Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Fát kell vágni, de 1 stampó Pálinka nélkül a fürkész' sem indul! 🙂 fórum

Fát kell vágni, de 1 stampó Pálinka nélkül a fürkész' sem indul! 🙂 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ápr. 8. 21:29
a pia rossz tanäcsado....
ápr. 8. 19:45

Marhaság! Szabadság alatt egyszer ittam egy stampedlivel a talponállóban éhgyomorra reggel

Szörnyű volt röviddel utána! Azóta se!

Unokabátyámnak józanul vágta le a körfűrész az ujját, egy másik komálósnak meg baltával a bátyja

Ha ezek ittak is volna....

Ha én csoport vagy művezető lennék nálad, kaphatnád fel az aktatáskádat onnan...

ápr. 8. 12:40
Akkor hajrá.
ápr. 8. 12:04
Mint tűz, és munkavédelmis szívbajt kaptam a címtől..18 éve nyugdíjas vagyok, de a láncfűrész a ma is riaszt
7. Amaunet (válaszként erre: 4. - Globus)
ápr. 8. 11:59

Ettek is mellette, ezért nem részegedtek le.

Perzselték, letisztították, bontották, behordták a disznót. Fűtötték az üstöt, sütötték a zsírt, keverték és töltötték a kolbászt. Ez felénk mind a férfi emberek csinálták.

6. zena01 (válaszként erre: 5. - ,zumba)
ápr. 8. 11:53
Maximum később boldogult meg a disznó. Volt rá eset.
5. ,zumba (válaszként erre: 4. - Globus)
ápr. 8. 08:29
Pont erre gondoltam. Senkit nem ért soha baleset.
ápr. 8. 08:27
Gyerekkoromban disznóölés nem indult addig, míg fél liter a férfiak közt el nem fogyott. Lebökték, megint ittak, végig egész délelőtt, nők dolgoztak.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Alnisa)
ápr. 8. 07:58
Pedig nem is azért megy oda hogy szeressék.😄
ápr. 8. 07:52
Szeretni fognak a kórházban amikor részesen levágott ujjal megjelensz a balesetin....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook