Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férfi, aki gyerek maradt, a szerelemben...Ti hogy kezelnétek? fórum

Férfi, aki gyerek maradt, a szerelemben...Ti hogy kezelnétek? (beszélgetés)

1 2
ma 14:41
Nem kellene
31. Cukiboszi (válaszként erre: 29. - Cloe)
ma 14:26
Az anyjának fog tekinteni, vagyis hosszabb távon inkább annak fogod érezni magad. Kiállni nem fog érted, neked kell őt pátyolgatni folyton. Nem fogod benne a férfit látni, csak egy hülyegyereket.
30. Cloe (válaszként erre: 27. - Auróra2010)
tegnap 01:45
Nem, az nálam nem működik ..volt már részem benne..
29. Cloe (válaszként erre: 28. - Cukiboszi)
tegnap 01:44

Ez törvényszerű lenne?

Ha már együttlennénk, valamelyest csak formálnánk egymást, vagy az ilyen tipusú pasiknál ebben ne is reménykedjek?

28. Cukiboszi (válaszként erre: 1. - Cloe)
tegnapelőtt 23:54
Tipli, mielőtt megundorodsz tőle.
tegnapelőtt 19:40
Keress mielőbb egy középkorú vagy egy időslelkű pasit, hátha jobban kijöttök egymással.
tegnapelőtt 18:24
Én nem akarnék még egy gyereket öregkoromra is.
tegnapelőtt 14:46
Ha anyáskodni akarsz, tökéletes lehet.
24. Egy lány 789900 (válaszként erre: 21. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 10:35
Pedig sok esetben az, te felismerted hogy milyen jegyeket visel, hogy viszonyul a társasági vagy szimplán a mindennapi élethez. Viszont sokan a redflegeket is elfogadják ezek miatt.
23. Egy lány 789900 (válaszként erre: 17. - Cloe)
tegnapelőtt 10:34
Ez alá-fölé rendelt viszony lesz. Ha szeretsz intézkedni ha nem. És ez előbb utóbb felfog emészteni. Tudd meg miért találsz ilyen palikat, keresd magadban hogy milyen minta miatt találnak meg és változtass rajta. Vagy ha nem volt előtte ilyen párod akkor még saját magad miatt főleg ne menj bele egy ilyenbe. A legkeményebb férfiak is tudnak gyermekesek lenni akik kívülről nem mutatják de amúgy meg kincs emberek. Nehéz de később csak nehezebb lenne szerintem.
22. Egy lány 789900 (válaszként erre: 1. - Cloe)
tegnapelőtt 10:26
Szia én nem folytatnám később csak bonyodalom lesz ebből és nagyon ciki is amikor mindenki házisárkánynak néz majd mert szólni mertél idegből hogy már megint ezt meg azt nem csinálta meg. Hidd el teljesen felemészt maga az hogy állandóan szólni kell, állandóan neked kell irányítani mindent és mindenkor mert életképtelen csúnyán mondva. Hiába szereted megmenteni sajnos nem tudod ha ő nem akarja és sokszor sajnos nem akarják.
21. K-né Zsóka (válaszként erre: 16. - Jajnemértem)
tegnapelőtt 10:09
Egyáltalán nem olyan nagy redflag. Ha még nem talált társra és elég nagy a ház, mi a fenéért költözött volna el? A férjem sem hamvas ifjú volt amikor megismerkedtünk, de utána külön költöztünk. Normális, érett férfi, csak elmondása szerint nem látta értelmét, hogy albérletet fizessen.
20. andilaci (válaszként erre: 1. - Cloe)
tegnapelőtt 10:01
Nem biztos hogy bevállalnék egy ilyen pasit!!!
tegnapelőtt 09:19

Szerintem a gyermeki én megléte nem azt jelenti, hogy valaki megbízhatatlan és döntésképtelen.

Vannak akik szeretik nevelgetni, pátyolgatni a férfit, én ezt nem bírnám elviselni 😀

18. Cloe (válaszként erre: 13. - 1KedvesNő)
tegnapelőtt 09:15

Köszönöm..

Az az igazság, azt hittem, az én gyermeki énem már nem létezik..de mellette valahogy felszínre került, él még bennem is...de úgy hozta az élet, hogy nekem gyorsan fel kellett nőnöm, egyedül hozom a döntéseimet, vállalom a felelősséget...stb..

S végtelenül türelmes vagyok...

17. Cloe (válaszként erre: 16. - Jajnemértem)
tegnapelőtt 09:07

Alapból olyan vagyok, igen...

Szeretek egyedül dönteni..de úgy gondolom, ha az embernek társa van, azért csak közösen kellene dönteni.

Persze Ő minden döntésénél kikéri a véleményemet, vagyis, mintha megerősitést várna, hogy igen, jól csinálja, jó döntés ..stb...

Igen, ezt ki is fogom deríteni.. köszönöm

tegnapelőtt 08:16

Ha jól értelmezem, van már gyereked. A kérdés az, szeretnél-e még egyet.

Egy kapcsolat lényege az is, hogy egymás válláról levegyünk terheket, néha az egyik, máskor a másik viseljen többet, a lényeg, hogy egymást erősíteni kellene. Ha ő döntésképtelen, felelősségvállalásra képtelen, akkor ez a rész hiányt szenved. Ettől még működhet, ha te olyan ember vagy, aki mindent maga akar megoldani és amúgy sem ad ki semmilyen döntést, feladatot a kezéből.

Amúgy meg nagyon nagy redflag, ha 40 felett még mindig az anyja szoknyája alatt éldegél. Ennek van oka, derítsd ki, hogy mi, még időben.

15. libikóka (válaszként erre: 1. - Cloe)
tegnapelőtt 07:42
Amíg nem tudod ,hogy viselkedne "élesben" addig semmit sem tudsz róla.
tegnapelőtt 07:31
Sehogy, kinek kell egy gyerek egy élet át, főleg ha az a szerelmem és társam. Még a gyerekem is felnő a feladathoz.
13. 1KedvesNő (válaszként erre: 7. - Cloe)
tegnapelőtt 06:21

Ez egy nagyon jó dolog, hogy szuperjó a kapcsolata a gyerekekkel. Persze, egy kevésbé gyerekes férfi is tud jól bánni a gyerkőcökkel. Szerintem, tedd mérlegre a dolgokat, miből van több, a jó tulajdonságaiból, vagy a gyerekességből? Gondold át azt, hogy meg tudsz-e békélni ezzel, h. nem nőtt fel...

Kérdezed, hogy hogyan tudnád kezelni, szerintem, ha a te gyermeki éned nem "veszett el" és felszínen tudod/akarod tartani, akkor tudod kezelni, és tényleg nagyon szereted őt, talán.

Ha téged ez nagyon irritál pl.: hogy neked kell döntened, vagy megígér valamit és nem tartja be, akkor sajnos nem biztos, hogy együtt kéne maradnotok.

12. Ágio8405 (válaszként erre: 10. - Cloe)
tegnapelőtt 04:41
Nem, ha zavar, ez zavarni is fog és ez teljesen érthető is.
ápr. 8. 23:33
vannak ferfiak akik sose nonek fel.fogadd el igy/megvaltoztatni ugysem tudod/,vagy lepj tovabb.
10. Cloe (válaszként erre: 9. - Ágio8405)
ápr. 8. 22:10

Nem is az, hogy megváltoztatni..

Inkább, hogy lehet-e ezt a helyzetet jól kezelni?

9. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Cloe)
ápr. 8. 21:52
Lépj tovább. Magaddal szúrsz ki ha belebonyolódsz. Ne akard megváltoztatni, úgysem fog sikerülni ha ő nem akarja
ápr. 8. 21:40

Férfi, aki gyerek 40+-osan, az is marad. Vagy elfogadod így, ahogy van, vagy nem hagyod kialakulni a kapcsolatot.

Én erre nem tudok más tanácsot adni.

7. Cloe (válaszként erre: 4. - Fülemüledal)
ápr. 8. 21:18
Igen, az édesanyjával...de nem is ez a gond...inkább amiket az előzőekben írtam...de egyébként imádnivaló pasi...a kislányommal is szuperül eljátszik...szereti a gyerekeket, ők is Őt....
6. Cloe (válaszként erre: 5. - Fokhagyma)
ápr. 8. 21:16

Az édesanyjàval él..igen...mondjuk ez a mai világban előfordul...

Megigér dolgokat...aztán vagy betartja, vagy nem...álmodozó...(Mondjuk én is)..mindenben nekem kell dőntenem...majdnem mindenben...meg ilyenek

5. fokhagyma (válaszként erre: 1. - Cloe)
ápr. 8. 20:27
Szerintem így kicsit nehéz tanácsot adni. Mit jelent konkrétan az, hogy belül gyerek maradt?
4. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Cloe)
ápr. 8. 20:23
Amúgy ez miben nyilvánul meg? Anyjával él, ő mos, főz, takarít rá? Vagy mire gondolsz?
3. fülemüledal (válaszként erre: 1. - Cloe)
ápr. 8. 20:22
Fel kell nevelned. 😁
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook