Feltétel nélkül megbízol legjobb barátodban? Van egyáltalán legjobb barátod? (beszélgetés)
A legjobb barátom a férjem.
Ne haragudj, nem a te hozzaszolasodra akartam valaszolni :) Bocsika, elneztem
van, és feltétel nélkül megbízom benne..
Van barátom sok de igaz csak kevés.Bennük viszont feltétel nélkül megbizom.Mint ahogy ők is bennem.
Azért ez elég sz@r lehet.
IGAZI barátom talán egy sincs, pedig mint tudjuk: „barát nélkül gyenge még a sárkány is”. De van néhány ember – sajnos meg tudom egy kezemen számolni –, akikben hosszú évek óta feltétel nélkül, vakon megbízok, és még egyszer sem adtak okot csalódásra (pl. munkatárs, szomszéd, régi iskolatárs).
Ez talán azért van, mert túl jó emberismerőnek tartom magam, széllel szemben, kilométerekről „kiszagolom”, ki milyen jellem, és a csak kicsit kétesektől is távol tartom magam.
Szóval ha nem bíznék meg bennük, nem mondanám rájuk, hogy ők a barátaim..magyarul csak olyan barátaim vannak, akikban megbízok..vagy hogy mondjam már, nna:)
:) kicsit rosszul fogalmazhattam, ha ez jött le:))
Ha nem tudod baratnak nevezni oket, hogy bizol meg bennuk feltetel nelkul? :|
Mindegyik barátomban, feltétel nélkül. Különben nem nevezném őket a barátomnak. Igaz, elég kevés van..
Talán a meg nem értettség zavar ,egy kicsit...de nagyon hamar tovább lépek,az embereken és a velük való kapcsolaton is.
hogy hogy? biztos bant a dolog olyankor...
Én megbízom az emberekben,ha "nem jön be",akkor így jártam,nem okoz lelki sérülést a dolog.
Ugy latom van aki szinten csalodott a baratokban mint ahogyan en is, es van olyan is aki szerencses hogy megbizhatnak a barataikban. Baratsaghoz szerencse kell?
Nekem is van, és teljesen megbízom benne, mindent tud rólam. És bármi baj van mindig számíthatok rá. Mostanában kevesebb időnk van egymásra mint régebben, de így is tudjuk hogy ott vagyunk a másiknak. És még van 2-3 jó barátnőm ő velük is naqgyon sok mindent megtudok osztani, rájuk is számíthatok bármikor.
igen énis megbízom benne még nem csalódtam!!!
Van, és teljesen megbízom benne - olyan, mintha a második énem lenne. :)
Volt legjobb barátom, de hatalmasat csalódtam benne. Azóta vannak, akikkel tudok beszélgetni, megosztani egy-két dolgot, de igaz barátom nincs. Sajnos az évek alatt rájöttem, hogy senkiben sem szabad feltétel nélkül megbízni, mert mindig kihasználás lesz a vége. :(
Nincs legjobb barátom és nem is kell! Volt ugyan, de nagyot csalódtam benne, ugyhogy soha többé nem bízom meg feltétel nélkül senkiben a páromon és a családomon kívül.
én senkiben sem bízom meg feltétel nélkül, még a párom sem tud rólam mindent 100 százalékig.
Elgondolkodtató, hogy van aki megbízott A LEGJOBB BARÁTBAN és mégis milyen dolgok történtek meg kettejük között. Tényleg benne van a pakliban bárkinél a csalódás. Mégis úgy gondolom, hogy kell, hogy alapvetően bízzon az ember a másikban (A LEGJOBB BARÁTBAN)még akkor is ha némely barátok ellenségekké válhatnak. Remélem ez csak ritkán fordul elő.
Én vesztemre megtettem. Elmondtam neki azt is mennyire szeretem a barátomat, mi az amit szeretek benne. Először irigy lett rám, de szinte minden területen, hogy otthon dolgozok, hogy kirándulni járunk, hogy nyugodtan együtt lehetünk. Először olyan furcsa megjegyzéseket tett, mintha azt akarná, hogy mással összejöjjek, meg célozgatott rá, hogy szerinte nem hozzám való a barátom. Még a nemi életemről is faggatózott. Mikor kérdeztem, hogy miért kérdez ilyeneket, azt mondta, hogy azért mert a férje nincs megelégedve vele. Ekkor mondtam neki, hogy mivel minden férfi más, én megkérdezném tőle, hogy mi az ami örömet okoz neki, elmondanám neki, hogy szeretem, és hogy boldog szeretnék lenni vele, azt szeretném, hogy mindkettőnknek jó legyen, és megkérném hogyha szeret akkor segítsen ebben.
Mikor elkapott valami nemi betegséget megkérdezte, hogy nekem nincsenek -e olyan tüneteim, csodálkozásomra valami olyasmit mondott, hogy ja biztos nem is betegség, csak meg fog neki jönni. Utána megvádolt, hogy egy e-mailt írtam neki névtelenül, amibe az volt, hogy ő megcsalja a férjét, és lebuktatják, mert szerinte azt egy féltékeny nő írhatta. Ez lett igazán gyanús, hogy miért pont rám gondolt. Még az is eszembe jutott, hogy lehet hogy ő írta, az én gépemről amikor nálunk volt, és én valami mást csináltam, mert még a rendőrségen is tett feljelentést. Bár azóta kiderült, hogyha ő írta nem onnan írta, mert nem kerestek meg.
Bár a mai napig nem tudom, hogy csak be akart keverni nekem, a férjét akarta féltékennyé tenni, vagy tényleg kikezdett a barátommal.
Csak azt tudom, hogy azt akarta, hogy összevesszünk a barátommal.
Szóval ezután már szerintem nem lesz olyan akibe feltétel nélkül megbízok. Főleg azokba nem akik irigyek lesznek rám, mert az aki nem örül a boldogságomnak csak irigykedik, az nem lehet igaz barát.
Egyetlen legjobb van és megbízom benne!
Ha most azt mondanám,hogy bajban vagyok,gyere értem jönne,pedig nagyon elfoglalt!de ez vica-versa így van.
Legjobb barát érdekes szó, nem biztos hogy sok van belőle, nagy baj hogy mindig mindenki magából indul ki és azt várja vissza, ha nem azt kapja csalódik....van legjobb barátom, de sok barátom van inkább legjobb csak 1-2....bennük megbízom...
Az én legjobb barátnőm kiállta az együttlakás próbáját is, két évig laktunk egy albérletben, egy szobában. Amúgy egy idő után mindenki idegesíteni szokott, ha túl sokat vagyunk együtt, mert előjönnek a rossz tulajdonságok is, persze, az enyémek is. Nála ez nem volt zavaró. Azóta elég messze vagyunk egymástól, ő Pesten, én az ország szélén, de akármikor találkozunk, ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk. Én benne feltétlenül megbízom, de van még rajta kívül egy-két barátnőm, akikben szintén megbízom.
Mindenki csak magában bízhat!Nekem rengeteg barátom van, és igen, én is csalódtam már mindegyikben.Egy kis csapat vagyunk, és sokat találkozunk.Van, hogy már nincs témánk, és akkor jön az, hogy aki épp nincs ott, keresik benne a hibát, furják, stb.Régen engem is kikezdtek, az akkori barátom miatt, és egy évig nem is tartottam a kapcsolatot velük.De rájöttem olyan barátom soha nem lesz akire akár az életem is rábízhatom.Ilyen csak a filmekben van.Most rendeződött a kapcsolatom velük, és azt hiszem ők is tanultak a hibáikból.De ha valakit megpróbálnak fúrni, akkor én a védelmére kelek.
Nekem óriási szerencsém van, mert van egy igazi barátnőm. Együtt érettségiztünk, aztán a fősuli alatt ritkán hallottunk egymás felől, de később amikor jöttek a gyerekek ismét egymásra találtunk. Van ugyan 25 km közöttünk, mégis havonta összefutunk, babaruhát, játékot cserélünk és főként tapasztalatot. Egymással meg tudjuk beszélni búnkat-bánatunkat és feltétel nélkül megbízunk egymásban. Soha nem csapnám be. Önzetlenül segítjük egymást amiben csak tudjuk. Ilyen barátot kívánok mindenkinek!!!
19 éve van egy barátnőm. Még soha nem csalódtunk egymásban. Feltétel nélkül bízok benne és ő bennem.
Sajnos nincs ilyen barátom, vagyis 1 van akire azt merem mondani h barát és nem haver....de feltétel nélkül senkiben nem bízok,ezt sajna már megtanultam :(
Ez is igaz, az ember nem bizhat meg 100% egy emberben sem. DE kell legyen valaki az ember eleteben akinek el mer mondani olyan dolgokat amiket masnak mondjuk nem...
Az én legjobb barátom egy fiú. Együtt születtünk, egy óviba jártunk s azóta is nagyon jó barátságban vagyunk ennek már 37 éve.
De kiben lehet megbízni? Szerintem az ember saját magában sem bízhat meg .
További ajánlott fórumok: