Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
A márka sokat segített köszönöm!!:):)
hehe.. nem állni szolizni, hanem járni...
én is neki fogok állni szolizni!
állitólag a tejnek is jót tesz (elsősorban ezért mennék, aztán a stiák miatt..)
Huha, itt pesten Óbuán és a főutcában.
Medela márka.
Még egy kérdés vagy kettő!!:):)
Nst volt ma vagy mikor volt az útcsó?
Nyítva vagy amúgy?
Sziaztok!
Jó sokat termeltetek ma:-) Nekem a pocim szerencsére nem lett striás, inkább a comb és a popsi része. De már nem nagyon látszik:-) Halványodott is meg a szoli is rásegített.
Nina te még mindig itt? Ez a Domi gyerek nem nagyon akar kijönni:-) Hány hetes is vagy:
csajok, én most tépek krumplit pucolni :D hasznossá teszem magam... Remélem apának igaza lesz, és még ma szülünk. Pussz
Honnan lehet bérelni meg hogy működik ez??Erről nem tudok semmit sem de nekem is vennem kellesz!Van egy kézi pumpásom de az alatt nincs cumisüveg és hátha spricoltam akkor a gumis részébe is ment és hát nem valami király!!Meg nem is sok fér bele!!
ugyan olyat mint a korházakban... béreljük havi 8ezerért...
de láttam a neten, hogy lehet venni is már 40ezer, 50 ezerért is...
Ha sokáig fogom használni lehet hogy jobban megérné venni egyet! :D
Tudol:):):) Milyen gépet használsz??
akkor nincs más tippem :)
(egyébként m,ost épp egyik kézzel fejek, a másikkal gépelek :D )
Nekem a zsirpáráimmal semmi bajom, kevesebb is van, mint a terhesség előtt, meg a bőröm feszes.. ezért nem értem mitől lett az a tömérdek mennyiségü stria a popsimon!
Nem fáj már semmim sem :D
nem volt köldök piercinged?
persze tornázni is érdemes, és rengeteget inni, hogy a bőr visszanyerje a rugalmasságát... már amennyire lehetséges
Nina amúgy hogy vagy?Írógatunk írógatunk de még mindig a derekad fáj csak?:):):)
Anyukám egy wellness-szalonban dolgozik, sok anyuka jár hozzá fahéjas-kezelésre (fahéjas krémmel bemasszirozzák a mell és térd közötti részt, majd fóliába tekercselnek). A ,,páciensek,, nagyon elégedettek, olvadnak a zsirpárnák centiméterben mérhetően, feszesebb lesz a bőr, és halványulnak a striák. Szóval én egészen nyárig anyához fogok kezelére járni szülés után :D ...
Én meg sem fogom közeliteni azt a pocakot szerintem!!7hónapra alig van pocim (én szerintem) bár Nórival azért feszítettem a végén:):)
Nekem a köldököm körül kezd striás lenni valami oknál fogva már a 12.hétnél kifordult!!Pedig sose és olyan szép volt..........na de mindegy!:)
Igen, az én hasam teljesen fent volt (még a szülés napján is...).. nem is csoda, hogy nem tudtam enni... Gondolom már helye sem volt a gyomromnak! :D
Azért te is jól kigömbölyödtél a végére, csak épp más alakú volt a hasad. Nekem nagyon hegyes. Remélem azért Domi nem lesz túl nagy, már nem is merek enni :)
Én semmit nem repedeztem a terhességem alatt...
Nagyon örültem is! És 2 héttel a szülés után fene tudja miért, elkezdtem repedezni... borzalmas...
most kenegetem magamat egy méreg drága krémmel.. de nem hinném, hogy helyre hozná ezt a pusztitás :S
:D Hát bizony görögdinnyéket megszégyenitő mérettel és formával rendelkezem... Néha azt érzem, hogy a hasizmaim már alig birják tartani... :S A striák megőritenek. Ahhoz képest vékony voltam, hogy ekkora hasam nőtt hirtelen, és mindhiába a kenegetés, szörnyű állapotban van a bőröm :(
Teljesen egyet értek veled...
Huha, most nézem, azért jó nagy pocakod van már (csak nem 9 hónapos terhes vagy?! :) )
Várj, pill. mutatok neked a naplómba képet az én 9 hós pocakomrol :)
Nagyon édes lehet!
Az biztos, hogy izgalams időszak lesz ez neki is!
Én is most gy évet halasztok az egyetemen. Mindenki mondja, hogy simán folytathatnám levelezőn is. Persze olyanok adják ezt a tanácsot, akik sosem próbálták a fősulit. Attól, hogy nem jársz be naponta, még ugyanannyi, ha nem kétszer annyi könyvet kell megenned. És őszintén, én úgy vagyok vele, hogy nem azért vállaltam gyerkőcöt, hogy folyton anyukámra akasztjam (még ha ő örülne is neki). Ha az ember szoptatni akar, kell a nyugi. Igy is elég stressz ér majd, mire beletanulok a babázásba.
A nagy csaj még csak november 28-án lesz két éves és hát teljesen átvette az anyaság szerepét!Szopiztatni akarja a babákat, altatja szól ha lát a tvben egy sírós babát!!Odajönn megpuszilja a hasam simogat és úgy csinál mintha kenné be krémmel!!Éppen ha megkérdezik tőle hogy Nóra hol a kisöcsi nem nagyon reagál rá de nagyon kivácsi leszek ha a kiságy itthon lesz mit fog szólni hozzá:):)
:)
"Nagy" lányod, hogy áll a kistesó témához?
De eléggé :D
Nem kéthetente, hanem heti kétszer.. de ha az embernek nincs ideje itthon tanulnia, akkor az egész nem ér semmit...
Nagyon gondolokozom, hogy ezt most nem kéne erőltetnem...
Hát lesz :):):):) még igy nem is képzeltem el de nagyon szép lesz!!
További ajánlott fórumok: