Farmerama játék (beszélgetés)
sziasztok!
Megérkeztem. ismét egyedül vagyok a gyerekekkel, úgyhogy én is csak hézagosan vagyok.
25. Élő legenda - Hírnév az egész gazdaságban
A kupád hatása a farmod összes területén érvényesül, így mindenhol növeli az esélyt arra, hogy különleges tárgyakat találj betakarításkor. Ez persze a kupád szintjétől is függ!
Ára: 300 csillag
Nem elég a rúnát csillagokért kiváltani, be kell dobálnod a már meglévő kupafejlesztéseidet is ahhoz, hogy a hatásuk a teljes farmon érződjön. Természetesen csak a menüben lévő fejlesztéseket tudod beadni. Ahogy adod be a kupafejlesztéseket, úgy nő a rúna hatása.
By: Farmerama Enciklopédia
sziasztok
megtudnátok mondani, hogy hogy kell aktiválni a kupát? már leadtam a 300 csillagot és beadtam a kupákat, csak arra nem jöttem rá, hogy hogy aktiválhatom
köszönöm
540 köröl van nekem mindenhol.
Bedobálok, csak a 2 utólsó aratókat nem. Azokat a legvégén.
Sajnos akaratomon kívül, a tegnapi és a mai napom nagyon rosszul alakult.
De inkább nem beszélnék róla. Talán könnyebb megemésztenem.
Azért megtörhetem a rossz hangulatot? :(
Segítséget kérnék: ha van fölösleges lehetőségetek, küldenétek könyvtekercset a 3 farmomra? Priviben megírom a neveket, ha úgy döntesz, rám áldozod...
Hát, ezután elég nehéz megszólalni...
Együtt érzek a családjával!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?