Fiatalok "klubja" (kb. 18-24-ig) (beszélgetés)
én egyrészt angol nyelvtanári szakon vagyok, illetve kommunikáción-ezen szerencsére marketing-pr. Egyre inkább azt érzem, hogy inkább valamilyen gazdász szakot kellett volna választanom. az jobban fekszik:).
Ahogy végzünk sulival, megyünk ki külföldre, előbb Angliába, aztán Ausztráliába (igen, Mi merünk nagyot álmodni:) )
Ó, ez szép szakma!
Én is gondoltam rá régebben, de aztán más irányba kezdtem el tevékenykedni.
Nekem az álommunkahely az lenne, ahol annyi fizetést kapok, amiből meg tudok élni, luxus nem kell. Ja, és lehetőleg szeressem a munkám.
:)
Én vegyész-és pirotechnikus vagyok, tűzoltó technikus leszek.
Jelenleg angolt és olaszt tanítok, néha tűzijátékozom, és reménykedem, hogy találok valami normális munkahelyet.
:)
Ki mit tanul? dolgozi?
Álommunkahely?
Ne aggódj, még bőven van időd megtalálni az igazit, és családot alapítani.
Mit tanulsz most?
Akkor megnyugodtam, még én sem érzem úgy, hogy feltétlenül férjhez kell mennem. :)
Én felnőttképzés keretén belül tanulok, mellette dolgozom, ezt- azt. :)
Sokan mondják, hogy a mai fiatalok:) későn önállósodnak, nincs bennük felelősségérzet, stb.
???
én most tanulom a második szakmámat ( az elsőhöz 10 éves tapasztalatot kértek...ez vicces).
Én nem találtam meg a nagy Ő-met, párszor koppantam. :(
én most vagyok 20 s még tanulok, barátom igaz van de a gyerekvállalás, családalapítás tőlem még messze van Most még így érzem
És te: mesélj
Persze csak ha gondolod
Sziasztok!
Ki hogy áll a munkával és a családalapítással?
Vannak bőven ilyen idősek...Én pl 22 vagyok (nm 23, mint az adatlapomon van:D addig még van pár hónapom:) )
De pl szerintem ég és föld akár egy 18 és egy 20 éves is. Persze minden emberfüggő is.
sziasztok
én 21 :)
haligali
22 vagyok
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Tucc-tucc - ez kell a mai fiataloknak?
- Nálatok az idősek és a fiatalok, hogy viselik a vírusos helyzetet?
- A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?