Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak... (beszélgetés)
nagyon szépen lefogytál amugy... mi vitt rá? vagy miért pont akkor amikor csináltad végig?
értékelendő ha egy férfinek van kitartása... és nem csak a szája jár hogy majd egyszer meg ha akarnék bármikor le tudnék fogyni stb...
ritka hogy megnézem itt a képgalériát de, 1 vagy 2 hete ránéztem és a full oldalon ennek a hölgynek a fotói voltak.persze hogy megnéztem, és szép is.
innen nem volt nehéz visszakeresni.a 49es en van most, ha később nézed talán 50-51 en lesz.
szóval nem mentet link.annyi nő van a neten mint a...nem kell ehez hoxás link:)))
Én közepes vok magasságban,mellméretben is:),na meg vagy szerencsés alkat vagy a sportnak köszönhetően jó alakú,bár a 3.utân nem mentek le olyan gyorsan a kilók,de nem aggódom,mert most már tudom,h a combomról hogy tudom majd leszedni,ami még maradt.Régebben nem néztem mennyit eszem,úgy néz ki,ha beindul kicsit,most se kell majd ezzel foglalkoznom.
Sajnos sok nő azért szilikonoztat,mert azt gondolja,minden ffinak ez kell vagy azért,mert mindenki megbámulja a köldökig érő dekoltázst áll alatt kezdődő mellekkel,de sokan csak azért,h negatív vêlemênyt mondjanak,de ugye vki a figyelemfelkeltésért mindenre képes,mert csak a felszín számít.Pl.nekem van tetoválásom,de csak azért,mert tele vannak a lábaim seprűvénákkal,ami sajnos nem az ember vâlasztása,viszont mikor kiderült,h a tetko el tudja fedni,akkor rászántam magam.Tehát vmikor a szilikon is jò,de néha felesleges.
lehet én vagyok naiv vagy csak más, de nem látnám értelmét kitenni volt b.nő fotóját sex oldalra,de másét sem.persze 1000+1 fajta ember van.
szilikonnal szerintem az a baj, amikor hatalmasra csinálják és valóban olyan mintha ott lenne egy labda.az gáz:)egy szép formás esésű nem túl kemény az viszont szép.láttam itt a hoxán is pár szépet, mert ugye van aki büszkén, bár arc nélkül megmutatja, és bizony szép.
de a természetes a legjobb;)
Na meg ugyebár aki edz....:)))
életfelfogás.hogy ne tartsak töri órát, egyébként benne van az egyik naplómban, út a csúcsra.
röviden, régen én rossz voltam, sokat hazudtam,rossz dolgokat tettem, nem nem olyanokat amiért börtön jár:))de rosszakat.és elsüllyedtem.ekkor átértékeltem mindent, és gondoltam ha jó leszek, jobb lesz az életem.tádám:))))))))ennyi.tényleg:)))
nem akkor féltékenykednek, szerintem a múltból indulnak ki.én nem adok okot, de féltékenység van.nem jó egyébként, mert a bizalom hiányára utal.de olyan ez mint egy kutya akit egyszer megütöttek, az soha többé nem fog tudni 100%ban megbízni az emberben.és megremeg ha hozzáérsz.
utolag már gondoltam hogy erre értetted: )
most sajna lépnem kell, de nagyon érdek bármi amit irsz... pár ora mulva benézek
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Szerintetek az emberek miért kiváncsiak a sztárok válására?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Nőgyógyászok(nem csak) válaszait várom egy kivizsgálással kapcsolatosan
- Ha kíváncsiak rám