Ezel, bosszú mindhalálig (beszélgetés)
Tegnap végre közelebb kerülhettünk Kenan féktelen gyűlölködésének valódi okához: ezek szerint 30 évvel korábban Ramiz egy lövöldözésben, amikor egy egész banda lepte meg,magát védelmezve- lelőtte Kenan fivérét.
Ezt eddig nem tudtuk.
Teljesen egyetértek veled.
Mümtaz akárcsak Mert képtelen elfogadni, hogy Ezel már soha többé nem lehet olyan mint a régi Ömer. A sok szenvedés amin a börtönben keresztülment megváltoztatta a jellemét. Azért belül még mindig ott van Ömer, de megkeményedve.
Az is teljesen hiábavaló, hogy választani kellene a családja és Ramiz között. Én megértem, hogy Ezel teljes mellszélességgel kiáll Ramiz mellett, hisz Ramiz nélkül Ömer meghalt volna, vagy még mindig a börtönben rohadna. A jelleméből fakad, hogy Ramiz mellett áll, bár Kenan már Mert életével is tartozik neki.
Vajon ki lesz az áruló ?
Eysan ?
Ali ?
Cengiz ? (Lehet ő lesz)
( [link] )
(De nem Serdar) ?
(lynella)
*Már eddig is elég szomorú és tragikus volt. . .
Még ennél is durvább lesz?
Azt kell mondanom ennél sokkal de sokkal durvább lesz :S
By:Ezel-Ömer . :)
Hááát nemigazán szimpi. A mostani reakciója még érthető, fájdalmában, hogy elvesztette a fiát nem tud reálisan gondolkodni, valakit hibáztatni kell. De a korábbiak, mikor még a rablás miatt lecsukták Ömert, és az apja arra nem volt hajlandó, hogy meglátogassa, az nagyon nem volt szép. Persze az ember nem örül annak, ha a fia ilyenbe keveredik, konkrét bizonyítékok voltak, az még valahol ok, hogy kételkedik az ártatlanságában, de attól még a fia marad, és még meghallgatni sem volt hajlandó, és a 8 év alatt sosem látogatta meg. Ez nem egy apára valló viselkedés. Aztán mikor "meghalt", ment a nagy drámázás az ő részéről is, akkor már tudta újra szeretni, és meg is bánta, hogy megtagadta, de amikor visszatért, újra elzavarta először. Nem igazán tetszik ez a viselkedés. Nekem úgy tűnik Mümtaz csak akkor tudott apa lenni, mikor "minta" fia volt, aki tisztességes, segítőkész, rendes, szorgalmas volt. Ahogy valami felmerült, amikor tényleg szüksége lett volna Ömernek a családja támogatására, akkor már hátat fordított. Inkább a bizonyítékoknak hitt, mint a saját fiának, akire egyáltalán nem vallott egy ilyen bűntény véghezvitele.
Amikor megmondta neki, hogy ő Ömer, az akkori viselkedése a biztosítékot verte már nálam. Visszatért a halottnak hitt fia, akkor meg nekiáll feljebb? Felhántorgatja, hogy miért nem jött egyből? Meg hogy nem volt sose mellettük? Gondolkozzon már!Mindíg ott volt, mikor valami gondban voltak, a műtétjénél is végig mellette volt, szinte a műtőbe is majdnem bekisérte, mindig számíthattak Ezelre. Nem Ömerként, de Ezelként mindig mellettük állt. És ő mit csinált? Mikor a fiának szüksége lett volna rá, akkor elpártolt tőle, és megtagadta. Na az ilyen ne papoljon már a családi összetartásról, meg hogy ki nem volt ki mellett...
Elég hosszúra sikeredett, de nagyjából ezt gondolom róla.
Az mindegy, hogy a cikket mikor találta, vagy kapta meg. Azon a tényen nem változtat, amit írtam. Miszerint Kenan más vezetéknéven élt.
Én is Cengizre tippelek, Eysan biztos nem.
Azt a cikket már korábban megkapta Ezel, a cikk Ramiz Karaeskiről szólt még, fénykép is volt mellette (inkább a mefiatalított mostani Ramizról, mint a fiatal Ramizról), innen már nem volt nehéz összerakni, hogy Ramiz ősellensége Kenan, aki megváltoztatta a nevét.
Szerinted ki az áruló? Cengiz vagy Eysan? Én Cengizre tippelek.
Igen:)Épp ezért fel is tűnt tegnap hogy hisztis:)
Nézem, mert azért érdekel de semmi jót nem olvastam előre sem:(
Te is olvastad a tartalmakat? :)
Amúgy már most is látni rajta, hogy másképp viselkedik.
Már eddig is elég szomorú és tragikus volt...
Még ennél is durvább lesz?
Sajnos:(
Csóri Ezel, nem bírom ki hogy ne nézzem, ha már itthon vagyok, pedig annyi rossz benne.
Ami a török sorozatot illeti, Ezel-Ömer bosszúja még csak most következik, hogy az ártatlan öccsét meggyilkolták.
Szomorú, tragikus események várhatók..
További ajánlott fórumok:
- Szerelem mindhalálig
- Mit szóltok a Bosszú álarca című sorozathoz?
- Gombás fertőzést kaptam egy sráctól! Meg fogom bosszulni, kérdés hogyan?
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Kit milyen bosszúság ért ma? Avagy nevessünk, vagy mérgelődjünk?
- A első szerelem mindhalálig elkisér?