Film "asszociáció" (fórumjáték)
Nem, a film címe Chinatown, azaz Kínai Negyed. Tipikus Polanski-rendezés, olyan vontatott, meg lassú, de remek operatőr, a sztori is jó, persze hetvenes évek eszközeivel, de akkor is.
Az elején kicsit néz az ember, hogy mi lesz ebből, de aztán marha érdekes meg körömrágós lesz. Én már egy csomószor megnéztem.
tipp:
Az utolsó szolgálat?
Pedig ez egy jó kis színész :D Én csípom nagyon :D
Attól függ, ki milyen filmeket néz...
Csak most tudtam benézni - szóval a film főszereplője Jack Nicholson, amiért Golden Globe-ot (legjobb főszereplő), a New Yorki filmkritikusok legjobb színésznek járó díját, illetve maga a film BAFTA-díjat, Kansasi filmkritikusok-díjat, Amerikai Nemzeti Fimkritikusok díját nyerte. Szóval nem olyan ismeretlen :)
Én is csatlakozom a passzoláshoz. Na nem a megrágott orrhoz ám! :-D
:D:D Azt olvastam "megrágott orrú" -- baccus mi rághatta meg??? XD
De sajnos a filmhez megint lövésem sincs :(
adok fel, mert dolgoznom kell, nehogy aztán feladvány nélkül maradjatok:
70-es évekbeli los angeles, megvágott orrú magánynyomozó, velejéig korrupt vízügyi hivatal
Nekem amúgy nem tetszett, szerintem nagyon didaktikus, erőltetett és vontatott volt.
Pedig nem rossz film:) A felettünk lakó házaspár fia rendezte, a másik fiúk életéről, és ő a főszereplő is:)
Tuti nem láttam. Magyar sportolókat érintő film nekem csak a Szabadság, szerelem volt meg. Más nem. :-)
Nemá':D Ez nem durva film:) Habár... vannak benne ilyen-olyan jelenetek:D
Huh, nem vagyok passzban. Úgyhogy passzolok. :-D
sérült magyar tornász, Kanada, emlékek
Nem, terhességi toxémiám van, ami miatt magas a vérnyomásom, és csak nagyon sok csökkentővel tudtuk beállítani.
Szóval maradnak a szimpla vígjátékok. :-)
csak nem agyrázkódásod volt? :o
Jaj butternut!:Dhahahaaa
Te fel tudod ám adni a leckét:P
Moszkva tér?
ezt se láttam:S
Én le vagyok tiltva az izgalmas filmekről...Ingerszegény környezet kell, dokim mondta, hogy még olyan filmet se nézzek, amin izgulnék, felzaklatni. Szóval jelenleg Jóbarátok nézés zajlik...:-DDD
Na annyira sok magyar filmet én sem nézek, csak az alap filmeket.
amúgy az "Egy veszedelmes elme vallomásai"-t tényleg nézzétek meg, zseniális! :o)
nemnem... a film címe egy budapesti köztér neve :)
Ha az, akkor tényleg nem láttam, viszont akkor már ketten vagytok akik igen:D
Ezzel már én is próbálkoztam. Szerintem ez a Buheramátrix, és senki nem látta rajtam kívül. De lehet, hogy tévedek, és nem az...
na adok egy könnyebbet akkor :o)
érettségiző osztály, rendszerváltás, budapest :)
A címe "egy veszedelmes elme vallomásai", és játszik benne Drew Barrymore, Julia Roberts, George Clooney és amúgy George Clooney rendezte :)
Na, nagyon jók vagyunk...:-D
Én is passzolok mindenre:D
További ajánlott fórumok: