Facebook, segítene valaki? (beszélgetés)
Én jó pár napig a saját oldalamra nem tudtam képet bemásolni. Elkezdte feltölteni, hibát jelzett. 2 X eljátszotta velem. Nem foglalkoztam vele.
Hasonló témánál hozzászólásnál megpróbáltam, oda bemásolta..
Valamit karbantartottak? Igaz volt újítás is a szerkezetében.. De erről amikor írtak, próbálkozásaimon túl voltam..
Sikerült most már egyszerre többet is. Sőt videó is sikerült.
Kérdésem : Van korlát milyen hosszú videót tehetünk fel?
Nem pörög ez a topik, pedig most lenne kérdésem
Irom is :)
Elfelejtett jelszóra többedszerre sem jött válasz emil, ugynakkor biztos hogy jó volt a jelszó amit nem fogadott el
Mert ugye a Mozillában ott van olvashatóan
Volt sirás rívás, hogy elrontottam a barátosném gépét, pedig nem
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy facebook oldalam, ami egy Forma 1-es csapat itthoni képviselete.
Olyan lehetőség után érdeklődök, hogy miképpen lehet megoldani, hogy egyesülhessek a nagy hivatalos oldallal. Velük már felvettem a kapcsolatot ez ügyben.
De érdekelne, hogy technikailag ez mennyire kivitelezhető?
Mit kell ahhoz csinálni, hogy úgymond a saját oldal magyar maradjon, de mégis része a nemzetközi oldalnak?
Egy példa: [link] - [link] ?brand_redir=1 A Nyomorultak itthoni képviselete látható, de ha a második linkre megyünk, látható, hogy a név mellett átlehet lépni a hivatalos oldalra. Átirányítás egész pontosan.
Miképpen lehet ilyet kivitelezni? Sok helyen utána olvastam már, de nem sok infót kaptam róla.
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
Üdv
De érdekelne, hogy technikailag ez mennyire kivitelezhető?
Mit kell ahhoz csinálni, hogy úgymond a saját oldal magyar maradjon, de mégis része a nemzetközi oldalnak?
Önöknél ezt sikerült kivitelezni, még pedig a Nyomorultak facebook oldal esetében. Az eredmény fantasztikus.
Válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
Ferenczi Sándor
Mercedes Gp Hungary tulajdonosa
Újabb email, amit jobb ha nem nyitunk meg. Feacebookon követni akarnak....
Jó ismerősöm küldött egy emailt. Követni szeretne a facebookon. Tudom van ilyen lehetőség : Követni akarom - e???
Megnyitottam, sajna. :(( Rátelepedett egy hülye reklám, telefonos. Időközönként bedobja : 100.000 dik vagy. XY készülék lehetséges nyertese vagy. Elggé zavaró...
Szerintem a böngészőbe " költözött be ".
Remélem a törlése nélkül eltűnik egy idő után.
Kb azóta csinálja, mióta megnéztem azt a fránya levelet.
Pillanatnyilag másik böngészőt használok.
Csak sejtésem van. Mobil is kiírja : Pécs pl. Ha netezel a buszon, ahol épp haladsz azt írja ki. Ezt látja az ismerős a listádon.
Lesz itt aki tájékoztat, pontosan én se tudom.
Sziasztok!
Tudna vki segíteni? Létrehoztam egy csoportot, de rejtett csoportra szeretném állítani, hogy senki se lássa, csak a meghívotttak. Hol tudom beállítani? Köszi előre, aki segít!!!
Köszönöm!
Nekem fura, hogy eddig volt ott valaki, jó sokáig, és most nincs:)))) ezért kérdeztem. Köszönöm a segítséget!
Nekem úgy tűnik, saját ismerősök ( d ) vannak ott bal oldalt.
Azt hiszem nem látjuk kik nézték az oldalunkat. :(
Csak ismerős láthat, ha az van bejelölve. Jó lenne ha csak az látná a dolgaim... Kerestem már személyeket, és pár dolgot megnézhettem. Nem voltam ismerőse.... az volt bejelölve.
Olyan személyre keresek aki még nem ismerősöm, annak csak a nevét és egy bélyeg képét lássam. Illetve fordítva is.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a saját oldaladon, a 9 kép, ami bal oldalt van, fotókkal, esetleg azok az emberek, akik a leggyakrabban látogatják az oldaladat? Vagy miért pont ők "jelennek" meg az ismerőseim között?
Köszönöm a választ!:)
Sziaztok. Állítólag semmi jelentősége, de az adatlapomon az ismerősök közt egészen véletlenül a számomra 3 legfontosabb ember volt az első 3 helyen, majdnem a kezdetek óta. Az utolsó 2 évben biztos.
Ma még a látható 9-ben sincsenek bent. :(
Miért változott meg? Tudom, hogy nincs jelentősége állítólag a sorrendnek, de akkor is nekem olyan jó volt naponta őket látni itt is az első helyen.
Sziasztok, egy hete nem tudok belépni a facebook oldalamra folymatosan ezt írja ki: A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz
A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll. Amíg vársz, tudj meg többet arról, hogy miért látod ezt az üzenetet. Köszönjük a türelmedet, míg fejlesztjük az oldalt.
hibaüzenetet próbáltam már írni nekik, de azt sem mentette el. Ezzel mit lehet kezdeni ?
Ez azt jelenti,hogyha ki vagy kapcsolva a cseten(mármint a gépen),a attól még látszódsz ha fent vagy telóról a gépen?
Szóval,ha melóban netezel telóról,azt otthon a főnök látja a gépen:))
ha nem csinálsz semmit,csak olvasgatsz,akkor is:)
Okosítsatok már ki.Légyszi.
Szia!
Hogy csináltad?????????????
Nekem a kedvencek tűnt el...........
Sajnos hiába kapcsolod ki a chat funkciót, én is tapasztaltam, hogy akkor is látható vagy az androidon, ha a gépen ki van kapcsolva..
Sajnos..
Annyiszor, de annyiszor hívták fel a facebookozók figyelmét arra, hogy ne dőljenek be annak, hogy így fog kinézni az új face profil, mert kőkemény vírus, sajnos a kíváncsiság nagy úr, és sokan bedőlnek neki..
Sehogy!
További ajánlott fórumok:
- Tud esetleg valaki olyan oldalt vagy Facebook társkereső csoportot ajánlani, ahol az idős nők keresnek fiatal pasikat?
- Miért írja ki valaki folyton facebookon, hogy mennyire boldog?
- Mit lehet tenni ilyen esetben?Valaki csinált 1oldalt az én nevemmel, adataimmal a facebook-on, és olyan képeket rakott fel ami törvénybe ütk
- A facebooknak mennyire lehet hinni ha valaki családi állapotáról van szó?
- Facebook bökdösésekkel kapcsolatban tud valaki válaszolni?
- Hogyan lehet letiltani a Facebook-on, hogy lássa valaki az ismerőseim listáját?