőtől?
És malőr a macska neve?
De a film címe nem ugrik be! :( Lehet mire elküldöm beugrik :P
ex CIA ügynök, wécét használó macska, esküvőre készülés
Jaaaaa! :-D
Köszi, majd tesómnak megmutizom, én értettem, ő meg kérte, hogy fordítsak neki.
a potterre gondoltam.. az újra ;)
Nekem is feliratos ám! ;-)
na tessék!!! :D:D
Mégiscsak láttátok :D
fennvan a tubán magyar felirattal!! :D:D
Én láttam az Operaház fantomját! De nem rémlett a zene angyala. Pedig jaaaaaaaaajj de jó!:)
Érdemes megnézni tényleg színházban, mesés! Mondjuk, én imádom a színházakat!:)
Na majd megnézem, de most masszív HP nézés megy a meccs után nálunk. :-) Az előzetesét is már megnéztem jópárszor...:-DDD
Alig beszélnek benne. Talán az elején az a pár mondat, utána végig énekelnek. A teljes filmidőből max 10 perc a beszéd.
Na jó, a zenét ne, de a többihez nem volt kedvem akkor este olvasni. Mondjuk azóta kicsit többet értek angolul...:-)
az bacna be ha lefordítanák :D:D
Így tökéletes angolul, az eredeti színészek énekhangján :) Szinte nem is nagyon olvastam, csak élveztem a zenét.
Egyszer elkezdtem nézni, de nem volt kedvem feliratot olvasni, feliratosan van meg. De tervbe van véve egy ideje. Amúgy a régit nagyon szerettem.
bocs felhúzták a csillárt... a film végén zuhan le :))))
a 2005-re gondolok... még moziban láttam. Nagyon jó, imádom :) az elején ahogy lezuhan a csillár, és minden színes lesz, és a zene... húúú hát a hideg rázott. Én moziban láttam.
További ajánlott fórumok: