Férfi, aki gyerek maradt, a szerelemben...Ti hogy kezelnétek? (beszélgetés)
Ez törvényszerű lenne?
Ha már együttlennénk, valamelyest csak formálnánk egymást, vagy az ilyen tipusú pasiknál ebben ne is reménykedjek?
Szerintem a gyermeki én megléte nem azt jelenti, hogy valaki megbízhatatlan és döntésképtelen.
Vannak akik szeretik nevelgetni, pátyolgatni a férfit, én ezt nem bírnám elviselni 😀
Köszönöm..
Az az igazság, azt hittem, az én gyermeki énem már nem létezik..de mellette valahogy felszínre került, él még bennem is...de úgy hozta az élet, hogy nekem gyorsan fel kellett nőnöm, egyedül hozom a döntéseimet, vállalom a felelősséget...stb..
S végtelenül türelmes vagyok...
Alapból olyan vagyok, igen...
Szeretek egyedül dönteni..de úgy gondolom, ha az embernek társa van, azért csak közösen kellene dönteni.
Persze Ő minden döntésénél kikéri a véleményemet, vagyis, mintha megerősitést várna, hogy igen, jól csinálja, jó döntés ..stb...
Igen, ezt ki is fogom deríteni.. köszönöm
Ha jól értelmezem, van már gyereked. A kérdés az, szeretnél-e még egyet.
Egy kapcsolat lényege az is, hogy egymás válláról levegyünk terheket, néha az egyik, máskor a másik viseljen többet, a lényeg, hogy egymást erősíteni kellene. Ha ő döntésképtelen, felelősségvállalásra képtelen, akkor ez a rész hiányt szenved. Ettől még működhet, ha te olyan ember vagy, aki mindent maga akar megoldani és amúgy sem ad ki semmilyen döntést, feladatot a kezéből.
Amúgy meg nagyon nagy redflag, ha 40 felett még mindig az anyja szoknyája alatt éldegél. Ennek van oka, derítsd ki, hogy mi, még időben.
Ez egy nagyon jó dolog, hogy szuperjó a kapcsolata a gyerekekkel. Persze, egy kevésbé gyerekes férfi is tud jól bánni a gyerkőcökkel. Szerintem, tedd mérlegre a dolgokat, miből van több, a jó tulajdonságaiból, vagy a gyerekességből? Gondold át azt, hogy meg tudsz-e békélni ezzel, h. nem nőtt fel...
Kérdezed, hogy hogyan tudnád kezelni, szerintem, ha a te gyermeki éned nem "veszett el" és felszínen tudod/akarod tartani, akkor tudod kezelni, és tényleg nagyon szereted őt, talán.
Ha téged ez nagyon irritál pl.: hogy neked kell döntened, vagy megígér valamit és nem tartja be, akkor sajnos nem biztos, hogy együtt kéne maradnotok.
Nem is az, hogy megváltoztatni..
Inkább, hogy lehet-e ezt a helyzetet jól kezelni?
Férfi, aki gyerek 40+-osan, az is marad. Vagy elfogadod így, ahogy van, vagy nem hagyod kialakulni a kapcsolatot.
Én erre nem tudok más tanácsot adni.
Az édesanyjàval él..igen...mondjuk ez a mai világban előfordul...
Megigér dolgokat...aztán vagy betartja, vagy nem...álmodozó...(Mondjuk én is)..mindenben nekem kell dőntenem...majdnem mindenben...meg ilyenek
További ajánlott fórumok:
- Nem vetettem el a gyerekemet az apa és anyám kívánságára, most meg a szülés előtt egyedül maradtam vele
- Mennyi ideig maradtál otthon vagy maradt otthon párod a gyerekekkel?
- Akinek nem volt, vagy kimaradt a gyerekkora, abból hogy lesz egészséges felnőtt?
- Meghalt a párom, itt maradtam a gyerekkel
- Magamra maradtam két gyerekkel, karácsony előtt. Nem...
- Van valakinek tapasztalata az elmaradt gyerektartásdíj behajtásáról?