Feleségcsere (beszélgetés)
Húú,láttam én is..))No bizony mondom néktek,érdekes dolgokat találki az emberiség...)
Ez már mindig így lesz?Fura,ha a saját családunkban másnak kell/tud rendetrakni...!
De végülis jó móka!
A modelles részben a pasi egyszerűen beképzelt majom volt. És az egész családnak csak a külsőségek számítottak. Azok a kislányok naponta sminkelnek?! És ezt a szülők ösztönzik?! ÁÁÁÁhhh!
Sajert: A tegnapi rész pedig jó volt. Mindkét családban rájött a pasi a végén, hogy nem jó úgy élni, ahogy eddig volt, szóval happy end. Az egyik nőnél ki-be jártak a házban vadidegenek éjjel-nappal, úgy imádták a nőt, aki papnőnek mondta magát és csak a varázslással volt elfoglalva (vikka). A másiknál pedig a pasi volt az úr a házban, a nő igazi háziszolga volt. A férje levetett ruháit hordta, és mindenre kérnie kellett a pénzt. És így érezte jól magát elmondása szerint. :o Azért ezen dobtam egy házast!
Ez tényleg jó rész volt mindkét család sokat változott. :)
Nincs szerintem :-)
A mai rész nagyon jó volt,végül csak jó sült ki belőle és mindkét család egy csomót változtatott.Nem voltak nagyon nagy viták sem,amolyan harmónikus rész volt :-)
A tegnapi részben azt a modell-"férfit" páros lábbal rúgnám ki, akármilyen életszínvonalt biztosítana.
A mai részt nem láttam, csak nagyon részleteket, és abból is a legelejéből. Az egyik valami vikka volt, a másikról még ennyit se tudok. Holnap se látom az ismétlését.
Nincs ezeknek a műsoroknak valahol internetes elérhetőségük?
Na ja...
De látod,a végén is mondta a nő hogy most még több teendője lesz.
direkt szivatta a not, pedig az csak jot akart.
Azert az sem semmit, hogy mennyi mindent vartak el a nagyobbik gyerektol.
na a mostani rész nem volt semmi! Azt a faszit én a szőke nő helyében már rég elhagytam volna. Nem egy családapának meg férjnek való alak.
tetszett a házörző a másik családnál!
na, pedig olyan jokat kacagtam rajta. Nem olyan reg volt, 2-3 hete...
A no behozta szabalynak, hogy szoknyat kell hordjon a pasi es az elment munkaba szoknyaval. Miutan visszajott a felesege, akkor is probalta felvenni, de az kikacagta es elkuldte atoltozni.
Eloszor annyira ellenkezett, hogy leesett az allam mikor lattam mikor lattam megis felveszi.
hehe
Hát igen mostanába az ilyeneket mutogatják!:D
...
nem biztos, hogy ezekről tudni akartam ááá...
Ezt most kaptam.
Na az nekünk pont nincs:D
Amúgy én is szeretem, főleg mert pontosan kezdi a műsorokat, és viszonylag kevés a reklám.