Farmerama játék (beszélgetés)
Többnyire evetekkor jelentkezik a probléma, normál esetben, nincs vele gond.
A gépem is most lett felturbózva, a farmozáson kívül, minden flottul megy.
9 körül beengedett, de nagyon akad.
Még jó, hogy nem eventezek.
A guta ütögetne. :D
Tegnap este kezdte a nem beengedést, ma, meg folyton csak talicskázik, meg napraforgózik.
Sajnos a játék nem működik megfelelően. Tájékoztattuk a központot a hibáról, sajnos globális problémáról van szó.
Türelmeteket, és megértéseteket kell kérnünk.
Elnézést a felmerült problémáért.
tegnap este óta alig tudok belépni.
csak nekem nem megy?
Köszi!
Hát én is csak 2-3 alkalommal tudok jönni hétköznap,reggel és este.Az eventnövényt szoktam sima földben indítani karácsonyi süti és fehér ártatlanság megevése után beszupertrágyázom,meg kacsakatázom,és répáscsatnival aratok 90 db-ot.Kb.1 óra az érésidő,azt kivárom és mennek komfortba.Amíg élnek a rekeszes nyamik,addig komfortba ugyanannyi az érésidejük mint sima földben natúron.De itt nem mindig szupizok már,mert általában késő délután v.este tudok farmozni,ráér beérni.És nagyon ritka,ha úgy tudok aratni,ahogy beérik.Inkább amikor odaérek.
Őszintén, van közöttetek olyan farmozó, aki egy
-egy eventet sok-sok farmarany vásárlása nélkül is végig tud csinálni?
Szia!
Bal oldalt a raktár ládában a váza ikonra kattintva találod őket az elhasználódó fül alatt. :)
tudom nem itt kell, de mindig innen lettek a legjobb szomszédaim
89-90-91 farmokra keresek szomszédot
buccco
pamics
zsofiaszabo
kösziiii
Sziasztok!
Felmerült egy kérdés a családban.. miszerint a fiam abbahagyta a játékot a farmmal, de hogy ne menjen veszendőbe, mit lehet kezdeni vele?
Ki mit tud tanácsolni ?
Minden választ köszönök! csomo3
503 Service Unavailable
:(
sziasztok?
Ti betudtok lépni?
én sajnos nem :(
Szia!
Megtaláltad már? Az állatoknál keresd.
Már rájöttem:(
Ha tudtam volna, akkor inkább másra költöm.
Sziasztok!
S.O.S. segítséget szeretnék kérni.
Aktivizáltam 500 csillagért a vadaskertet, de nem tudom, hogy hol van, illetve hogy férek hozzá??!!!
Kérlek segítsetek!
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?