Ezt a csávót Magyarországon 100-ból 98 nő felfalná ugye? (beszélgetés)
Nos, az, hogy ennél randábbak is találnak csinos feleséget, az tény.
De nem vonzó valahogy, hacsak valaki nem lesz kíváncsi a gyűrött arc mögötti egyéniségre.
Figyu, ez a srác benne van az incel közösségben, ami tök érthetetlen hiszen nem is csúnya, sőt átlag feletti.
És panaszkodik, hogy ő csúnya, holott semmi gond nincs vele.
Ezért linkeltem be a videót, mert (bár az ő országa körülményeit nem ismerem) Magyarországon egy ilyen csávónak biztos nem lenne gondja, hiszen messze áll a csúnyától, de még az átlagostól is.
Optikailag nem gáz, anyai szemmel nézve. Ugyanis tényleg kisfiú.
A nők körében ritkább a pedofília.
A felvezető kérdés viszont a szexuális vonzerőre vonatkozott, úgy meg enyhén szólva nem vonzó,sőt randácska.
A...szom a telefonba...
Szóval a FI felvezetése
Ő még kisgyerek. De van benne fantázia. Jót fog neki tenni az idő, ha nem picsogással tölti.
Ha nem talál magának lányt az nem a kinézete miatt van most sem.
"Ezt a csávót Magyarországon 100-ból 98 nő felfalná ugye?"
Szent lúdbőr! Na, nem a jó értelemben.
Szerintem fordítsd meg az arányt. :D
Gondolom, te lennél százból egy, aki felfalná. Keress magadnak egy párt, aki szintén finom falatnak gondolja.
De tényleg érdekelne, hogy miből gondolod, hogy a magyar nők 98%-a ilyen pasikra gerjed?
Nem értem, hogy miért akarja megmondani valaki, hogy a nőknek milyen pasik jönnek be?
FI, neked mi a közöd ehhez?
A te ízléseddel elég nagy gondok vannak, neked tényleg az ilyen rusnyaságok jönnek be?
Jobb pasit nem tudsz ide linkelni? Annyi van.
Egyébként simán el tudjuk dönteni, hogy nekünk ki tetszik, azt meg, hogy neked ki jön be, na akard a többiekre erőltetni...
Én biztos nem. Nem jóképű, nem férfias, nem sármos, meg nem is csávó. Nem mozgat meg bennem semmit.
Ez egy kölyök. Nem az esetem.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!