Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése (beszélgetés)
vajon milyen lehet az a gép amivel ilyeneket tudnak csinálni...el sem tudom képzelni a technikát...
mind a 4 őtöket fotózzák?
Mostanában nagyon nyűgi!Éjjel kel többször és nappal is sokat sírdogál eddig az volt a menő ha benéztünk a hűtőbe!:DDD
Most a mosdókagylóba ülés a legújabb!:DDKönynes szemekkel nézi magát a tükörbe!:))
(Ma itt volt a Csabi megmutattam neki Lilit!:))
Itten vagyok ám csak mingyá kivágom az egész gépet,nem tudok képet feltölteni amin Lili a mosdókagylóba ül mert a kapcsolat örökké alaphelyzetbe áll!
BESZÉLGESSETEK MÁ' VELEM ME' ITT PÖRGÖK EZERREL!!!!!
...holnap megyünk aurafotózásra... jaj vajon mi lesz?!?!?!?!?!?! :)))
hát ugye amit anyukámról tömören tudni lehet, volt 2 férje, most egy élettársa és mellette van egy pasija :( a nő megmondta neki hogy volt olyan férfi az életében aki bántotta (előző 2 férj alkesz agresszív..) és most 2 pasi van az életében (hja..). Mondta hogy lesz egy harmadik, egy idősebb aki patronálni fogja mutert.. :O az anyagiról meg.. Anyum bár listás lett és most küzdenek a házért hogy ne árverezzék el...a nő megmondta hogy a házzal kapcsolatban lát valami gondot, valami hivatalosat, nehézkes az ügy de lesz megoldás, sikerülni fog megmenteni :O Ez jó hír :) ez azért egy olyan tény amit nem kürtöl ki senki se... ennyit mondott el anyum de mondta hogy neki leesett az álla mikor ezt mondta neki a csaj... Megegyeztünk hogy ha lemegyek engem is elvisz :D
este jövök és elmesélem :)
11.000 a keresés, ha nincs leveled akkor viszafizetik. ha van akkor itt felolvastatják neked skype-on a tolmács díja 18.000 Ft.
hát, a babák szoktak beszélni a nagyvilágba.. szerintem csak tetszik nekik amit tudnak. Most kezdett gagyorászni Kende, ő is csak gyakorol mint minden baba.
Mikor viszont mosolyog arra ahol senki sincs, követ vaklamit a szenével amit mi nem látunk.. az gyanús :D
Jajj Anyukám mondta hogy volt jósnőnél :D valamelyik nap. 500 ft-ot kért. Magyar meg tarot kártyából jósol állítólag. És anyum azt mondta a múltjáról is sok olyat mondott ami igaz pedig nem is ismerheti anyut.. egyrészt tőlük 50 km-re lakik a nő és még soha se találkoztak :D A jövőt tekintve pedig anyuéknak biztatót mondott. Ami a jelenlegi helyzetükben reményre ad okot. De olyan konkrét dolgot mondott anyunak hogy mit lát hogy leesett az álla....
Sziasztok!Hát nálunk Fannim ágyánál ott a tükör, pár napja vettük észre hogy feltápászkodik és a tükörképével diskurál... Kezdünk parázni hogy skizó lesz :D vagy csak már most a szépségét csodálja :D De az a legjobb mikor összeveszik magával :D na azt az ordítást.. :D:D persze mindezt este 10kor...
Lili tekintettel van ránk amíg alszunk addig csak sutyorog:DDD
Ha meglátja h mocorgunk vagy érzi h nézzük akkor már ő is kajabál:))
hát amit Kende csinál nem nevezném sutyorgásnak, inkább a kiabálás felé közelít, meg a gargarizálás felé:)
Lili is dumál reggelente,mintha valakinek válaszolgatna:))
Sutyorog:)Édespofa
Pénzbe kerül igen!
Lehet részletre is fizetni!
De igazán nem sokba kerül!
azon gondolkoztam, hogy lehet hogy Kende a meg nem született tesójával dumcsizna????ez csak egy gondolat...
tényleg Vió láttam a pálma leveles dolgot a naplódban. Kell ezért fizetni hogy megkeressék a tiéteket? Mert ezt én is láttam hogy megkeresik de azt nem írják hogy pénzért vagy önzetlenül vagy kis hála pénzel.. :D
tudom, de nem hagyhattam ki :D:D
Bogi az ikrek csillagjegyre gondolt:)
Nem a kis oroszlánjegyű ikertündérekre ;)
nem úgy te :) édibédi manókák :)
Hát én ilyen szemszögből nem tudok mit mondani nekem elsőre jött a két lány így még csak az elsőgyerekes cipőben járok :D Még nekem minden új lesz :D
További ajánlott fórumok: