Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt? (tudásbázis)
en nem voltam ott meg, de ezt meg nem hallottam roluk, eppen, hogy azt irjak, hogy jo hangminoseg vana nyelvi laborban, de nem tudok vele dezen vitatkozni,mert nem ott vizsgaztam. :-)
en mashol votlam angolon, de a szobelim nem sikerult eppen a magno miatt. :-(
úgy emlékszem igen, nagyon régen volt, szóval lehet hogy csak szimplán be voltam kakálva :-D
de úgy emlékszem, hogy recsegett-ropogott
jol van, hat te tudod. :-)
azt akarod mondani, hogy rossz volt a nyelvi labor?
nem lehetett erteni a szoveget?
én ott nyelvvizsgáztam olaszból, hát...az rettenetes volt, nem is lett meg. :-D
én kifejezetten a nyelvvizsgahely előkészítőjére járok és amit bemutattak, hogy milyen lsz, annyira nem vész, inkább attól félek, hogy becsapós lesz én meg bedőlök neki :-D
a Rigo utcaban labor van, ott nagyobbak mindenkinek az eselyei.
sajnos sporto uznek a nyelvvizsgakon a hallgatas feladatbol, hogy ki tud rosszabb minosegu hanganyagot prezentalni. :-(
persze csak idezojelben, de tenyleg nagyon rossz szokott lenni egybe helyeken a hangminoseg. :-(
A rigo utcabamn a laborban viszont szuper, ott nem lehet ilyen gond.
Én heti 2x2,5 órát járok angolra, nyelvvizsga felkészítőre.
Nagyon be vagyok szarva, pedig jó a nyelvérzékem és szeptember óta járok rendszeresen angolra.
Angolul nézem a filmeket és olvasni is angol könyveket olvasok és amikor lehetőségem van, angolul beszélő emberekkel beszélek, szerencsére van rá lehetőségem.
A szóbelitől nem félek, a magnóhallgatástól annál inkább...
fel lehet, kulonosen, ha ebbol erettsegiztel, az elvileg kozel van a kozepfokuhoz, ha kozepszintu volt.
vagy emeletszintu?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy fel e lehet ennyi idő alatt készülni egy nyelvvizsgára, ha ebből érettségiztem, van egy alapfokú nyelvvizsgám belőle, és minden nap úgy gyakorolgatok 1 órácskát. Most hirtelen sürgőssé vált a nyelvvizsga, és a július végét tűztem ki célul. Nagyon ijesztgetnek, hogy nem fogok tudni felkészülni, én meg berosáltam. Pedig eléggé tele voltam önbizalommal ezen a téren, mármint, hogy sikerülni fog, de lehet, hogy mégsem.
Persze nyilván akkor bele húznék a tanulásba.
Origó nyelvvizsgára készülök.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyi idő alatt lehet felkészülni, egy középfokú nyelvvizsgára?
- Melyik angolból a legkönnyebb egynyelvű középfokú nyelvvizsga, amire tanár nélkül is fel lehet készülni?
- Komolyan fel lehet készülni Angol B2 komplex nyelvvizsgára egyedül?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Felsőfokú nyelvvizsgára fel lehet készülni tankönyvekből és egyéb segédanyagokból?
- ECl középfokú német nyelvvizsgám van. Fel tudok készülni áprilisig a felsőfokúra? Mennyivel nehezebb?