Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Felszínes vagy csak én érzem úgy? fórum

Felszínes vagy csak én érzem úgy? (beszélgetős fórum)


ápr. 11. 16:55

Én tudom, hogy itt a hoxán az a divat, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot!

Inkább keress egy barátnőt! Stb., de ez nem így működik!


Lehet, hogy a FI-vel vannak a gondok. Ki tudja, hogy a múlt évben vagy az előtt milyen volt a kapcsolatuk? Vajon régebben beszélgettek rendesen? Érdeklődtek egymás iránt? Vagy ugyan így voltak, csak a FI-nek nem tűnt fel, mert akkor még nem érdekelte, most meg, hogy egyedül maradt, anyukája meghalt (együtt érzek veled!), nincs férj, gyerek és ha jól sejtem párkapcsolata sincs, sokkal inkább érzékeny erre?


Lehet, hogy a testvérnek is vannak problémái, csak nem akarja terhelni a FI-t, ezért inkább ilyen témákról fecseg.


A másik: manapság semmi nem történik velünk szinte. Nem járunk dolgozni, nem járunk szórakozni, így kevesebb a megbeszélni való, az elmesélni való...


Lehet, hogy a tesó csak azért nem érdeklődik a hogyléte iránt, mert nem akarja felzaklatni...


Én a tesómmal naponta beszélek, de tényleg nekünk sincs most annyi mondani valónk, de a tesóm nagyon ráér, így akár mi az eszébe jut felhív és elmeséli, ami engem van, hogy kicsit zavar, aztán összekapom magam, hogy szegény unatkozik! Pedig, sokszor már úgy érzem, hogy észre vette, hogy annyira nem érdekel, amiért felhív, sőt! van, hogy türelmetlen vagyok vele, bár igyekszem palástolni....


Tehát, ne! Ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, hanem lazíts egy kicsit. Biztos ő is tudja, hogy most nehéz neked, na de neki egy idegen ember volt az anyukád, ha jól értem, így ő nem azt érzi, amit te. Ne várd tőle, hogy egymás vállán fogtok zokogni.


Egyébként, nálunk úgy szokott lenni, hogy ha valamelyikünk kiborul valamin, akkor a másik megpróbál erős maradni, mert úgy gondoljuk, hogy az egymás vállán sírással nem oldunk meg semmit.


A testvér fontos, ha felszínes, akkor is, ha nem akkor is.

15. michelle.r (válaszként erre: 14. - Amaunet)
ápr. 11. 15:43

Lehet. Én abból, hogy a másik max. akkor hívja fel, ha tölteléknek kell várakozás közben, hogy az idén még nem is taliztak, hogy ha a fórumindító hívja, akkor általában nem ér rá, ezt szűrtem le.


Nekem teljesen elfogadható, hogy ha valaki elveszíti az anyját, több törődésre/empátiára van szüksége.

14. Amaunet (válaszként erre: 13. - Michelle.r)
ápr. 11. 14:57

Még érezheti úgy a későbbiekben, hogy vele megoszthatja az érzéseit, gondjait, nem?


Előfordulhat az is, hogy éppen olyan időszakban van, hogy MOST NEM osztja meg a gondolatait, de később meg fogja.


Nem lehet ezt ilyen elhamarkodottan eldönteni.


A fórumindító írásából éppen az tűnik ki számomra, hogy ő akarja a másikat használni. Arra panaszkodik, hogy nem foglalkozik vele.

13. michelle.r (válaszként erre: 9. - Amaunet)
ápr. 11. 11:15

Szerintem soha és semmilyen körülmények között ne menjen bele egy ember olyan helyzetbe, amiben ő rosszul érzi magát.


Mitől mélyülne el? Miért hagyja magát eszközként használni, mert a másiknak éppen fecsegni van kedve a semmiről? Minden kapcsolat azon megy tönkre, hogy a felek nem mondják el, hogy nem működik nekik abban, amit a másik csinál.

12. michelle.r (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
ápr. 11. 11:13

Attól hogy van két gyereke valakinek, még nem kell bunkónak lennie másokkal. Ha a haverja lenne, akkor is meghallgathatná, pátyolgathatná egy kicsit egy ilyen helyzetben.

Callgirl-nek használja a testvérét, akkor hívja, amikor éppen unatkozik valahol.

11. michelle.r (válaszként erre: 4. - *Szöszke*)
ápr. 11. 11:10

Szerintem meg te olvasd el még egyszer, hogy mit írt. Meghalt az anyja, gondolom két rúzs és körömlakk között elférne egy kérdés a testvére hogylétéről.


Fórumindító:


ezt így, ahogy ide leírad, írd le neki is. Ha ennyire nem ér rá veled is törődni egy kicsit, akkor ne fárassza magát a telefonálásokkal. Beszélje meg az eladókkal, hogy melyik árnyalatot vegye meg. Te meg vedd körül magad olyanokkal, akik veled is törődnek. A vér nem kötelez semmire.

10. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 11. 09:57

igen,felszines.És ami ennél is rosszabb,tojik a fejedre,mi van veled.

nekem bnőm volt ilyen,sőt,inkább több bnőm is,ejtettem őket.

természetesen családdal más a helyzet,beszélned kellene vele erről,bár kutyából nem lesz szalonna,de azért azt az egyet szóvá teheted neki,rosszul esik,mennyire nem törödik veled és csak magával van elfoglalva,meg a piti kis érdektelen dolgaival.

ezek ,amikről beszél,normális beszédtémák is lehetnének,ha NEM CSAK ezekről beszélne,hanem más dolgok is érdekelnék,úgy,mint téged,erre is nyugodtan felhívhatod a figyelmét,aztán meglátod,hogy reagál.

9. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 11. 09:44

Biztosan megvan a maga baja és nem akar még a tieddel is foglalkozni.

Most elégedj meg és menj bele ebbe a felszínes beszélgetésbe! Neki most erre van szüksége. A könnyed, semmiről sem szóló csevegésre. Majd elmélyül idővel.

8. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 11. 09:19
Szerintem ez nem egy bensőséges kapcsolat. Ne erőltesd. Hiába féltestvéred, az nem kötelezi arra, hogy szeressen és istápoljon téged. Régen rossz, ha ez nála nem szívből jön. Keress inkább egy jó barátnőt, pár évvel idősebb kolléganőt, akivel egy húron pendültök. A rokonait nem válogathatja meg az ember, de a barátait igen. A tesód köszöntsd fel ünnepeken, az elég lesz.
7. *lime* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 11. 09:02
Igen, felszínes. Sajnos nem érdekled eléggé vagy csak nem akar tudomást venni arról, hogy nehéz helyzetben vagy. Próbálj más társaságot keresni bármennyire is nehéz, mert ő nem fog megváltozni. Csak oda dob neked némi jól hangzó mondatot, amit talán még ő sem gondol komolyan. Ha nincs kedved vele beszélgetni az normális és én a helyedben nem is keresném mert úgy hangzik, hogy (legalábbis a telefonos) beszélgetéseiteknek amúgy sincs semmi értelme. Igy legalább érezni fogja, hogy nem ok, ahogy kezelte a helyzetet.
6. Epresturmix (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
ápr. 11. 08:31
Meg ő nem más. Ő a testvére. Van különbség!
5. Epresturmix (válaszként erre: 4. - *Szöszke*)
ápr. 11. 08:30
Te elolvastad a sztorit? Nem jól értelmezted! A testvére és nem a haverja! Nem szórakoztatni akarja magát, csupán annyit, hogy őt is hallgassa meg! Egy testvérnek nem lehet nyűg a testvére! Nem kérte, hogy viselje a terheit csak beszélgessenek. Ja mennyi dolga lehet ha állandóan csak a külsejével foglalkozik. Nyilván!
4. *Szöszke* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 11. 08:16

Családja van,gyerekei,így persze,hogy ők a legfontosabbak és nem jut ideje rád.Szerintem az emberek többségénél így van.Mitől te egyedül érzed magad,ne várd el egy 2gyerekes családanyától,feleségtől,hogy téged szórakoztasson.Elég teendője lehet minden nap,biztos nem fogja a te terheid a saját vállán cipelni.


Bocsi,hogy így fogalmaztam,de ébredj fel,rázd magad helyre...ne mástól várd.

3. CirmosCic@ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 11. 06:09
Miért nem írod ezeket le NEKI a Fb-on? Persze, csak finoman fogalmazva és hozzátéve, hogy nem akarod (őt is) elveszíteni...
ápr. 11. 00:41

Több mint 4 éve nem találkoztam az öcsémmel,van köztün ezer kilóméter és én is egyre kevesebbet társalgok vele telefonon. Nincs témánk,elvesztettük a közös fonalat de nem adtuk föl egymást a távolság ellenére.

Szerencsémre,-szerencsére,persze Ti másik korosztály ha jól saccolok. Érdekes,hogy mikor fiatalabbak voltunk akkor sokkal többet beszélgettünk (sajnos) csk tel.on,mint az utóbbi idökben. Végre egy nem korhoz kötött probléma!:)

ápr. 10. 23:22
A nővérem. Facebookon írogatunk. Idén még nem találkoztunk. Ha én hívom nem szeret beszélni, mert a férje vagy ott van, vagy el van foglalva. Kb 2 havonta 1X felhív, "kutyafuttába" míg várakozik pl a postán. Nem érdekli mi van velem lelkileg. Újabban ha ír a témák: rendeljek új ruhákat, vegyek smink cuccot, rakassak műszempillát, "nézd milyen szép szekrény, vegyél". Ő férjnél van, 2 gyereke van. Apánk közös. Anyukám pár hónapja halt meg. Nincs az, hogy megkérdezze hogy vagy. Hanem csak ezek a szépészeti cuccok amivel taraktál. Már nincs kedvem vele társalogni emiatt.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook