Film "asszociáció" (fórumjáték)
Pedig de...Biztos vagyok benne, hogy láttam, jó, talán nem az egészet, de a címét nem tudom.
:-D
Szerintem tőlem sem lesz megoldás.
Természetesen halvány lila gőzöm sincs a feladványról:DDD
Pedig tudom, hogy láttam, pár éve a tévében ment, de a címe, háááát...Gondolkodom.
Hm, tudom, hogy láttam a tévében, de nem jut eszembe a címe...
A Végtelen történet is beugrott, de nem az.
Talán a Labirintus?
Igen, az az. Bocs, nem vettem észre, hogy írtad! :-) Jó a film is meg a könyv is, szerintem neked tetszene, Giga!
Akkor a film:
Unikornis, elrabolt hercegnő, Örök éjszaka
Nem lett a kedvencem, de jó volt. Annak a filmnek a könyve, amit feldobtam, sokkal jobban bejött.
Tetszett a könyv??
Én is antikvárium oldalakon figyelem hátha előkerül :S
Igen, trilógia. Eddig csak az első kötetet olvastam, más, nagyon más, mint a film, de ezt úgyis gondoltad. Majd elolvasnám a többit is, de mióta terhes vagyok, hááát, sajnálok már annyi pénzt könyvre költeni. Hú, ezt még kimondani is rossz volt. :-/
olvastad az arany iránytűt??? Meg szeretném szerezni én is. Úgy tudom az is egy trillógia. Sajnálom hogy nem forgatják le a többi részét is, nekem tetszett a film :(
Csak hogy kicsit furfangos legyek, de csak nagyon kicsit: A múmia főszereplője...:-)
Az arany iránytűben szerintem nem volt szarva a görénynek.
Nekem nagyon tetszett a film, el is olvastam könyvben. Mondjuk az arany iránytűt is.
Hát ami a szarvas görényről eszembe jutott, az az arany iránytű. De konkrétan nem is emlékszem,hogy volt-e szarva, pláne nem könyvdoktorra :S
Gyühet a főszereplő!
Eskü megnézem a filmet!!
Akkor jöhet a főszereplő neve?
Giga, csalódtunk benned!:D
Szó szerint szarva van a vadászgörénynek, de ha erről nem tudjátok, akkor nem láttátok. Pedig Giga, benned bíztam, mert fantáziafilm...:-)
Gondolom, valami karácsonyi film, nem? Tudod, ilyen rénszarvasosra gondoltam:D
NEM :(
Milyen az a szarvacskás görény?? :O
Úgy látom, senki nem tudja:(
Tervezem a megnézését, a Bazi nagy görög lagzi pl. tetszett a csajtól.
Akkor írok megint én, bár lassan kifogyok az ötletekből. :-)
Könyvdoktor, eltűnt anyuka, szarvacskás görény
Igen!
Szuperjó film, habár az én ízlésem nem olyan, mint másé...nekem nagyon tetszett, de senki nem volt hajlandó osztozni az örömömben. Én már megnéztem rengetegszer, pedig nem szeretek filmet 2x nézni...
Nekem hiába, tippem sincs:D
nem láttam, de sejtem mi lehet, viszont ezért megadom az esélyt a többieknek is. :-)
További ajánlott fórumok: