Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Apás szülést tervezünk, igen :)
Miért ne indulna be :)
ha már ennyien drukkolunk neki!
Tegnap kérdeztem, csak már nem voltál, hogy apás szülés lesz?
Közben ide telepedtem a fejőgéppel, mert nem volt semmi jó a TV-be :D
Sziasztok csajócák! :) Olyan jólesik, hogy mindenki izgul már értünk... :) Remélem mihamarabb küldhetem az üzit a jóhirről. Dokinál voltunk ma reggel. Minden oké, méhszáj állapota változatlan, bár hajnalban éreztem a fájásokat, de gyengécskék voltak. Ha hétfőig nem történik semmi, akkor a doki inditja. De biztatott, szerinte beindul addig magától is. Szerintetek?
Nem még nem babázik de biztos benéz ide is:)))))))
Sziasztok!
Nina este 8 óta nem volt belépve,lehet hogy már babázik? :)
Nagyon szorítok nekik!
Hát, én este 8.30 kor érek haza.. akkor még fejés, és fürdetés és etetés.. Majd ha még van erőm, benézek...
Addig meg drukkolok Ninának :)
Sziaaa! :D
Rendben remélem délután vagy este felé összefutunk itt és megtudjuk hogy mivan ninával:):)
Szia
Én most megyek készülődni, mert még fejés, aztán irány az iskola! :)
Még nem a neten néztem hogy milyen árban van tetszet is de erre az ember hazaállított valami más termék nevével hogy az jó lesz stb stb!!De majd érdeklődőm mén mert hát nem úgy van az ahogy ő gondolja!!Én fogom fejni magam nem ő!A védőnő biztos tud tanácsot adni majd:))
és meg nézted, hogy arra lehete bérelni ezt a medela masinát?
B-A-Z megye legészakibb részén rontjuk a levegőt:)))))
:))))
Buta vagy, nagyon helyes pofid van, és az, hogy a végére eltorzul, az tökre normális, még annál is, aki alig hizik :)
Tényleg, ti merre laktok?
Simán!!!:):)Tartozik azért ahoz a külsőhöz egy fej és később nem biztos hogy gusztusos lesz ha még hizni fogok :))))))))))
ohooo.. titkolni valóid vannak?? :DDD
:)
Tényleg ügyes vgy a fallal :)
Most először látok rólad olyan képet, ahol az arcod is fent van :)
Mostani képet is tettem ki a lányról pár hete készült!!Igaz nem nagy rajta a különbség:))) csak én
Hát nem.. nem panaszkodom :)
Ráadásul gondolom az sem segitett, hogy nagyon rá voltam arra álva, hogy aludnom kéne, mert nem fogom birni a sulit este...
Ugyhogy csak azért is felébredtem éjjel 2kor és nem tudtam visszaaludni csak 5 körül.... Kukacka meg 6kor keltett...
grrrrr
Köszönöm szépen!!Ígyekeztünk mi is:)))
Nem tudom miért produkál ilyenet az ember agya!Oké hogy néha a félelmet fejezheti igy ki tudat alatt de hát ez fárasztó hogy nem hogy aludni de ha mégis akkor még akkor sem kapcsol ki az agyunk!!Te sem sporolsz a rémálmokkal!!:(:(
Ibus, van egy uj képed, amiben lila fölsőben vagy, a fiad meg a kezedben, azon nagyon szépek vagytok mind a ketten :)
Olvasom, hogy neked is jó ejszakád volt...
Nekem is már megint rém álmaim voltak: most pl. az, hogy lefejtem a tejemet, de ki kellett önteni, mert büdös volt, és kukacok voltak benne... pfuuuuuj! Meg hogy meghalt az egyik barátnőm anyukája... és hogy elaludtam órán.. csupa jót :)
Multkor meg hogy meghalt Domibaba :S Arra ébredtem, hogy sirok.. borzalmas álmom volt...
Megnéztem! Nagyon kis cukorfalat lánykád van:-)))
Vagy csak alszik még.. gyüjti az erejét a NAGY feladatra :)
Utoljára már csak este volt bejelentkezve szerintem már szülőszobán van vagy már az osztályon!!
jóreggelt lányok!
Hogy telt az éjszaka?
Nina, hogy vagy???
3 oldalon van az egyik a 35.bejegyzésnél és a 3 oldal 19.bejegyzés:):):)
köszi! kerestem képeket a lánykádról de nem találtam:-(
További ajánlott fórumok: