Férfiak ide!! Szexuális tapasztalatok, hogy a nőknek jobb legyen!! (beszélgetés)
Szevasz Szaszszil! igazad van, alapvetô dolog, hogy a nôknek jobb legyen, és ez minden önzô pasit foglalkoztat, mint ahogy engem is. Önzô, mert minél jobb a partneromnak, annàl jobb nekem is :-)
De szerintem màsképpen kellene elekzdeni a témàt, nem a 15-20 perc elôjàtékkal. Példàul azzal, hogy nem àltalàban a nôket, hanem a kedvesünket akarjuk boldoggà tenni, és elôször is tisztàban kell lennünk az igényeivel. Egy öszinte beszélgetés az erogén zonàirol, a kedvenc poziciojàrol vagy a testének a közös feltérképezése szerintem egy jobb kezdet. Nem?
Út a női örömökhöz: kell nekik csokit meg tortát venni, bármilyen italt, csak lássák, hogy nagyon drága volt :-DDD
Ja és valamilyen virág is kell.
na vártam egy-két orát és a gondolataim valora váltak,
valoban sok no rákkatint az oldaladra,de mihánt elolvasták az elso mondatodat már el is kapcsolták a gépet.miért?
mert az elso sorod egy kicsit beképzeltnek hangzanak a tobbit pedig szerintem már mindenki tudja.
Szinte biztos hogy erre a fórumra nők ráugranak. :D
Nálam a előjáték min 15-20 perc.
Az aktus közben van egy módszer amit nagyon nehéz elsajátítani, de szerintem megéri. Néha le kell állni egy kicsit mert nehéz elkapni pont a határt amikor éppen elmennél(tulajdonképpen el is mész csak magömlésed nincs). Ha ezt áthidalod nyersz még vagy 15-20 percet, akkor aztán lehet akciózni rendessen. ;-)