Farmerama játék (beszélgetés)
? ez mi is? vagy a termékeknél látom majd ha egy bizonyos szintig eljutok?
esetleg ha hosszú erőket rakok akkor jobbak röppennek fel? vagy legalább több?
láttátok az új tanyházat? már nincs ott piac be kell menni a városba piacozni
nem tudom ez most új fejlesztés vagy eddig csak nem ütköztem bele? Rackónál azt írja hogy holnap mikortól látogathatom meg?
felröppenő híján kész van az eventem, viszont a feltröpi nem nagyon akar jönni... valakinek bevált recept a kupákon kívül?
sziasztok,
ha cserélne tanodát valaki, keressen pm-ben! ezt még nem sikerült megszereznem. :( konkrét ajánlatot várok, r. fejlesztések és xxl őszi nincs cserébe.
szép estét!
Én most is meg tudok válni 2 db 24-estől.
Nem kérek érte semmit.
És én csak egy dolgot szeretnék. Hogy ezzel a névvel ki van:
picizsolti (Aki éppen ezt használja)
ÉS A TÉMÁT LEZÁRTNAK TEKINTEM!
Csak az aukciós portálokra más rábukhat, és jelentheti valaki a farmerama szerkesztőségbe.
Meg hogy személyes tali? Én azt el sem fogadom. Hívjon meg mást talira.
De azt, hogy megvárakoztatnak, azzal felb..ni tudnak.
Meg lassan mindenki kitagadnak.
Amúgy az 1-es ponttal régebben jártam úgy, hogy kaptam annó farmot, nem lehetett e-mail fiókot módosítani. Nem is kellet egy jó idő, már fent vannak a farmon. Én azt meguntam, odaadtam másnak, mert azt a farmot meguntam.
tibike egyszerusitene kell a cseret, mondok ket peldat a tobbiek pedig majd megtoldjak a tobbivel.
ket szemely kivant szintu piacokkal:
1. mindketten megadjak neked mint topic gazdanak nicket emailt / hogy mar atirt vagy mit hogyan mar reszletkerdes/ s te intezed a csere tisztasagat
2. letezik egy nagy aukcios portal a tobbi - 1 ft os zart aukcio- a tobbi mar evidens
2a: szemelyes tali
Viszont figyelem! Egyenlőre nem keresek eladó farmot, viszont nálam újítás lesz, mert érzem azt, hogy átvertek engemet.
Innentől ez lesz nálam:
- Innentől, ha véletlen valaki ad el farmot, úgy keressen meg üziben, hogy: "Szia! Van eladó farmom (vagy fantasyramám)". Ha kell írj!
- Ha valaki csak úgy ír, hogy: "Szia! Van eladó farmom. Felhasználói név, jelszó. és használd egészséggel, azt nem fogom tudomásul venni, és jelezni fogom.
- Ha visszaírok, és kb 1 vagy 2 nap után nincs válasz, lefogom sz.rni nagyívből, akkor nem kell.
- Ha úgy kapok farmot, hogy neki nem kell, viszont nem bír e-mail fiókot módosítani, akkor vissza sem írok, hanem az üzenetet megsemmisítem!
- Ha valaki úgy ad farmot, hogy töltsem fel egy másik farm vagy más játék dolgát, azt szigoruan jelenteni fogom, és törlés! (Úgy értem, hogy fizessek neki úgy, hogy pl a farmeramán feltöltöm a farmaranyát pénzért, és a többit nekem kell fizetni)
Illetve egy dologra birok cserélni, az egy zoomumba játék lehet. De csak ezt birok cserélni 1 főnél.
Úgyhogy. Ha holnapi nap folyamán nem ír Kixyke, akkor pénteken, mihelyt belépek, az üzenetet törölni fogom.
Úgyhogy addig légy aktív, amíg nem írok vissza.
Remélem érthetőbb leszek.
Nem szeretem azt, hogy becsapnak, illetve átvernek.
KÖSZÖNÖM!
Nem akarok több átverős embert, aki csak szó nélkül ír, hogy használjam egészséggel. Ez nekem semmi.
És remélem lassan én is a jó útra térek.
Bocsika hogy a farmos téma megint előjön.
Na Farmiannyak az üzijét megkaptam, nem ismerős az a farmnév.
:\
De ha ténleg valakinek ismerős ez a farmnév, hogy: picizsolti, az jelentezzen minden féleképp üzenetben!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?