Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak... (beszélgetés)
Van, 3 lányuk.:))
Jah, és a nő nagyon szép nő. Nagyon csinos, nagyon kis elegáns..vagyis inkább olyan elegánsan szexis.
az a baj hogy annyi féle variáció van, ami müködik, hogy nem lehet eldönteni hogy melyik normális meg melyik nem... én eddig örültem hogy 11 év után még heti 2 szer megkivánjuk EGYMÁST :D de ezek szerint, nem feltétlenül. Már nem tudom mit gondoljak..
Az elvileg akkor tök általános dolog hogy a férfiak kaphatóak a szexre bármikor?!
Mondom: Hülye vagy.
Talán ezért is nem akar veled szexelni.
Valószínűleg amikor már nagyon tele a zacsi, akkor kezdeményez, mert ki kell üríteni.
Ha jó lenne a kapcsolatotok, nem jelentene gondot ki kezdeményez. A hangulat megjön, ha nincs gondja az embernek a másikkal sem esztétikai, sem etikai vagy mentális vonalon.
Ha az egyik fél kezdeményezését a másik fél visszautasítja rendszeresen, akkor ott baj van. Te, csak hiszed, hogy jó a kapcsolatotok.
A megbeszélése a problémának, ami ezt okozza, sokat segítene. Lehet, hogy már az is, ha jeleznéd, hogy ez zavar, észrevetetnéd vele, hogy látod, hogy probléma van, és szeretnéd megoldani. Vele.
Vagy tartsd magadban és keress egy dugópartnert.
Aztán vagy kiderül, vagy nem.
Ha kiderül akkor szemen köp, ha nem derül ki, magad köpheted szemen.
A döntés a kezedben van.
amugy nem venné a lapot hogy mit akarok...azt hinné hogy csak bujok meg cirogatom...
másnál hogy van ez? :DDD
de most gondoljátok el, hogy pl mindannyiunknak azt mondanák hogy megcsalja a férje... elhinnétek? Ez a világ legnagyobb átb*szása... hogy egy olyan emberrel aki mindent megtenne érted EZT megteszed... nem az ellenségeddel, hanem aki a világon legjobban szeret... milyen ember az ilyen? én mindent felrúgnék ha tudnám hogy kettős játszámát játszik... de ha már csak erre utaló jelet találnék ( a jelenlegi szitut nem ennek tudom be ) akkor is...
ki lehet az ilyet szűrni?
Lehet tegnap érzékenyebb voltam a máskor és rosszabbul érintett...
de mire irod hogy csak "De ha egy ffi heti kétszer igényeli,akkor az nem a másik iránti önzetlen szerelem jele,hanem a hiányáé.Akkor ez csak testi szükséglet kielégítés kellemesebb megoldással"
Ezt miért irtad? Hányszor kéne igényelnie, hogy ne csak a testi szükséglet kielégítés kellemesebb megoldással?
vagy hogy kell érteni?
Igen, aki csal, az a férfi..
Azért csalja meg, mert vannak olyan férfiak (meg nők is sztem), akik azt mondják, hogy: megkaphat otthon bármit, egy valamit nem tud otthon megkapni..az idegen p..ci ízét.
Na de ezzel felesleges offolni a topikot, csak gyors leírtam már.:)
Szóval az eredeti téma, hogy miért nem szereti a réka3508 párja, ha ő kezdeményez..:)))
Ismerek egy másikat is, ott most 47 éves a fickó, a nő mondjuk 10 évvel idősebb. És ők úgy jöttek össze, amikor a pasi 25 volt, a nő 35..ő meg már rögtön egy év után...nála meg én lettem volna egy titkos, de hanyagoltam a témát...ő most jelenleg egy 26 évessel kavar..:))
Mondjuk ott féltékenyebb a nő, de ő BIZTOS benne, hogy NEM MERNÉ a férje megcsalni..szegény, ha tudná..jah és ott a nő tartja el ráadásul a pasit.
Miért ne szeretné? Ki az a hülye aki nem szereti, ha valaki megkívánja? Akár nő akár ffi?
*egyébként meg akit itt írnak egy női fórumon munkaidőben azok nem férfiak, hanem valami mutánsok. Szóval itt te Férfit nem találsz..:)
Jah, és simán visz haza neki egy új cipőt, ha meglát egy olyat, ami tudja, hogy tetszene a feleségének...:DD Holott hány pasi mondja, hogy minek még egy cipő?:D
Egyébként beszélgettem az egyik csajjal, aki már csak az exe, vele 3 évig voltak titokban, havonta egyszer..azt mondta a csaj, hogy a férj sose áltatta, mindig nagyon szépen , kedvesen beszélt neki a feleségéről.
Ebben igazad van, sokat beszélgetek nőkkel-férfiakkal a kapcsolatukról, házasságukról és megdöbbentő hogy sokaknak olyan dolgok normálisak, beleférnek, amiket én el sem tudnék képzelni...
Nem vagyunk egyformák:))
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Híres férfiak ABC-ben
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Nőgyógyászok(nem csak) válaszait várom egy kivizsgálással kapcsolatosan
- Ha kíváncsiak rám