Férfi és Nő barátsága (beszélgetés)
Éppen eljátszom, hogy létezik ilyen. Ugyanakkor tudja, hogy messze nem így érzek. Szóval, ez tipikusan az egyik fél többet akar szituáció.
Naponta többször beszélünk hónapok óta, a nyáron szinte minden hétvégét együtt töltöttünk, közös programokat csináltunk. De Ő a barátjának tart én meg nem tudom, hogy meddig bírom eljátszani, hogy az vagyok.
szerintetek azok a csókok jelentenek valamit?
bevallom kukkoltam közben és csukva volt a szeme....ez azért gyanus:D
de nem gondolok semmi rosszra.
szerintetek?????
barátság pasi és nö között? hát attol is függ milyen közeli kapcsit nevezünk barátságnak..
nekem amugy már vagy 5 éve egy pasi a legjobb barátom..nagyon szeret(ezt közölni is szokta velem), és én is seretem őt.. az ég világon mindent meg tudunk beszélni, és még sose volt olyan hogy összevesztünk volna..belehalnék ha nem lenne az életem része. Mostanában többször megcsókolt, de sztem ez nem jelent semmi komoly dolgot.. nagyon közel állunk egymáshoz.. ennyi:)
Ilyen nincs...szerintem:-)))))
talán csak ez egy darabig müködök igy!!
Éppen egy perre készülök az egyik volt barátnőmmel.Tartozom és nem tudom megfizetni csak egy ingatlannal,(telek) és ezen megy a húzavona.Úgytűnik hogy az adóst semmilyen törvény nem védi.A telek pedig 3x annyit ér mint a tartozásom,de nem tudom máshogy megfizetni.(
Most ezen szomorkodom és idegeskedem.
Megvagyok.
Ciepelem a súlyos keresztet mint mindenki más.
A fickót pedig imádom és belehalnék ha nemlenne.
Jelenleg a kislányom és a fickó az egyetlen örömöm az életemben,semmi más.
en kirugnam ezt a fickot
es ezt a tobbi hsz-od alapjan is mondom
Tudtam :)
Hogy vagy azota?
Nagyon szeretem a barátom,de tény hogy ilyen eseteknél nagyon elmegy a kedvem tőle.
Most beteg ,már egy hete színét sem láttam.És ahogy nyilatkozott még egy hétig nem is fogom látni.(
Aztán meg már ha eddig kibírtam akkor meg már minek....
Nekem is emiatt nemtetszik a dolog,mert az álmok szerintem elég provát dolgok.Nem vagyok féltékeny már,nem érzek féltékenységet de ő mindig ezzel jön,mint ha belém akarná beszélni a dolgot.
A büszkeségem vagy már nem is tudom mit sért ez az egész,nem tartom jónak ezt az egészet,kivülállónak érzem magam és kirekesztettnek és úgyérzem megaláz ezzel az egész dologgal.
Szerintem ki is beszélnek rendesen,én már nem hiszem el ezek után hogy nem ,és kaptam vissza olyan információt amit csak akkor tudhatott meg az exnő ha ezt kibeszélték egymásközt.
Ti vajon mit tettetek volna a helyemben?
Még a hangsúlya is megváltozott olyan enyelgősebb lett mikor telefonált,szerintem még bele van zúgva az exbarátnőbe aki szerintem egy kimondottan gonosz törpe.Elnézést de én csak azt írtam le amit érzek ezzel kapcsolatban.
El sem tudom képzelni hogy a csaj vőlegénye hogy érezhet ezzel kapcsolatban de szerintem hasonlóképp mint én.
En ertem, hogy nem tetszik neked. Csak vele kellene tisztazni, hogy teged ez zavar
En nem hiszek ferfi-noi baratsagban, sot meg azt is komolytalannak tartom, ha nem a tarsaval osztja meg a gondjat, oromet valaki. Mindegy, hogy ferfi vagy no.
(nem jartal mar itt? most oszinten)
Beszéltünkj már róla.
Szerinte én féltékeny vagyok.
Szerintem pedig inkább sértés bánt a dolog.
Azt csinaljak meg veled, amit hagysz.
Ratok ferne egy kiados beszelgetes.
További ajánlott fórumok:
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Harcolsz-e valakinek a barátságáért?
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- Harcolnál egy munkatárs barátságáért?
- Tényleg erősebb a férfiak barátsága mint a nőké?
- Vérebek és kisgyerekek barátsága