Felvételi 2011 (e-felvételi) (beszélgetés)
Szia!
Én az átutalást választotttam.
A többletpontokhoz én se írtam semmit. De az nem baj, hogy szürke maradt. Azt olvastam, hogy az se gáz, ha szürke kérdőjel van a hitelesítésnél, mert az majd csak pár nap múlva vált át, ha beérkezett a lap.
Átutaltam a pénzt, de még a fizetés is narancssárga és azt jelzi hátralékom van, de ez gondolom majd párnap ha megérkezett az utalás kizöldül!?
Én azért választottam ezt mert gyorsabb. Hirtelen döntöttem erről az egészről, ezért választottam ezt az e-felvételit, annak idején gimi végén még hagyományossal jelentkeztem. Aztán ha már e-felvételibe bonyolódtam nem akartam egyik felét postán másik felét neten intézni.
Csak a fizetési módnál választottam a csekkes fizetést.
Én is szenvedtem a szkenneléssel, pl. az érettségim beszkennelve alig látszódott így le kellett vinnünk egy másik ismerősünkhöz beszkenneltetni, és ott tűrhetőre sikerült.
Én tegnap adtam fel a hitelesítőlapot, és nekem is szürke kérdőjel van még mellette.
Amúgy nekem még a többletpontoknál is a szürke kérdőjel van, mert nem jelöltem be semmit, mert nem jogosulok többletpontra sajna.
Ami érdekes,hogy a dokumentumoknál a többletpontok címszó alatt kijelez egy olyat, hogy szakmai előtanulmányok...mikor nekem olyan nincs is, szóval nincs amit oda feltöltsek.
Te milyen befizetési módot választottál?
Sziasztok!
Én ma adtam fel a hitelesítőlapot. Jól megszenvedtem az e felvételivel. Nekem nem ment a szkennelés, azt rábíztam egy ismerősre. A hitelesítőlap lekérése és kinyomtatása után nektek is ott maradt a szürek kérdőjel?
Sziasztok!
Idén én is az e-felvételit választottam, már csak azért is, mert kevés helyen lehet kapni jelentkezési lapot, nem úgy, mint régen. Én a dokumentumokat nem scannelve, hanem postai úton küldöm majd el a hitelesítő lappal együtt, szerintem így egyszerűbb. Amúgy első helyen KRF gazdálkodási,második helyen Pannon Egyetem szintén gazdálkodási, de lehet, hogy még változtatok a sorrenden. Én amúgy 3. éves vagyok egyetemen, de valahogy hiányozna az életemből a tanulás, ha végzek :)
Na én már azóta megoldottam...egy papírra írtam alá párszor(hogy a legnormálisabbat szkenneljük be)és akkor sógorom a legnormálisabbat vágta ki vagy nemtom mit csinált.
Aztán fel akartam tölteni és kiírta a felvi, hogy nem jó a felbontás...De végülis azt is megcsinálta nekem egy ismerősöm:D
Sziasztok! Van aki kipipálta azt az opciót, hogy e-felvételin igényli a diákigazolványt?
Az lenne a kérdésem, hogy az aláírást ti hogy scaneltétek be? Ráírtátok egy papírra az aláírást és azt?
A gyermeke gondozása céljából 2011. február 15. és 2011. július 21. közötti időszakban fizetés nélküli szabadságon lévő, vagy terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesülő jelentkezőnek 40 többletpont jár minden alapképzési szakon, egységes, osztatlan képzésen, illetve felsőfokú szakképzésen.
Amennyiben tehát a fenti kedvezményekre jogosult (akár a fenti intervallumban időszakosan is), akkor annak megfelelő igazolásával kaphat többletpontot gyermekgondozás jogcímen:
Gyermekgondozásért járó többletpontra való jogosultságot fizetés nélküli szabadság esetén a munkáltató által kiadott, gyermekgondozási segély (GYES), gyermekgondozási díj (GYED), gyermeknevelési támogatás (GYET) és terhességi-gyermekágyi segély (TGYÁS) esetén a támogatást folyósító szerv (munkáltató, Országos Egészségbiztosítási Pénztár kirendeltségei, Magyar Államkincstár kirendeltségei) által kiállított igazolással vagy határozattal kell igazolni.
A munkáltatói igazolás akkor fogadható el, ha az tartalmazza:
- a jelentkező nevét és személyazonosító adatait (anyja születési neve, születési idő, hely, lakcím), valamint
- azt a tényt, hogy a jelentkező a 2011. február 15. és 2011. július 21. közötti időszakban gyermekgondozás céljából fizetés nélküli szabadságon van, vagy terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban vagy gyermekgondozási díjban részesül.
A gyermekgondozásért járó többletpontra csak az jogosult, aki legkésőbb 2011. július 7-éig igazolja a kedvezményre való jogosultságot!
nálam most olyan gfond merült fel, hogy nem tudom sehová beírni a terhességemre járó pontkedvezményt. 32. héten vagyk. De csak a már meglévőket engedi a rendszer. Pedig tudomásom szerint már a terhességre is jár. Ha az utolsó trimeszterben vagy.
Valaki tud erről vaalamit? Közben várom a felvi.hu válaszát is.
én még sajna nem tudom biztosra...
a sorrend meg pláne nem tuti :D ezekre mennék:
NYME-MNSK andragógia
NYME-MNSK- rekreációszervezés és egészségfejlesztés
NYME-BTK- szlavisztika-orosz
SZE-ESZI- egészségügyi szervező
szóval ezek, amik érdekelnek, pontos sorrend, vagy hogy mire fogom beadni a jelentkezésemet, majd febr. 15.ig kiderül :D
Hát próba cseresznye, beírom ugyan azt, max majd jelzik ha valami nem oké és pótolni kell. :)
Nem titok: RKF vadgazda mérnök. :)
Te?
azt tudom hogyha neten utalod, akkor a felvételinél kapsz egy azonotiso számot és azt kell beirnod, de sztem a felvi.hun leirjáők részletesen, hogy mit meg hogyan :)
Ha nem választották szét, szerintem akkor ugyanazt kell beírnod minden hova. Amőúy hova jelentkezel? :) ha nem titok :P
Szia! Itt:
. Budapesten a
Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK)
épületében (Budapest, VIII. Reviczky u. 6. aula; hétfő-péntek 10.00-18.00)
b. az Oktatási Hivatal Regionális Igazgatóságain
(kivéve Közép-magyarországi Regionális Igazgatóság, ebben a régióban a HIK az elosztó)
Dél-alföldi Regionális Igazgatóság
Az ügyfélfogadás helye: 6721 Szeged, Szilágyi u. 5.
Az ügyfélfogadás ideje: hétfő-csütörtök: 9-12 és 13-16, péntek: 9-12
Telefon: (62) 553-260
Dél-dunántúli Regionális Igazgatóság
Az ügyfélfogadás helye: 7400 Kaposvár, Petőfi tér 1-3.
Telefon: (82) 528-180 (82) 528-189
Észak-alföldi Regionális Igazgatóság
Az ügyfélfogadás helye: 4029 Debrecen, Csapó u. 54.
Telefon: (52) 524-280
Észak-magyarországi Regionális Igazgatóság
Az ügyfélfogadás helye: 3525 Miskolc, Széchenyi u. 103.
Az ügyfélfogadás ideje: kedd 9-12, szerda 13.30-16.00, csütörtök 13.30-16.00, péntek 9-12
Telefon: (46) 501-140
Közép-dunántúli Regionális Igazgatóság
Az ügyfélfogadás helye: 8200 Veszprém, Óváros tér 21.
Telefon: (88) 591-400
Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatóság
Az ügyfélfogadás helye: 9024 Győr, Bem tér 15.
Telefon: (96) 510-668
Szerintem én is neten utalom át,de akkor meg tranzakciószámot vagy ilyesmit kellene megadni? Nem tudom...
Nekem még olyan problémám is van, hogy a bizonyítványomban az utolsó évben nem bontották szét az nyelvtan és irodalom jegyeket. Ami elég gáz, mert a felvételihez meg külön kéne irodalom és külön nyelvtan.
Sziasztok
Idén rászántam magam és felvételizni szeretnék egy főiskolára. Arra gondoltam segítsünk egymásnak aki már túl van rajta elmondhatja a tapasztalatait aki pedig most indul neki kérdezhet.
Interneten keresztül szeretném benyújtani a jelentkezésemet, de néhány dologgal nem vagyok tisztában.
Pl: gondolom az bizonyítványokat bekell szkennelni, jól gondolom? Illetve, hogyan csatolom a bizonylatot az átutalt 9000 Ft-ról?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Érettségi-Felvételi 2011.
- Az ELTE-ÁJK levelező költségtérítéses szakán mennyi az átlagos felvételi ponthatár? 2011-ben mennyi volt?
- Felsőoktatási felvételi jelentkezési lap 2011. segítség!
- Felvételi azonosító számot honnan tudjam, hogy az enyém mi?És ha csekkel fizetem az e-felvételit akkor a csekket mikor küldik el?
- 2011 középiskolai felvételi