Félünk orvoshoz menni!? (beszélgetés)
Mégsem így van.
Kipróbáltam néhányszor...
Én nem félek, csak nem szívesen megyek :(
Már többször sikerült lelkiismeretes, rendes orvossal is találkoznom néhány évtized alatt.
Sebész pl. - műteni nem tudok :)
Egyébként orvosi diagnosztika után megoldom a legtöbb problémát - eddig ez jobban bevált...
Azért tüdőszűrésre elmegyek - állítólag kötelező és nagyon régen nem is voltam.
Van benne igazság,mert valahogy Nekem is ez a véleményem az orvosokról!
Meg amiről nem tudok az nem fáj.Mert jártam már úgy a felírt gyógyszertől,komoly gyószer mérgezést kaptam.
Kis betekségből nem meggyógyúltam,hanem majdnem elpatkoltam!
Senki nem azért jár orvoshoz, mert szeret oda járni! :)
Én mostanában már - a ritka extráktól eltekintve - nagyjából kitapasztaltam, mire mit írnak fel, és hogy az hatásos-e nekem v. a gyereknek.
Elég ritka a jó orvos, mindegyik csak kiír valamilyen gyógyszert és már kész is!
Elhárítják a vizsgálatokat másokra, mások meg, megint másokra...
Nekem ez a tapasztalatom!
Elég sok szakorvoshoz járok ellenőrzésekre, ebből 1 az alaposan kivizsgáltatott, amit köszönhetnek a többiek, mert akkor derült fény a problémámra.
Orvoshoz kell menni. Itt a fórumokon, ahogy írták, diagnosztizálni nem tudunk.
A fórumok csak arra jók, hogy a saját tapasztalatokat megosszuk bizonyos betegségekben, illetve ötleteket tudunk adni, hogy még mit nézessen meg valaki.
Vannak nem profi orvosok és vannak pénzhajhászok is és érdektelenek is, de azért van köztük jó is, akit meg kell keresni.
Én nem gondolnám, hogy egy fórumot jobb tanácsokat kapsz, mint ha elmész orvoshoz!
Mi itt nem tudunk diagnosztizálni. Ha már megvan a diagnózis, megnézhetsz pár fórumot, hogy melyik orvoshoz érdemes fordulni egy adott problémával. Én csak erre használtam a fórumokat, és így viszont nagyon hasznos lehet!
Ott én is voltam, ott volt a legjobb helyem.
A göndör hajú, alacsony, pösze nőnek kicsit arrogáns a stílusa(gyógyszereket szokott adagolni), de én csíptem. Soma(magas, rövid hajú nő) a kedvencem volt. A pszichiátrián meg néném volt az osztályvezető, de meghalt. :(
Örülj neki, nem a gerontra raktak-én ott kezdem. :D
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Miért félünk orvoshoz fordulni? (általános)
- Beleléptem egy rozsdás szögbe, nem vészes a seb, nem tudom el kell-e menni ezért orvoshoz?
- Orvoshoz menni
- Mit lehet tenni fogszuvasodás ellen? Orvoshoz nem szeretnék menni, van esetleg valami otthoni "taktika"?
- 2 hónapja rakta fel a fogtechnikus a koronát, most megfájdult alatta. Hova tudok menni? A fogorvoshoz nem mehetek vissza