Film "asszociáció" (fórumjáték)
a közös pont Drew Barrymore!
akkor használjátok a guglit :o)
hú ez nagyon jó :D asszem megnézem :D
Ugye azért nem félelmetes??
nahát, ez se? :(
az előző filmmel van pedig közös pontja: egy színésznő...
Az én részemről igen, de azért várjuk meg a többieket!:)
Hátha műveltebbek, mint én...:)
segítek a sztorival: egy elsőre átlagos amerikai tinédzserfiút ismerünk meg. azonban már úgy kezdődik a film, hogy mély alvásból ébred valahol egy hegyi út közepén, majd kiderül, hogy rendszeresen alvajár, mentális problémái vannak, nyomasztja a világ és az azzal kapcsolatos kérdései. látomásaiban megjelenik egy szörny-nyúl, aki azt mondja neki, hogy 28 nap múlva világvége lesz. elindul a visszaszámlálás.
Tanúja lehetünk családja vacsora melletti veszekedésének, mikor is kiderül, a fiú nem szedi a gyógyszereit.
Snitt, késő éjszaka van. A fiú nővére hazaérkezik valahonnan, és megkönnyebbülve nekitámaszkodik a maga mögött becsukott bejárati ajtónak. Ebben a pillanatban becsapódik egy lezuhant repülőgép turbinája a házba, és pont a fiú ágyára esik. Ő azonban alvajárása miatt egy golfpályán ébred, és csak a tűzoltók és rendőrök hadára érkezik haza. A repülőgépet azonban, melyről leszakadt a turbina, nem találják...
A történet valódi csavarjait nem lövöm le, de eme kis szinopszis alapján talán könnyebb megtalálni a filmet. :)
hmm azt hiszem én sem láttam :/
milyen műfaj??
omg :D
én passzolok:)
Még jó! :-) Ez nem egy zárt fórum! ;-)
Várjuk a következő feladványt!
Igen, ügyes vagy butternut!:)
Én is külsősként kezdtem, nem zavartak még el!:D
remélem, nem baj
de tök sokat olvasom ezt a topikot :)
Ez az Amelie csodálatos élete!
("külsősnek" is szabad beírni?)