Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Feltétel nélkül megbízol legjobb barátodban? Van egyáltalán legjobb barátod? fórum

Feltétel nélkül megbízol legjobb barátodban? Van egyáltalán legjobb barátod? (beszélgetés)

1 2 3
2009. máj. 13. 13:08
Én senkiben sem bízom meg!!!Ezt az egyet megtanultam!!!
2009. máj. 13. 13:07
Legjobb barátom van, de SENKIBEN nem bízom meg feltétel nélkül...
2009. máj. 13. 13:06
ugyanez a helyzet...
2009. máj. 13. 13:06
En speciel tobb olyan emberrel talalkoztam aki egy ideig normalis volt, mondhatom, hogy legjobb baratok voltunk, de egy ido utan (beszelek itt kb 1-2 evrol) oriasit csalodtam bennuk, egytol egyig! Az egyik 'legjobb baratnom' a hatam mogott osszefekudt az akkori baratommal, egy masik elkezdett hazudozni, es megvaltozott a szemelye teljesen, egy masik pedig azert szakitotta meg a baratsagot velem, mert osszejott egy fiuval aki szinten nagyon jo baratom volt egeszen addig, es mivel a csaj nem hisz a ferfi no baratsagban legyek szives es felejtsem el oket, mert nagyon jol megvannak a baratsagom nelkul is, es mind ilyeneket vonzok be... Velem lehet a baj, hogy nem mondhatom el egy kornyezetemben levo emberrol sem, hogy BARAT??? :| Barat nelkul egyedul erzem magam... vannak persze haverek, de bennuk nem tudok megbizni annyira mint egy baratban...
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook