Férfi és Nő barátsága (beszélgetés)
Nekem volt egy nagyon jó barátom,de egyszer volt egy gyenge pillanatunk és megtörtént a dolog,egy évig éltünk együtt,aztán szakitás lett a vége,elvette az unokatesómat,de legalább a a családban maradt....Akkor azt mondtam,hogy nem létezik barátság férfi és nő között...mert azt már szerelemnek hivják,egészen addig voltam ebben a hitben,amig nem kerültem a mostani munkahelymre,ahol már az első nap megismerkedtem egy nagyon inteligens,szimpatikus velem egykorú fickóval,akivel másfél év alatt olyan barátság alakúlt ki,hogy mindenki azt gondolta,van köztünk valami,pedig nem volt.Én párkapcsolatban élek és ő is,és soha sem gondoltunk egymásra úúúúgy...legalábbis én nem,ő pedig esetleg ha még is,ami elképzelhettelen számomra,soha sem mutatta,és én ezt soha sem bántam...
Aztán egyik nap jött a hidegzuhany,elmegy a cégtől...Egészen Angliáig...Teljessen összetörtem,el sem tudtam képzelni milyen lessz majd ha ő nem lessz a cégnél...Amikor bejött elbúcsúzni én nem voltam dolgozni,úgyhogy búcsú nélkül ment el,nagyon fáj/fájt a hiánya,a nagy röhögések,a bensőséges beszélgetések,a sokszor egymást vigasztaló szavak....Aztán megszoktam,hogy nincs,de mostanra már én sem vagyok a cégnél,mert időközben kismama lettem...Aztán gondoltam,nincs még veszve semmi,mert az én legkedvessebb barátom az intenet segitségével újra elérhetővé vált és gyakran kapok Emaileket Londonbúúúúúúúú,ahogy ő irja...Húsvétra haza jön és akkor meglátogat...nagyon várom,de félek,ez már nem lessz ugyanaz...Zsolti siess,várunk...
Mióta Őt ismerem,elhiszem,hogy létezik barátság férfi és nő között....
És szerinted létezik, hogy egy férfi és egy nő között nincs "cekkcuális feszkó" ???
Mert akkor valamelyik vagy hülye, vagy meleg!
Mint írtam,voltam hasonló helyzetben...ha az egyik fél többet akar,idővel eljut addig,hogy "lerendezi"magában ezt a dolgot,ha valóban fontos a másik barátsága!
Írtam privit!!!
2. Hogyan lehet kizárni? Ahhoz mind a két fél szükséges, mert ha csak az egyik fejében is megmozdul valami akkor vége a semlegességnek.
A többivel egyetértek...részben:)
1,Azt gondolom,hogy IDŐ kell ahhoz,hogy ténylegesen kialakuljon az,hogy csak barátság legyen.
Pl.az életemben volt egy pasi akibe belezúgtam,aztán amikor jelezte,hogy ő bizony nem így érez,szenvedtem rendesen,de kb.2 év alatt elértem azt,hogy tényleg barátként nézek rá.Semmi hátsó szándék:)
2,Ki lehet zárni.
3,Kit érdekel,hogy ki mit mond és gondol???Elég a mindennapokban megfelelni(pl.munkahelyen).
4,Ha partnered/házastársad van,az már keményebb dió:)Ott tényleg kell a bizalom!
A pesszimista férfi azt gondolja, hogy minden nő rossz erkölcsű.
Én optimista vagyok:
Bízom benne hogy ez így is van:):)
De félre a tréfával!
Férfi és nő kapcsolatának története félreértések sorozata, s ebből mindig is jól megéltek a javasasszonyok, a bájital keverők, a házasságközvetítők és a magazinok.
1. Lehetetlenség meghatározni a feleknek, hogy mit is akarjanak.Azonos neműeknél nincs gond, mert nem kívánják egymást szájon csókolva üdvözölni( Hacsak nem egyes szovjet vagy NDK-s pártvezetőket vesszük alapul).De az ellenkező polaritásban ott lapul a szexuális töltet.Vagy csak bennem teng túl a tesztoszteron vagy mások vannak kőből.
2.Nem lehet kizárni a szexuális vonzalmat.Vagy igen?
3.Meg kell küzdeni a környezet gyanakvásával.
4.Meg kell küzdeni a házastárs, partner fenntartásaival- mert ha azt mondod a barátnődnek, hogy nincs abban semmi, hogy egy másik lánnyal mész moziba, és nem érted mit zokog ezen akkor ott gáz van.
Ti mit gondoltok erről?
ha tényleg szereted a MÁSIKAT megtudod érteni, bocsájtani.. stb :)
Hiszen Ö A MÁSIK-FELED.
én a Páromat úgy is hívom, hogy Ö a Jobbik Felem, mert eltud fogadni amilyen vagyok.. és ezért tudom én is elfogadni.. hiszem, hogy tükrök vagyunk egymásnak "tanulhatunk egymástól".
Kiegészítjük egymást..
Egy mondás szerit azzal élj szoros kapcsolatban AKIT BARÁTKÉNT IS EL TUDSZ FOGADNI-nagyon régen olvastam.. és szerintem van benne Igazság..
?kérdés ki mennyire mer öszinte LENNI és úgy is ÉLNI
1 kapcsolatban a vonzalom is sokat jelent persze, de van más is fontos:hiszem, hogy fontos az is, hogy meglehessen beszélni mindent öszintén és nem csak birtokolva.
A barátság csak 1 szerep 2 Ember kapcsolatában a Nöi-férfi kapcsolatban.. a Szeretö, ugyanúgy.. a szülö is.. stb :)-szerintem
bocsánat néha nincs hosszú ö,ü betüm
Szerintem létezik!
Ha eleve úgy "állsz hozzá a pasihoz"(vagy Ő hozzád),hogy mint férfi/nő,nem mozgat meg,azaz nem érzed azt a bizsergést,vonzalmat,simán működik a dolog.Szerintem!
.. nem csak kisördög van hanem kis angyal is:)
Mindenkiben szerintem
Szerintem előbb-utóbb mindenkiből előbújik a kisördög.
Aztán ez vagy manifesztálódik, vagy csillapodnak a kedélyek...De a választ nem tudom!
Nem létezik.Tàvoli haversàg ok,de baràtsàg???????????
màr annyiszor probàltam,mindhiàba
További ajánlott fórumok:
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Harcolsz-e valakinek a barátságáért?
- Barátodnak fontosabb egy nő barátsága, mint Te, illetve a kapcsolatotok?
- Harcolnál egy munkatárs barátságáért?
- Tényleg erősebb a férfiak barátsága mint a nőké?
- Vérebek és kisgyerekek barátsága