Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak... (beszélgetés)
Miért kéne benyelni? Beszélni kell róla. Baromi lehangoló lehet ha kezdeményezel és elutasít. Nem is értem... Az én férjem inkább azt nehezményezi néha hogy én nem kezdeményezek...
Azt gondoltam eddig hogy minden pasi szereti ha a partnere kezdeményezi a szexet.
Tudva hogy ugyis lepattint, lehet már eleve ugy kezdeményezek hogy abba benne.
Évekkel ezelőtt még kés alá is feküdtem de még az se érdekelte... hogy van ez?
Nem veszi észre? :OO
Az gáz! :S
Lehet te szokattad ehhez hozzá, ha kezdeményeztél, mi volt a reakciója?
Azért, mert már nem szeret, megszokás miatt van veled...stb. random válasz beilleszthető. Talán őt kéne megkérdezni. De hogy ez nem egy jó kapcsolat, az tuti.
Ja, és nem jónőség függő szvsz.
jó nőnek tartom magam... sőt ... de nem értem miért csak akkor lehet szexelni ha a férfi akarja...
És mért van hoyga férfi észre se veszi hoyg milyen "test " él vele :D miért csak a monitor előtt meg az utcán érdekes ?! Az otthoni miért nem elég jó? Kb rám se néz... miért?
Nem vagyunk egyformák, van aki szereti, van aki nem.:) Én szeretem, akarom mondani, szeretném.
Kérem a következőt.
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Szerintetek az emberek miért kiváncsiak a sztárok válására?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Nőgyógyászok(nem csak) válaszait várom egy kivizsgálással kapcsolatosan
- Ha kíváncsiak rám