Farmerama játék (beszélgetés)
Tudja valaki, hogy a bahamán, hol lehet a baha-vadaskertet kiváltani?
már megint nem lehet belépni
:(
Sziasztok keresek farmokat akinek volna cserére vagy már nem játszik vele kérem írjon , előre is köszönöm
Sziasztok keresnék cserére NEON ólakat aki cserélni írjon , előre is köszönöm
Szokta valaki is nézni a piacon lévő mozit?
Nekem, már ezer éve nem ad videót megnézni.
Örülök neki,szívesen! :-)
Szia :) tökéletesen értettem ahogy leírtad:) sikerült is, rózsaszín lett a főoldalam :) köszike !
Mert épp nincs fórum,sztem karbantartják,mert semmilyen más link nem jön be onnan.
A lényeg az,hogy jobb felül a beállításokba menj be és ott a speciális,és lesz egy olyan valahol,hogy rózsaszín farmdesign.Na az elé kell rakni pöttyöt,vagy átváltani a nemről igenre.Bocsi ha érthetetlen,de nekem nincs ilyenem,csak a linket ahogy átnéztem tegnap,erre emlékszem.Írj ha sikerült!Köszi!
Köszönöm, de sajnos nem tudom megnyitni !
szia! Itt megtalálod:
[link]
Kicsit tekerd le az oldalt,lejjebb írja!
Sziasztok, szép napot mindenkinek :) megtudná valaki mondani hogy hogyan használhatom a " rózsaszín farmdesinget"?
Szerintem ennek sokan örülünk.
[link]
Szívesen. Remélem megoldódik a probléma.
Megtaláltam, már írtam is nekik. Köszi a segítséget. Jó ültetgetés kívánok.
nem tudom, sajnálom. Te igen?
Komolyan írjál a supportnak ők bele tudnak nézni a farmodba és látják a hibát. Tudod hol kell nekik írni???
például most is, elültettem, szerettem volna learatni, sehol semmi.
Akkor irjál a supportnak. Ők tudnak segíteni.
egyszerűen elvetek valamit, másnap reggel üresek a kockák. De ezt napközben is megcsinálja.
Szia szépet neked is. Hogyhogy eltünnek???
Mindenkinek szép napot kívánok. Megtudná nekem valaki mondani, hogy miért tünnek el az elvetett növényeim a Zuhatagok szigetéről. Hiába locsolom meg, akkor is eltünnek. Mit tegyek.
Nagyon nagyon régen volt ajándékkód. Mostanában biztos nem. De remélem most nem csak a hosszabbítást kapjuk amivel igen megnehezítették a helyzetet mivel 2 eventre nem lehet egyszerre ültetni annak aki lemaradt. Tudom te nem eventezel. :D
Nem tudja valaki véletlen, hogy
ajándék kód
volt mostanában?
Már rég nem kaptam, valszeg nem értesültem róla időben...
Szerintem kevés a kompenzáció,mert sokkal több a veszteségünk!
Még mindig nem lehet belépni,hackertámadás érte a központi szervert,globális a probléma,javítják.Az event 24 órával meg lett hosszabbítva.
Bocsi de esetleg tudsz valamit mondani mikor fog müködni a játék????
Hát remélem azért kárpótolva leszünk. Reggel 6-kor még müködött. 7 óta nem lehet használni. Én csinálom az eventeket de így nem lehet.
Régóta nem eventezek, mert mindig ez volt/van.
Kín keservvel leszedtem a 3 farmomat, még lassabban elküldeni az ajándékokat, és holnap reggelig rá sem nézek.
Sziasztok. Még mindig nem müködik. Mindig eventnél krepál be. Hát ez az event sem lesz kész.
További ajánlott fórumok: