Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak... (beszélgetés)
Azért csak próbálkozz:))) Téged foglalkoztat a dolog, rágódsz rajta, ezen egy kibeszélés csak segíthet. Lehet hogy utána tisztábban fogsz látni.
Egyébként hogy kezdeményezel és hogy utasít el?
Háromszor-négyszer. Egy napon max. kétszer. Öregek vagyunk már :)
Legtöbbször ő kezdeményezi. Ha én, akkor is csak finoman annyival hogy hozzábújok és ő máris érti hogy mi a dörgés... Persze néha előfordul az elkapom és falhoz állítom típusú szex is:)
Értem hogy amiről beszélsz annak a szexhez van köze, de kommunikáció nélkül jó szex és közös élet sincs. Szexelsz vele, de a gondodat nem beszéled meg? Elvileg te őt és ő téged szeret a legjobban a világon. Meg kell hogy értse hogy neked ez így nem jó, de ha nem is tud róla?
Heti hányszor szexeltek? Beszélgetni akarsz, akkor tessék! Az elmúlt x évben mennyi volt a legtöbb amennyit 1 nap alatt szexletetek?
Csakmert amiről én beszélek annak ehhez van köze!!!
A férjem üzeni hogy az vagy.
Végigolvastam neki az egész fórumot.
Egyébként 20 éve vagyunk együtt és - ahogy te mondod - minden szart megbeszélünk. De biztos mi csináljuk rosszul:)
Elnézést, hogy belekotyogtam, ahogy gondolod, kérd ki a pasik véleményét,.... nem fognak sokan válaszolni. Akik megtették, azok is éppen az ellenkezőjét írták, ergó ugyanazt, mint a lányok, hogy ez nem kerek.
Tedd magad még kiszolgáltatottabbá, keresd csak a kegyeit tovább !;)
Nem vagyok férfi, de ez teljesen irreleváns a kérdés szempontjából, mert minden ember más.
Ha erőltetettnek érzed, az már rég rossz. Ezt a kapcsolatot max jónak akarod hinni, de nagyon nem az, ha nem tudtok megbeszélni dolgokat. Egy jó kapcsolatban nincs tabutéma egyik fél részéről sem.
Természetesen nem miatta...
Azért nem akarom ezt vele megbeszélni, mert onnantól nekem ez ilyen eröltetett hatású. Te férfi vagy? Főnixxx Csakmert akkor tudnon kéne hogy van amiről a férfiak nem szeretnek beszélni, sőt inkább az ellenkezőjét váltja ki náluk a dolog
És mi vagy mellette? Kirakati baba, akit jól esik az oldalán mutogatni? :SSS
Ha jó nőnek tartana, akkor lesné a kívánságaidat! ;)
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Szerintetek az emberek miért kiváncsiak a sztárok válására?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Nőgyógyászok(nem csak) válaszait várom egy kivizsgálással kapcsolatosan
- Ha kíváncsiak rám