Fiatal anyukák, akiknek van kedve egy kicsit kimozdulni a pici nélkül...... (beszélgetés)
:DDD
ne is mondd...most különösen az a mániája hogy minden apró kis szöszt,felszed a földröl és már nyomja is a szájába. szinte mindennap kell porszívóznom :/
valamelyik nap agyonnyomtam egy kis bogarat mire odaértem volna hogy kidobjam már az édeskis fiacskám befalta...szerencsére nem nyelte le és még kitudtam venni a szájából :)
Hát nekem tényleg nem jött be annyira! Épphogy kiszedtem az egyik kezét a szájából, meg kipucoltam a homokot, a másikkal már tömte is be:D
De majd most nyáron te is megtudod! Minden gyerek megeszi a homokot, hiszen meg kell kóstolni!
Jó sok gyógyszer az igen! de a lényeg hogy meggyógyult!ez milyen idősen volt? beteges volt/van amugy a lányod?
Biztos fincsi volt a torta!imádom a csokit!:)
Nem, én nem tudok ilyen szépet sütni sajnos:) Viszont finomnak finom, tudod olyan csokítós:DDD
A gyógyszerek: először kaptunk cedax babyt, meg calcimuscot, aztán cataflamot, aztán nem is tudom mit, utána meg a gyereksürgősségin megint a cataflamot adták, meg ambroxolt, meg amoxicilint, meg C vitamint. Ezek helyre is hozták.
Hú hát nem semmi amiket leírtál!:( lehet hogy nem kellett volna megkérdezni?:) tiszta ideg lettem ezek hallatán.
Amugy a pneumo az okoz középfülgyulladást azt tudom! milyen gyógyszereket írtak fel nektek hogy nem volt jó?
Hát nem tudom, hogy annak volt-e köszönhető, vagy nem. Az orvosok állítják, hogy biztos nem attól volt, de nem győztek meg teljesen...
Egy héttel azután, miután megkapta az oltást megbetegedett. Torok-, gége-, és középfülgyulladás, aztán a füle meggyógyult 2 hét alatt, meg a gégéje is nagyjából, a torka viszont még mindig piros volt és belázasodott, akkor már harmadszorra voltunk az orvosnál, megkaptuk a 3. féle gyógyszert, ez egy hétfői nap volt, és szombaton megint belázasodott, 39 fölé ment neki, úgyhogy ügyelet, gyereksűrgősségi, fül-,orr-,gégészet, vérvétel, intravénás lázcsillapító, stb. Végülis a cataflam cseppektől gyógyut meg 1 hónap után! Szóval nem tudom, hogy attól volt-e, vagy sem, de ha jól tudom a pneumococcus pont hasonló betegségeket is okoz...
Sziasztok!
szia sztelenke!jó hallani rólad!hogy szólíthatlak amugy?Milyen a gyermekfelügyelet?szereted csinálni?Milyen az élet az angoloknál? :) hideg van? Itt most marhára csúsznak az utak...
Kislányod hogy van?remélem ő nem beteg ha már te sajnos elkaptad ez a fránya járványt.
Biztos rendbe jönnek majd a dolgok,és remélem azért megtudjátok beszélni azt a fényképes históriát is! kitartás! drukkolok...
szia örülök, hogy hírt adsz magadról, szóval ott sem fenékig tejfel :(, itt meg nem tudjuk meddig lesz gáz, amivel fűteni lehet :S
Itt is káosz van . Biztos rendbejönnek amúgy a dolgaitok...Drukkolok, h. így legyen. Ezek a fránya fényképek :(
Sziasztok!
Látom,mostanában mindenki nagyon elfoglalt lehet.
Hogy vagytok?
Én a körülményekhez képest egész jól,bár itt nem úgy alakult minden dolgom,ahogy előre elterveztem.
Épp tegnapra lebetegedtem,ma megyek orvoshoz,de alig akartak időpontot adni.Megkérdezték a férjemet,hogy jövőhétre jó lesz-e?:-)
Felkelni alig tudok ,de várjak egy hetet.Kész.
Munkám egyelőre csak gyerekfelügyelet van,de keresek,csak a nyavajás betegség levitt a lábamról.
Az ovóda kész katasztrófa:15 órát adnak ingyen,a tübbit nekünk kell állni hetente.A havi díj így 120000 forint kb.
Ja,találtam egy fényképet is ,amit nem kellett volna,ezért pár napja mosolyszünet is van.Szóval,kicsit nehezen indulnak a dolgok,de majd megoldom.Egyébként jól érezzük magunkat a kicsivel.Majd később írok,de most mennem kell.
Sziasztok!
B.U.É.K.!!!!!!
Nálunk is jól teltek az ünnepek. Tegnap a szüleimnél voltunk, ott is aludtunk. Szabolcs nagy nehezen 1 órakor aludt el rendesen, addig többx is felkelt. NEm tudom miért, de ha már meglátja az utazóágyat sírni kezd, ezért mellettem aludt éjszaka.
Vasárnap még Pestre is felmentünk a CSodák palotáját, és az esti dunai panorámát megnézni. Olyan jó volt egy kicsit kimozdulni itthonról. Hétfőn pedig szaunázni voltam egy ismerősömmel, úgyhogy nem panaszkodhatom, mert egy kicsit kimozdulhattam itthonról.
Sajnos lassan elkezdődnek a szürke hétköznapok. De nemsokára itt a tavasz és nem leszünk a lakásba bezárva.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok! Nagyon boldog újévet kívánok én is mindenkinek. Nálunk is egész jól telt a karácsony és a szilveszter is. Danusnak nagyon tetszett az ajándéka, még most is nagy sláger!!! Ami azért egy 15 hónapos gyereknél nag dolog szerintem, mert mindent meg szokott unni max 2 nap alatt:p
Mi egymásnak nem vettünk semmit, csak egy üveg finom bort tettünk a fa alá, de épp elég volt az is:)
Sziasztok!
Látom mindenkit bedaráltak az ünnepek.:-)
Békés,boldog,kívánságteljesítős új évet kívánok mindenkinek.
Mi jól vagyunk,végre szilveszterkor Zoli is szabadnapos volt.A lakást kezdjük belakni.Van már ágyunk,bútorunk,konyhai felszerelésből a legfontosabbak,stb.
Egyébként én a szilvesztert átdolgoztam.Zoli főnökének a kisfiára vigyáztam.Ha minden igaz,máskor is lesz belőle egy kis pénzem.Nagyon aranyos kiskrapek.Ott voltak velem Zoliék is,így az én csemetém sem nélkülözött engem az év utolsó napján.Hatalmas gyerekbulit csaptunk négyen.Hihi.
Sok pusza mindenkinek.Ja,az angolok is felöltöztek végre,mert nappal is röpködnek a minuszok.
Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a tegnap este!
Nálunk a gyerekek örültek az ajándékokat, bár Szabolcsot nem nagyon érdekelte mit rejtenek a csomagok, inkább a szaloncukrokat vizsgálta a fán.
További jó pihenést mindenkinek!
Békés,boldog,meglepetésekkel teli karácsonyt kívánok mindanyiotoknak.
Puszi
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindekinek!
Holnap szerintem nem lesz időm leülni a gép elé.
Szerintem ezért megyek csak túristaként külföldre. Minden országban vannak annyira fura szokások, képtelen lennék némelyiket megszokni :S
De érdekességnek nem rossz :)
meg mindig tudsz írni vmit , ami itthon nincs:)
Sziasztok!
Nálunk megint fél napig se áram, se víz ,se fűtés... Agyrém!!!! Tiszta ideg vagyok, nem tudtam csinálni ma semmit, most meg már nem lszik a Kiscsibém, így nem tudok takarítani, mert közben ő mindent szétszór.
Sziasztok'
Egy gyors helyzetjelentés:
Az idő csodás,nem esik az eső!!!Az embereken naponta elcsodálkozom.Pl:öltözködés:Nagykabát +miniszoknya harisnya sehol+PAPUCS!!!!Szerintetek?Hülyék?MINT ÁLLAT!!!
Egyébként kedvesek,csak nem értenek angolul,illetve Zoli szerint velem van a baj,mert én nem tudok parasztosan beszélni,csak "rendesen".:-)
Ja és ilyen kövér gyerekek!Fúúúúúú!Még tutti nem láttatok ilyet.
A szaloncukorprobléma megoldódott,találtam receptet házikészítésre.Már vettünk tegnap hozzávalókat.Ágyunk már van,holnap veszünk szekrényeket.Most megyünk karácsonyadíszt venni.Juhhééé!!!!!Megyek is .Este majd folytatom.Pusza addig is.
További ajánlott fórumok:
- Anyukák akiknek 2-3-éves kisfiuk van!
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyermeke a 3.szülinap után lett szobatiszta!
- Tanácsokat várnék olyan anyukáktól akiknek 3 picijük van
- Azoknak az anyukáknak a jelentkezését és tapasztalatát várom, akiknek szülés után kiújult a pajzsmirigy betegsége.
- Olyan anyukákat keresek, akiknek a gyereke Debrecenben a Tanítóképző gyakorló iskolájába jár, vagy járt.
- Anyukák akik szívesen kimozdulnának!