Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

5706. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 5692. - Queenee)
2009. ápr. 26. 14:03

Egész életedben diétázni akarsz? Én kissé pesszimistább vagyok ebben. Rajtad kívülálló okok miatt is gyengülhet az immunrendszer, a hüvelygomba pedig még ciklusfüggő is. Ha nem eszel csokit, vagy élesztőt valamennyi glikogén akkor is lesz a szervetben ami a gombát táplálja. Az immunrendszert pedivül, illetve előállhat olyan helyzet hogy legkissebb gondod ez lesz..Tehát 100%ra szerintem nem is lehet kivédeni, még akkor sem ha minden Tőled telhetetőt megteszel ami önmagában is nehéz.

Szerintem hosszabb tünetmentes időszakokat lehet csak elérni mert ez a szar mindenkiben benne van mint potenciális veszélyforrás.

Nekem nem ajakherpeszem van, ez egy másik fajtája. Eppstein-barr vírus mononukleózist okoz csak a herpeszvírusok családjába sorolják. A barátomnak szokott lenni néha ajakherpesze, az a herpes simplex. Lehet tőle kaptam ezt is, de ajakherpeszem még soha nem volt szerencsére.

5705. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 5697. - Cszsuka)
2009. ápr. 26. 13:45

Rám is ez a szétszórtság jellemző. De mindenben. A fejemet is simán elhagynám, ha nem lenne rögzítve.. Az esernyőmet 10x vesztettem el 3 év alatt, szerencsére mindig meglett. :)

Legutóbb beültem az autóba hogy megyek a városba. Félúton jöttem rá hogy a táskám (és benne minden iratom, pénzem) otthon maradt.

Sajnos az ilyen viselkedéssel sokszor anyagi kár is ér minket. Bele sem merek gondolni mi lenne ha esetleg felelősségteljes munkaköröm lenne ilyen szétszórtság, feledékenység mellett.

Lehet ez ellen tenni valamit?

2009. ápr. 26. 11:09
Én is mindenkit, hurrá ^.^
5703. Queenee (válaszként erre: 5702. - Cszsuka)
2009. ápr. 26. 10:51

Zsu igazad van. Vettem az adást és jogos :) Önkritikát gyakorlok :)

Rangiku bocsi, ha kritikus voltam. Csak szeretném, ha nem adnád fel a diétát, amiért nem kapsz konkrét választ. Amúgy gratulálok a 3 hónaphoz :)

Amúgy örülök, hogy különböző természetű, habitusú ember kerül a fórumba :) Így színes a vlág :)

Rangiku szeretünk :)

5702. Cszsuka (válaszként erre: 5700. - 96126be7d9)
2009. ápr. 26. 09:34

Senkit senki nem kiált ki eretneknek. Nem is lehetne.

Ebben a diétában az a lényeg, hogy mindenki vegye az információt, s vegye ki belőle, ami neki szól. Még a legelején volt valaki, aki egészen másként csinálta, az az ő döntése volt.

Soha nem mondhatjuk, hogy ha nem ezt csinálod, akkor nem fog működni, mert lehet, hogy működni fog. Ezért írtam azt nem csak neked, hanem másoknak is, hogy a te döntésed, hogy végülis mit eszel, vagy mit teszel, s egyáltalán nem személyeskedés vagy sértegetés.

Csupán annyi, hogy van egy váz, vannak jól bevált megoldások, amiket közzéteszünk. Ettől függetlenül kipróbálhatsz még mást is, ha bevállalós vagy, s amit itt bárki tilosnak vél, lehet, hogy bárki másnál meg működik.

Amikor én csináltam a terápiát, sokmindent megettem, amit nem lett volna szabad, mert nem tudtam, hogy tilos. Mégis rendbejöttem. Először is azért, mert egy jó programot csináltam végig, másodszor pedig hajlandó voltam változni.

Már sokszor elismételtem, hogy ebben a terápiában a bogyószedés és másféle táplálkozáson kívül a személyiségfejlődésen van a hangsúly.

A betegség egyik fő jele, amikor letapadsz egy témánál, s az igazadat bizonygatod.

Van egy jó hírem: senkinek sincs igaza és közben mindenkinek igaza van. A viták feleslegesen fogyasztják az energiánkat, amit más hasznos dologra is lehetne fordítani. A fogyó energia gyengíti az imm. rendszert, az pedig lehetőséget ad a gombának a szaporodásra.

Rangiku, igaz, hogy a te hsz-edhez írtam, de mindenkinek szól, nem csak neked.

Örülök, hogy egyre többen vagyunk a fórumban, ami azt hozza, hogy egyre többféle ember lesz itt, egyre többféle személyiséggel. Itt a legfontosabb, hogy megférjünk egymással. Az egyik vegyen vissza a kritikus hangnemből, a másik pedig tanulja meg elviselni a kritikát.

A múltkor pl. fáradt volt az agyam a sok tanulástól, s kicsit más hangnemben válaszoltam, amiből megint vita kerekedett. Kiléptem belőle, pedig tudtam volna mit válaszolni még, de ingerültség további ingerültséget szül. Egy színvonalas vita bármikor jó, hisz megmozgatja az agyat, de egy felesleges, energiarabló vita senkinek sem kell, mert a végén mindegyik fél vesztes lesz, hiába érzem, hogy igazam van.

Köszönöm, hogy elolvastátok, s ha van hozzáfűznivalótok, tegyétek meg, de ne veszekedjünk, oké? :)

5701. Cszsuka (válaszként erre: 5700. - 96126be7d9)
2009. ápr. 26. 09:19

hagyjátok már a francba a témát!

Nem a segítség a lényeg?

senki nem gyanúsít senkit.

Mindenkinek fejlődés, ha képes rá, hogy ne lovagoljon egy sérelemnek vélt témán (oda-vissza)

Lépjünk tovább és a megoldásokkal foglalkozzunk:)

OKÉ???

5700. 96126be7d9 (válaszként erre: 5694. - Queenee)
2009. ápr. 26. 07:44

Jaj még mindig ez a "hiszed, nem hiszed, ha nem vagy elég kiartó edd" dolog... Jó, köszi.

Eddig is maximálisan betartottam a diétát (már 3 hónapja), be is fogom, de azért szeretem tudni hogy mit miért csinálok.

A cukrot nem kérdőjelezem meg, mert értem hogy miért jó a gombának, a halott életszőt nem értem hogy miért jó, ezért kérdeztem. Bocs.

Csak az nem tetszik, hogy egyből kikiáltotok eretneknek, és ilyen negatívan álltok hozzá egy kérdéshez, csak azért, mert nem tudjátok a választ.

5699. 96126be7d9 (válaszként erre: 5697. - Cszsuka)
2009. ápr. 26. 07:27
Igen, én kérdeztem még pár hete, kösz a választ.
5698. Cszsuka (válaszként erre: 5695. - 5a5c6c6a02)
2009. ápr. 26. 07:22

szuper!

Zabot és kölest, meg hajdinát is ehetsz, karfiolt, karalábét, brokkolit, cukkinit, tököt, zellert, sárgarépát, zöldséget, paprikát, zabpelyhet, más nem jut eszembe.

A zab nagyon finom, ha úgy készíted el, mint a rizst. De nem csak főzni kell, hanem megpirítani zsiradékon, aztán leforrázni és úgy párolni. Ezzel a módszerrel készítsd vagy készíttesd el, csak kicsit több víz kell és tovább kell párolni, mint a rizst, de finomabb.

5697. Cszsuka (válaszként erre: 5693. - 96126be7d9)
2009. ápr. 26. 07:17

NNNa, szóval, az úgy van, hogy nekem mindenről minden eszembe jut, s kapcsolom egyik dolgot a másikhoz, aztán leírom, hogy el ne felejtsem. Sokszor előfordult már szerintem, hogy napok, vagy hetek múlva jutott eszembe, hogy nem válaszoltam egy kérdésre, mert elkalandoztam. Hát, bocsánatot kérek a stílusomért, még nem vagyok annyira összeszedett, de igyekszem.

Erről jut eszembe, hogy hetekkel ezelőtt valaki kérdezte, hogy mivel pótolja a szénhidrátot, mert ő rosszul van a hiányától, vagy valami ilyesmi... Emlékeztek rá? Vagy lehet, hogy priviben kérdezték?

Nem baj, azért itt válaszolok. Szóval, nem a cukor és a csoki fogja meghatározni, hogy ettél-e szénhidrátot. Valóban szüksége van az agynak rá, de napi szinten kb. két kávéskanálnyi elegendő lenne, amit az elfogyasztott élelmiszerekből megkap. A candida kúrában nem a szénhidrát mennyisége, hanem a minősége a döntő. az a lényeg, hogy ne együnk egyszerű cukrot tartalmazó ételt. Szénhidrátot pedig egyébként elég sokat eszünk, mert a kenyér és a zöldségek is tartalmazzák szépszámmal, csak ezek összetett láncolatú szénhidrátok, ami azt jelenti, hogy lassabban emelik meg a vércukorszintet, ráadásul a candida gombának csak az egyszerű szénhidrát tud a tápláléka lenni, mert az összetettet szét kellene bontani, amihez idő kell, csakhogy az az idő neki kevés, ami alatt a táplálék áthalad a bélrendszeren. Vagyis így legalább nem etetjük a gombát. Azért vagy rosszul, mert megszoktad az egyszerű cukrok fogyasztásával a hirtelen vércukorszint emelkedést. Ilyenkor a hasnyálmirigy "pihenő üzemmódba" vált, mert elvették a munkáját. Aztán, amikor megszűnik ez a kívülről való pótlás, akkor leesik, jobban mondva lent marad a vércukorszint, felkészülve a bejövő adagokra. így lehet többek között cukorbeteggé válni. Ezt a fajta cukorbetegséget azonban lehet gyógyítani, ha újra munkára fogjuk a hasnyálmirigyet, csak hosszú ideig tart és rosszullétekkel is járhat. Ezen felül pedig a gomba is rátesz egy lapáttal, hogy egyél cukrot, hiszen neki az kell...

Remélem, nem voltam túl kusza :/

5696. Cszsuka (válaszként erre: 5693. - 96126be7d9)
2009. ápr. 26. 07:07

jaaaj, ne már..:/

Most mit csináljunk, ha nem tudunk mindenre válaszolni?

Azért szeretsz minket?? :S

:D

5695. 5a5c6c6a02 (válaszként erre: 5672. - Cszsuka)
2009. ápr. 26. 00:14

Szia! az étteremben késziti nekem a szakács a roston csirkét (natur szelet csirke) olivaolajon sok fokhagymával és egy kevés soval.nem tudom, hogy milyen fuszereket használhatok igy elsore ezért volt csak a so!napi 2-3 liter vizeti iszom, szensavmentes asvanyvizet azt szeretem.beltisztitot bevetem, mert olvastam, hogy az még dob a hatáson.

egyre jobban tetszik a diéta, és azért mondanom se kell, hogy csuszik le egy két deka, dikitalis mérleg hál istennek kiirkal ilyeneket!:D

koszi a segitséget.

most vettem basmati rizst, meg barna rizst, ezt fogom váltogatni, meg mozzarella sajtot vacsira csak ugy uresen.

5694. Queenee (válaszként erre: 5693. - 96126be7d9)
2009. ápr. 25. 23:41

Örülök, ha nem sértődtél meg :) A kenyér sütést 200 fokon te hoztad fel, de mindegy :)

A fórum annyiban hit alapú, hogy hiszünk a gyógyulásban és hogy kapunk TAPASZTALATOKAT gyógyultaktól. Az Advilban sem feltétlenül tudom mi van, de tudom elmúlik tőle a fejfájásom. Nos itt egyelőre volt és jelen betegek vannak, nem feltétlenül biológusok, virológusok, gasztroenterológusok, hematológusok ;), stb. Ha tudunk, adunk választ, de ha ez a fórum neked nem elég tudományos, akkor írj, vagy menj el egy dokihoz, aki ad 2 szem gyógyszert és azt mondja, hogy minden más hülyeség és ettől meggyógyulsz. Abban is lehet hinni, meg nem is :) Csak többnyire ez senkinek nem jött be, pedig Ő lehet el tudta volna mondani, hogy hány fokon pusztul el a gomba :)

Én próbáltam azt az utat és még mindig nyüglődöm a gombicával... tehát hiszek annak, aki végigjárta ezt az utat anélkül, hogy közben 3-4 témában ledoktorált volna :). Más esélyem nincs.

És még annyit, hogy "a gomba hány fokon pusztul el" nem feltétlenül tapasztalati kérdés, hisz szerintünk egyikünknek sincs mérőeszköze rá. Max ELHISZEM, ha valaki azt mondja, hogy X fokon, vagy nem érdemes kísérletezni, mert nagy eséllyel nem gyógyulok meg :)

Hiszek a gyakorlatban, mert az elmélet megbukott (eddig olyanok próbáltak gyógyítani, akiknek nagyobb tudásuk volt adott esetben , de nem estek át ezen a betegségen.

És továbbra sem akarlak megsérteni, csak fura, hogy a 3 alaptiltást akarod megkérdőjelezni. Itt szoktak érdeklődni tojásról, meg tejről, meg sajtról és érthető, hogy azt vétózzák meg, hisz van olyan fórum / diéta, amelyik megengedi, más tiltja... tehát bizonytalanságot okozhat. De ennyi erővel a cukrot is megkérdőjelezhetnéd.

A tapasztalat az, hogy mindent amit szeret a candida ki kell zárni az étkezésből, sőt minden olyat, ami a belet irritálhatja, erjed, allergén lehet. De mindenkinek a saját felelőssége, hogy megfogadja a tanácsokat, vagy sem.

Ha végigolvasod a fórumot, láthatod, hogy a kétkedők, reformerek nem igazán gyógyultak meg, ezt a kúrát és diétát fanatikusan végig kell csinálni és hinni, hogy sikerül a normál szintre visszaszorítani a gombákat.

Egyébként szeretnék minél előbb megszabadulni tőle, bármi áron, hisz a rák kialakulásáért a candida gomba a felelős... na nem várnám meg, míg addig fajul a dolog :)

5693. 96126be7d9 (válaszként erre: 5688. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 22:31

Még mindig nem értem, hogy a grape cseppes bugyimosás hogyan kapcsolódott az élesztős kenyérhez, de köszi a választ. ;)

Amúgy tök jó hogy azt hiszitek, hogy megsértődtem, vagy hitetlenkedek. Feltettem egy egyszerű kérdést, amire amúgy még mindig nem kaptam konkrét választ... de ha csak vak hittel lehetek az "egyházatok" tagja, hát akkor mindegy.

Mindegy, most legalább visszaírtatok.

5692. Queenee (válaszként erre: 5691. - Elfelejtett jelszó)
2009. ápr. 25. 22:19

Na jó, azért minden betegségre nem tudnak leszűrni, de amire van esély, azt azért érdemes megnézni. Rengeteg izolált virus van, vagy amely nyugiban van évtízedek óta és nem terjed, vagy nem Európai...esetleg immunrendszer gyengülést nem okoz, mások a tünetei. Amúgy szerintem valahol valami jelének lennie kell, ha valami virus van a szervezetben és gyanú esetén elküldenének szűrésre. A herpesz is annak a jele, hogy gyenge az immunrendszred. Nekem is ki szokott jönni. 2 éve óta, évente több alkalommal. Az orromban és alatta, főleg amikor együtt vagyok a barátommal (6 hetente jön haza). Lehet, hogy allergiás vagyok rá? :D Nekünk meg ugyanaz a bajunk? :)

Mondjuk én dolgozom és nehéz napközben lógni, jövő hét után amúgy is fogok 2-3 alkalommal, de utána beiktatok egy ÁNTSZ-t, vagy nemib. gondozót, ha addig nem inog meg bennem minden bizalma a főnökömnek :) De az egészség a legfontosabb, tehát előbb-utóbb meglépem. Most is a torokgyuszira hivatkozva jutottam el a háziorvoshoz, már vártam erre hónapok óta, hogy a főnököm ne nézzen csúnyán rám :)

Mondjuk ha ez a két dolog kizárható, akkor én megnyugszom és csinálom keményen a kúrát. Akkor nem látok rá esélyt, hogy ebben az állapotban maradjunk. Javúlnia kell a candidának!!! Biztos örk veszély marad, hogy visszatér, ha valamiért gyengül az immunrendszer, de ha azt karbantartjuk és nem bombázzuk tiltott dolgokkal utána sem, teljes életet élheünk.

5691. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 5690. - Queenee)
2009. ápr. 25. 21:49

Én már utánajártam. AZ ÁNTSZ-ben van minden héten többször is HIv vírus szűrés. De a nemibeteg gondozóban is elvégzik ha jól tudom.

A vírusoknak már utánajártam, már amit ki tudnak mutatni kb 1% abból a több millióból ami létezik. Szóval ha ugy nézzük sokra ezzel sem megyünk. Az EBNA-n kivül minden virus negativ, de ez is egy egyszerü herpeszvírus ami éveken belül eltünik az egészségesek szervezetéből. Nekem már jó pár éve megvan..

5690. Queenee (válaszként erre: 5687. - Elfelejtett jelszó)
2009. ápr. 25. 21:18
Már régebb akartam írni, hogy szerintem ha valakinek krónikus candidózisa van, érdemes kivizsgáltatna magát ilyen fertőző vírusbetegségek ellen, mint a hepatitisz, hiv. Ezt is minden oldalon leírják, hogy ez legyengíthette az immunrendszert és ez adhat teret a gombák szaporodásának. Persze ez rám is vonatkozik :) Nálam is a többi felsorolt ok kizárva (vérátömlesztés, drogozás, sugárkezelés), de a vírusokról meg kellene győződni. Én a hepatitiszt megtudom jövő héten, de a hiv-re itt nincs lehetőség. Azt hiszem azt ÁNTSZ-nél csinálják, majd én is utánajárok. Addig lelkileg felkészülök, hogy szembenézzek vele, mert tudtommal nem azonnal adják meg az eredményt. Mondjuk az kemény pár nap lehet…
5689. Queenee (válaszként erre: 5685. - 96126be7d9)
2009. ápr. 25. 20:53

Én nem tudok rá magyarázatot, lehet más többet, de tény, hogy a candida albicans egy élesztőgomba, tehát nem tesz jót szaporítani. Hogy hány fokon hal meg, azt sem tudom, de azt igen, hogy akármelyik természetgyógyász, vagy hagyománonyos orvoslás honlapját megnézed, abban mindegyik egyetért, hoyg cukor, fehérliszt és élesztő kerülendő, valamint az ezzel készült ételek. Ha több ország számtalan tudósa, biológusa, orvosa egyöntetűen ezt álítja, akkor azért én hiszek nekik :)

Ha valamire nem kapsz magyarázatot, azért még létezhet. A te egészségedről van szó, ha biztos vagy az igazadban, akkor egyél élesztőt.

Ha meg az élesztős kenyeret akarod enni, akkor nyugodtan megveheted a boltit is. Itt mindenki azért süt magának, mert nem mindenütt lehet kapni élesztő és kovász nélküli, illetve nem mindenkinek érhető el olyan bolt, ahol igen, vagy nam ízlik neki, stb. Mi inkább abban kételkedünk, hogy valóban kovász és élesztő mentes, hogy valóban teljes kiőrlésű lisztből készül és hogy nincs benne valami számunkra tiltott összetevő, amit nem tűntetnek fel.

5688. Cszsuka (válaszként erre: 5685. - 96126be7d9)
2009. ápr. 25. 20:51
De, neked szól, pont arra válaszoltam, amit most újra megkérdeztél. Minden élesztővel készült kaja tilos, így a kenyér is. Nem vagyok élelmiszerbiológus, hogy leírjam a menetét, ha nem hiszel nekem, akkor tedd, amit jónak látsz, csak legalább ne sértődj meg, amiért ezt írtam..:)
5687. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 5653. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 20:42
Másféle okra gondoltam. Nekem visszatér a gomba akkor az a hüvelyt érinti legelőször, innen gondolom hogy belső oka van és nem közvetlen függ össze a béllel. A szervezetben történik olyan változás ami ezt okozza. Ezért lett volna kiváló ok a lisztérzékenység, de negativ a szövettan is.. A következő a HIV vírus, mert ilyen szintű immunhiány ami nálam van szerintem vetekedik az AIDS betegekével. Ezért nem marad meg a gomba a bélben, vagy a hüvelyben. Ezért terjed, ezért megy feljebb. Mert szinte nincs is immunrendszerem!
5686. Elfelejtett jelszó (válaszként erre: 5670. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 20:28
Visszatértem. Vasaljatok mindent, tuti siker!! Az alsóneműket meg ki kell főzni, bár erre nehezen tudnám magam rávenni igy inkább 90 fokon mosok. Utána meg jó alaposan kivasalom. :)
5685. 96126be7d9 (válaszként erre: 5670. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 19:51

Öö, szerintem az özenet első fele nem nekem szólt.

Bolti kenyeret egyáltalán nem akarok venni, de ha én csinálom, miért baj ha van benne kovász vagy élesztő? Ha 200 fokon sütöm a kenyeret, elhal belőle nem? Hiszen ha élesztőt kelesztek, és túl meleg vízbe teszem, már az is tönkreteszi, 40 foknál melegebb vízben meghal.

Vagy a halott gomba az ami káros nekünk a kenyérben?

5684. Queenee (válaszként erre: 5683. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 17:55

Rendben. Akkor tulajdonképpen csak a béltisztítást kell abbahagyni. A többi marad és hozzá jön a feltöltés.

A menzesz előtti dolog is megnyugtató... talán nem csináltam rosszul a kúrát :) Na meg ha a vérvétel is ráerősít, akkor teljes képem lesz magamról és a gombácskáimról :) Utána már csak kitartás és önuralom kell.

5683. Cszsuka (válaszként erre: 5678. - Queenee)
2009. ápr. 25. 13:04
Úgy gondolom, ha meg tudod oldani, az olajfát még sokáig szedheted, ha ez a doboz elfogy, akkor a következő úgy legyen, hogy napi egyet. Nagyon jó arcüreg, homloküreg tisztító, ezért érdemes sokáig szedni.
5682. Cszsuka (válaszként erre: 5677. - Queenee)
2009. ápr. 25. 13:02

hát, tényleg nem vagyok, de nem is szeretnék...:)

Jut eszembe, amíg beteg vagy, s még utána is egy darabig a menses előtti héten lehet sűrű hüvelyváladék, az még elfogadható, ha utána és köztes időszakban nincs.

5681. Cszsuka (válaszként erre: 5676. - Queenee)
2009. ápr. 25. 13:00
szerintem tök jó ötlet:)
5680. Queenee (válaszként erre: 5679. - Szeptember99)
2009. ápr. 25. 11:13

Arra, hogy minél alacsonyabb legyen. Vannak olyanok, amiknek 1200 mg, tehát azt kerülni kellene.

Ált. van a felsorolás és a végén egy össz oldott ásványianyag tartalom és ha az 600 alatti, az jó. És kéthetente váltani kell.

A csapvízben lehet hormon, antibiotikum, klórozzák. Azért nem jó. Az ásványvíz állítólag mélyebbről jön fel, talán oda nem került még a hulladékunk :)

Ha esetleg olyan helyen laksz, ahol hegyi forrásvízből kerül a vízhálózatba, akkor talán sokban védettebb és szerencsés vagy :)

2009. ápr. 25. 11:04

Lenne egy kérdésem:ugye olvastam,hogy naponta 600 mg alatt legyen a napi bevitt folyadéknak az ásványianyag-tartalma (remélem pontosan írtam).

Az a kérdésem,hogy ezt hogy kell számítani?Az ásványvizen még írja(itt melyik számot kell nézni?),de a csapvízben is vannak ásványi anyagok.

Akkor most mire kell ügyelni?

5678. Queenee (válaszként erre: 5675. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 10:42

Rendben. Akkor egy hete még csinálom a béltisztítást és a gombaölést. A gyógyszer is lejár egy hét múlva (a második szem).

Utána kezdem a feltöltést, már vettem probiotkumt, van Béres csepp nyomelemnek és valami vitamint még beszerzek. De akkor már ne szedjem az olajkapszulát és a grape cseppet sem? Szerintem én nem folytatok elég drasztikus gombaölést (most a gyógyszer esetleg rátes

A Máriatövis kapszulát szedését folytatnám, hogy a májamat védjem még egy darabig, a Q10-et is.

Lassan minden régi betegségem felütötte a fejét :), mint torokgyuszi, aranyér, arcüreggyulladás, de sokkal enyhébb lefolyású, illetve rövidebb ideig tart és minden gyógyszer náélkül helyrejön (grape meg lázcsillapítót leszámítva). Én örülök neki, hogy sikerült megbolygatni a gócokat és remélem kipucolódik mind :) amúgy mindezt jól viselem, komolyan mondom 1-2 napot leszámítva le sem tudott gyengíteni :) Soha nem gondoltam, hogy örülök egy-egy betegségnek :)

5677. Queenee (válaszként erre: 5674. - Cszsuka)
2009. ápr. 25. 10:28
IgA, IgM, IgG önmagában van, ezek szerint az nem a candidára vonatkozik. Felette Fehér elktroforézis áll. Na de gondolom nem hematológus vagy :) Én bepróbálkozom, ha már úgysem mehetek hétfőn vérvételre. Elég indok lehet neki az allergiás eredmény, majd kikönyörgöm :) Már mondtam, hogy volt nődokis gondom is, elviszem az összes papíromat és meggyőzöm :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook