Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Szia Beautiful, örülök, hogy jelentkeztél :)
A bemutatkozó szövegedben szereplő P. Coelho idézet végével válaszolnék neked:
"...nem hivatkozhatunk arra, hogy még nem vagyunk felkészülve a döntésre. A próba nem vár. Az élet nem néz hátra"
Látod, ebből az idézetből is látszik, hogy felismerted már mi a teendőd, más ember idáig sem jut el, mert nem veszi a "fáradtságot" arra, hogy magába nézzen, inkább siránkozik a sorsán reggeltől estig, beletörődik, mert az könnyebb, mint tenni valamit. MI viszont tenni is fogunk magunkért, hogy egészséges és boldog emberek legyünk, hisz előttünk az élet, és ne feledd, a Nap mindig kisüt - ez a mottóm amúgy, rövid és könnyű ismételgetni :):):)!!!
Neked már elég sok szervedre kihat a betegség, így teljesen érthető, hogy nehezebben veszed fel a harcot, illetve kevésbé tart ki az akaraterőd, de hidd el, Neked is sikerülni fog, végig tudod csinálni!!! Ahogy Zsu is írta egyszer, nem szabad szenvedésnek felfogni a diétát, mert akkor nem gyógyulunk meg, készülni kell rá, tudatosan kell csinálni, hisz annyi segítségünk van már a fórum által, tudjuk, hogy mire kell készülnünk: legalább 2-3 napra/hétre előre menüvel,nehogy a pusztuló gomba édesség csábításának áldozatai legyünk, sporttal a negatív hangulat elűzése érdekében, "varázs"bogyikkal a koncentrálóképességünk/fittségünk megőrzése érdekében, könyvekkel a tudásszomj kielégítésére ,mert hát ugye, mindig felmerül egy-egy újabb kérdés :) pedig amennyi klassz könyvajánlatot itt mi már kaptunk :)egy szavunk sem lehet! Én például készítettem egy "fórumkivonatot" különböző fejezetekkel, kinyomtattam és már másodszor olvasom át, hogy biztos minden részletet alaposan átrágjak, közben utánajártam a bogyók, élelmiszer alapanyagok beszerzési lehetőségének (én ugye Németo-ban vagyok jelenleg), készítettem anyagi kalkulációt, hogy tudjam, mennyit kell még spórolnom az indulásig. Közben pedig már pár hónapja a Titok c. mű szerint formálom a gondolataimat, és ennek köszönhetően érezhetően jobban vagyok, sőt, mi az hogy, olyan lelkes vagyok, hogy alig bírom már kivárni, hogy belevághassak a terápiába :) A sportolási és szaunázási lehetőségeket is felderítettem, gyakorlatilag (egy korábbi hsz-en felbuzdulva)már csak a fehérneműs fiókom és tartalmának sterilizása - és a farmerek/tangák elrejtése (ezentúl francianaci lesz a nyerő :) - a feladatom a terápia megkezdése előtt. Én itt tartok jelenleg, úgyhogy biztos még sokáig "levelezőtársad" maradok, és itt vannak a többiek is tudod, mindenki támogat!!! Hajrá!!!
Legyen szép estéd
Hát, le a kalappal előtted, mert mostanában olvasom ki a soraidból a komolyodást! Ez nagyon sokat jelent, hidd el! Ez már fél siker!
Azt hiszem, alaposan körberágtad ezt a csontot, s legbelül, mélyen a lelkedben a lehető legbiztosabbra akarsz menni. Mindenki azt akarja. Drukkolok neked (mostmár van kinek:)!
Jó éjt!
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz köszönöm szépen! :)
A java számomra még csak most jön. Nagyon szégyenletes, hogy aránylag régóta vagyok tag és nem igazán tudok felmutatni semmi javulást. Sokan megfordultak azóta itt és mindenki gyógyultan távozott. (remélem, mert egyszer csak elmaradoztak) én viszont mintha csak toporognék egy helyben. Belekezdtem egyszer, de az elhatározásom és kitartásom elillant egy kis tünetcsökkenéstől. Na meg a kísértésektől...Csak magamnak köszönhetem hogy még mindig itt tartok. Igazából nem volt mögöttem konkrét kidolgozott terv semmilyen szempontból, biorezonancián sem tudtam meg szinte semmit az állapotomról. Nagyon fontos lett volna tudni pl a gomba szintet, kérdésemre választ sem kaptam. Gondoltam, akkor nem lehet nagy gond..
Most tehát megint (vagy még mindig?) az erőgyűjtés, ellenség megismerése, diéta-információszerzés fázisában tartok. De már arra is gondolok, hogy evés szempontjából az egész nap le legyen fedve nehogy az éhség kergessen kísértésbe (csak ne találnék oda magamtól is :S) A tennivalók ijesztően magasodnak elöttem miközben egyre jobban félek, nincs gyógyszerfegyelmem és nem látom az alagút végét. Talán nem is hiszek a sikerben, csak reménykedem.. az is egyre halványabb ahogy telik az idő és halad minél előrébb a folyamat. Mert persze a sült galamb nem repült a számba :( Veseproblémáknál tartok, gyanítom már szisztémás szintű a dolog. Ennek a gyógyulási esélyei pedig sokkal rosszabbak. + még a gomba is a szívósabb fajta. Így végleg nem tudom milyen esélyekkel indulok. De nem adom fel, ha egész életemen át kell is küzdenem. A diétát abban a 4 fokozatban fogom csinálni ahogy itt a topicban le volt írva. A legvége szintiszta zöldség lesz, ha el nem fogyok addigra (lapaból elég soványka vagyok) a szénhidrát az én benzinem.
Biztosan én vagyok akinek legtovább kell majd diétáznia de ha tényleg ilyen súlyos a helyzet akkor gyógyszerre is szükségem lehet. Ez a része vár még kidolgozásra a dolognak. lehet,hogy a végén egyedül leszek itt a topicban a 10 éves diétámmal :D
Szia!
Kitartást drukkolok, csak így tovább
Szia!
Hát én is mindig így járok amikor kell a doki akkor biztos, hogy nincs.
Én a szenvedés ellen ilyenkor azért veszek valamit a patikában.
Itt is olvashatsz tanácsokat a fórumban a megoldásra, azonban még én sem próbáltam őket.
Ezután fog következni.
Olvasd el a hozzászólásokat sok jó dolgot találsz majd bennük.
Szia!
Most találkozom vele először....szerencsére!
Sajnos a dokira 3 hétig várhatok, szabin van...:S
elméletileg szerintem nagyon jónak és hasznosnak kellene lenni ennek az eljárásnak. sajnos az első tapasztalat alapján nem tudok megbízni ebben a helyben, ezért lemondtam a további kezelést.
engem érdekelne ez a házi beöntés is, ha valaki pontosan tájékoztatna róla mit és hogyan kell csinálni.
a kolon hydro kezelés előtti napon keserű sót (gyógyszertárból recept nélkül) kellett a vízbe tenni és meginni és nem enni a kezelésig (másnap 15 óra). hát engem úgy kipucolt, h nemtom maradt-e bennem némi alkatrész:).
Hát pedig elég jókat írtak róla, ahogy én utánaolvastam.
Lehet, hogy tényleg nem a legjobb volt a masina.
Az otthoni beöntés gondolata nem foglalkoztat?
Nem tudom hogy működik, de gondoltam olyanra, hogy létezik egy por, gyógyszertárban lehet kapni receptre, amit vízzel kell higítani.
Egész nap nem szabad enni, csak azt inni, meg teát.
Elvileg este úgy kipucol, hogy csak na.
És ezt gondoltam társítani kis beöntéssel.
De lehegy, hogy ez sok lenne.
Ráadásul nem tudom ki írhatja fel ezt a receptet.
Béltükrözések előtt szoktak ilyeneket felírni.
Valakinek tapasztalata ilyenekről?
Vagy ez már túl sok (por + beöntés)?
ránézel a gyümire, és mint a tükörben engem látsz és már mosolyoghatsz is:)).
minden potenciális lehetőséged megvan a sikerre a leírtak alpján.
sok sikert!
Lányok és Tomi! jelentem végigértem mind a 7069 hozzászóláson :) :) :) Igaz három hétbe tellett, de megérte a sok történet,tapasztalat, lelkesítés, és milyeneket nevettem néha egy egy humoros megjegyzésen-> én gyümik közéleben dolgozom, de ha elkezdem a diétát, majd én is csak szemezgetek velük mosolygósan Tomi mintájára :)
Amúgy is az egyik legjobb terápia a nevetés, próbáljátok ki bátran :):) :)
Én elég komolyan veszem a felkészülést (így tervezem a diéta/terápia kivitelezését is!)ezért most az innen kigyűjtött/lementett információk rendezése következik nálam, és utánajárok a fórumon ajánlott bogyók beszerzési lehetőségének (mivel Németországban élek még pár hónapig, számomra nem elérhetőek az otthoni javaslatok) de már egész jól haladok, és felmértem a helyi zöldség, tk. alapanyagok árait is, aztán rábukkantam, hogy van szaunázási lehetőség a lakótömbben ahol lakom, ami szintén jó lenne a terápia alatt (ha megfizethető, no meg majd persze terápia után is) izzasztós-eddzős kazit is szereztem már, ami mindig elérhető, tehát mozgásra sem lesz mentség ezentúl :)
Lelki téren pedig a "Titok" szerint élek már hónapok óta, az Erő tehát velem van egyenlőre :) , remélem a diéta alatt is kitart!!! (mondjuk ált. véghezviszem "csalás" nélkül az elhatározásaimat, éppen egy éve tettem le a cigarettát egyik napról a másikra, pedig napi másfél dobozzal pöfékeltem... mikor a barátaimmal közöltem, hogy mostantól nem dohányzom, jól kiröhögtek, hogy amennyit én "termeltem" tuti nem tudom hosszú ideig tartani a dohánymentességet...de csak nekem lett igazam, ha az ember valamit erősen akar, nagyon akar,koncentrál rá, akkor az sikerül!!! Luice, tehát szurkolok Neked is (bár tudom, Neked a sok betegség mellett jóval keményebb dolgod van, de szerintem nagyon erős ember vagy!!! remélem jól vagy mostanában)
Ahogy olvastam, szinte mindenki példásan végzi a feladatát, sokan család mellett, ez főleg kemény lehet, le a kalappal mindenki előtt, és remélem még jó sokáig működni fog a fórum, hogy egyre több embernek nyújthasson segítséget, az biztos, hogy én már alig várom, hogy összejöjjenek az anyagi feltételek a diétás bogyikhoz, és akkor kezdem is... aztán mihelyst lesz tapasztalatom, megosztom Veletek, talán valakinek az én tapasztalataim is segítenek majd...
Drága Zsu, majd ha kész lesz az összes listám/programtervem, elküldhetném Neked priviben jóváhagyásra? Amúgy, majd ha jövő tavasszal hazamegyek, közel leszek a Fehérvári klubhoz (Veszprém), amit szeretnék majd személyesen is látogatni.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikerült a hsz-em, de sokat beszélek sajna, remélem a terápiával majd ez is változik :) :) :)
Szép estét mindenkinek!!!
Szia!
Nekem a tapasztalatom alapján azt tudom mondani, hogy ebben a formában amit írtál nem sikerült. Először is nem segítettek a patikában recept nélkül kapható kúpok tabletták, a krém pedig csak tüneti kezelésre elég. Csak diéátáztam is, ez sem volt elég visszatértek a tüneteim.
Most úgy döntöttem, hogy csinálok egy kúrát Cszsuka segítségével mely béltisztításból gombaölésből áll magd a bélflóra helyreállításából, természetesen diétával. És külön hüvelyi kezeléssel.
Jövö héten kezdem a kúrát, és reménykedek, hogy többet nem jönnek elő a tünetek.
Milyen gyakran van hüvelygombád, ha egyszeri alkalom akkor a doki klasszul helyre tudja hozni, számtalan oka lehet, hogy előjön.
Szia!
Saját véleményem: ha a hüvelygomád elmúlik a krémek, kúpok hatására, és odafigyelsz emelett a diétára szerintem nem lesz gond.
Ajánlom emellé az oly sokat emlegetett grape-cseppet is.
Akinél egyszer már előjön, szerintem várható, hogy vissza-visszatér.
Érdemes odafigyelni a lehető kiváltó okokra, és ezeket a későbbiekben lehetőség szerint kizárni, vagy csökkenteni.
Persze ezt így nehéz látatlanban megmondani.
Van itt a hoxán egy fórum, ahol ez a téma.
Illetve csak a beöntés.
Megmondom őszintén nekem is megfordult ez a "terápia" a fejemben.
Bár én az otthon megoldható lehetőséget választanám. :)
Túl szégyenlős lennék más előtt ilyen helyzetbe kerülni. :):)
Szia Carmens
Én szintén csak gratulálni tudok neked, remélem a sok pozítív eredményed neked is ad kitartást a továbbiakhoz. Meg tudod csinálni, így tovább.
Még ma, aztán holnap megyek Baranyába, csak pénteken jövök haza.
Addigis kitartás mindenkinek, látom, nagyon ügyik vagytok, s tényleg örülök, mégiscsak érdemes volt még az elején bekapcsolódnom ebbe a fórumba :)
Képzeljétek, két éve koptatom itt a sorokat..:)
néha még kacsintunk is egymásra a piacon:)).
próbál megfűzni, de hidegen hagy:).
a csajok kacsintásaira már kevésbé vagyok ennyire ellenálló:). igaz, h az is édes mint a méz, de abból a gombák nem kapnak:))
Szia!
Örülök, hogy itt vagy :)
A vajas kenyér jó lenne hozzá, de az itthon készített kenyérre hiába kenek vajat, nem tudom megenni :(
Éppen kísérletezgetem, hogy melyik fűszerezéssel, vagy hogy lenne picit feljavítani az ízeket :D
Addig marad a natúr joghurtból készült tzatziki.
Ez jó!
Én nagyon vizuális típus vagyok, és elképzelem, hogy a gyümik dobnak feléd egy széles mosolyt, Te pedig ugyanígy vissza a gondolattal a fejedben, hogy hiába mosolyogsz, nem kellesz :D
Ez nagyon tetszik :):)
Az az E betű a végén véletlen volt, bocsánat :)
Ja, és egy felhívás:
A fokhagymát tényleg apróra kell vágni!!
Nekem egyik este majdnem ez okozta a vesztem.
Gondoltam én szupi csaj vagyok, mit nekem egy kis fokhagymagerezd. És csak elharmadoltam.
Az első megakadt a nyelőcsövemben és nem akart moccanni. Hát enyhén megijedtem (utoljára akkor jártam így, mikor fekve ettem nagyszemű cseresznyét :) Sosem tanulok a hibáimból :().
Gyorsan a többit felaprítottam, és bő víz kíséretében leküldtem. Szerencsére ez megtette hatását, és lecsúszott az első is :)
Azóta igencsak "elaprózom a dolgokat" :D
És, hogy én is beszámoljak pár pozitív változásról:
a kezemről az ekcéma már alig látszik :D
Nem szükséges a délutáni 1-1,5 órás alvás :D
(kivétel, ha dolgozok, mert az leszívja az agyamat, ilyenkor is elég 20 perc, hogy regenerálódjak, és új erőre kapjak)
Érzem, hogy több az energiám :)
A hüvelyi dolgokról még nem tudom mi a helyzet.
Mikor a párommal együtt vagyok, rajta megjelenik egyetlen pötty. Ha bekeni, estére már el is múlik.
És meg kell, hogy mondjam, én sem érzem, hogy gáz lenne velem. Néha van pici furi érzés, akkor bekenem Pimafucorttal.
Az a baj, hogy a folyásomról sem tudom megállapítani. Nekem normálisnak tűnik.
Az, hogy néha kicsit több, lehet hogy épp olyan ciklusban vagyok, meg nekem régen is kb ennyi volt.
Csak azt nem tudom akkor miért jön ki mindig az az egy pötty?!
E
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok