Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

16176. tanika_ (válaszként erre: 16170. - 284c1e6ebe)
2011. júl. 5. 13:01

Nekem az orvos sem ért semmit. Fél évig havonta jártam, mindig adott hüvelykúpot, egy ideig használt, aztán jöttek megint tünetek. Még tenyésztést sem csinált, csak vagy 5 hónappal később. Aztán váltottam orvost, ő meg közölte, hogy semmi bajom nincs, amikor teljes gyulladásban volt a hüvelyem. Így feladtam az orvosokat. Aztán jött a term.gyógyász, ő legalább látta, hogy van bajom, de a módszer, amit javasolt nem ért semmit. Aztán elkezdtem diétázni, gyűjöttem az infokat netről, innen-onnan, és rájöttem, kitapasztaltam, ha diétázom, szűnnek a tüneteim, de ahogy visszatérek régi ételekre jönnek vissza a tünetek is. De még mindig nem vagyok rendben. Beletörődtem, hogy ez akár 1- másfél évet is igénybe vehet.

Egy lisztérzékeny nő mondta, hogy amikor kiderült, hogy lisztérzékeny, megváltoztatta a táplálkozását, vagy két év volt, mire kitisztult a szervezete és elkezdett gyógyulni.

16175. 284c1e6ebe
2011. júl. 5. 13:01
Egyébként van egy kapszula (amit belsőleg kell természetesen alkalmazni)egy családtagom másfél évig szedte egy erős lábgombára amitől már 20éve szenvedett és kiirtotta vele. Nos ez a kapszula candidára is jó a felhasználói útmutató szerint csak másképp kell szedni. Utánnanézek mi volt a neve.
16174. küne (válaszként erre: 16173. - Tanika_)
2011. júl. 5. 12:57
Elküldöm majd este mert a telszámát nem tudom, csak a párom.
16173. tanika_ (válaszként erre: 16169. - Küne)
2011. júl. 5. 12:52
Eltudnád küldeni az adatait priviben? Db-i vagyok, lehet, elmennék hozzá. Köszi előre is.
16172. küne
2011. júl. 5. 12:52
Az agykontrolról annyit még, hogy a családban egy hölgy gyógyult meg rákból, csak az agykontrol segítségével.
16171. küne (válaszként erre: 16170. - 284c1e6ebe)
2011. júl. 5. 12:51

Nekem ezzel csak az a problémám, hogy nőgyógyisan én teljesen rendbe vagyok mindig. Nekem a gyomrom és a bélrendszerem a gáz.

A templomom is gondolkozok mostanában. Egyre inkább érzek késztetést, hogy megtérjek, főleg mióta a bácsikához (lsd lentebb)járok aki nagyon nagyon hívő.

16170. 284c1e6ebe
2011. júl. 5. 12:42

Figyeljetek az agykontrol nem használ gomba ellen semmi ilyenre ne menjetek. régen 10évvel ezelőtt jött rajtam ki ez a candida és anőgyógy akkor olyan hüvelykúpot adott aminek az volt a neve hogy candida albicans ez volt ráírva!!! hol ez a kúp most? megszünt? miért? helyette semmire sem jó gyógyszerek vannak. ha vannak egyáltalán. ez a probléma kezd tömegessé válni és kezeletlen. ne menjetek természetgyógyászhoz vele semmit sem ér. max hazavágjátok a pénztárcátokat és magatokat is. orvos nőgyógyász és adjon tisztességes komoly hüvelykúpot amit 6 napig kell alkalmazni és legalább 100-200 mgrammos egy dózis. utánna pedig a természetes hüvelyflóra pótlása következik diétával karöltve. ez a módszer kell hogy működjön. csak kellene valami értelmes orvos.

Nem természetgyógyász! én már jártam, tapasztalatból mondom, és az egész életemet azóta hazavágták.Nekem ne jöjjön senki azzal a szöveggel hogy rossz helyre mentem , több helyen jártam mind rossz volt, a végén a templomba kötöttem ki. Érdekes módon az használt.

De! gombákra senki ne probáljon talpmasszázst vagy egyéb okosságot alkalmazni. térjünk már a józan eszünkre, akinek most baja van amilyen gyorsan lehet tüzzön orvoshoz én sajna csak jövő keddre tudtam időpontot szervezni de megyek. Addig is csináltam egy "szavicsek" candida tesztet(hüvelyváladék alapján vizsgál) mert "helyzet" van. Erre mit dobott ki? negatív. pedig gáz van.

16169. küne (válaszként erre: 16167. - Tanika_)
2011. júl. 5. 12:34

Ismerős ismerőse által jutottam el a bácsihoz, aki teljesen ingyen csinálja. Józsán. ( nem reklámozza magát)

Nagyon hívő ember, még gyerekkorában fedezte fel, hogy rendelkezik energiával, amit isten ajándékának tekint...aztán persze tanulta is a gyógyítást.

Nekem állítólag alig működtek a csakráim.

Valami inga féleséggel megnézi a csakrák állapotát, majd energiával ami a kezéből árad és speciális mozdulatokkal beindította azokat, majd szintén speciális mozdulatokkal sepréssel megtisztítja őket.Az energiát melegség és bizsergés formájában lehet érezni, és lelkileg mindig megnyugszom mikor nála vagyok.

A gyomromat pedig külön gyógyítja.

Annál jobban vagyok mint amilyen állapotban hozzá érkeztem...de még járnom kell egy ideig.

16168. lilike 84
2011. júl. 5. 12:20
Sziasztok! Azért írok mert nekem is kezd nagyon elegem lennia kandidából.. Először 3 hónapig csináltam a diétát, és úgytűnt minden oké, a székletem is rendeződött, aztán elkezdtem rendesen enni és minden visszatért.. 2 hónap szünet után megint elkezdtem diétázni, de úgy hogy az 1. hónapban nem ettem húst sem meg semmilyen gyümölcsöt sem, azóta már 3 hónap eltelt,aztán minap beettem sárgabarackból és rögtön olyannyira felpuffadt a hasam hogy az már nem normális. És egyébként is már lassan nem tudok mit enni mert mindentől olyan lesz a hasam mint a terhes húgomé.. A székletem meg ilyenkor egyáltalán nem kiélégítő. Van még valaki aki ilyen gondokkal küzd?? Ja, és az a legjobb az egészben, hogy egyáltalán nem szedtem antibiotikumokat, egészségesen táplálkoztam, meg sportolok is és nem értem hogy mitől van ez az egész! Azóta viszont rengeteg "csodaszert kipróbáltam, de igazán egyik sem hatott. A protexintől kezdve a grapefruitcseppekken keresztül a diófalevél teáig mindent kipróbáltam, a fokhagyma ráadásul úgy levitte a vérnyomásomat hogy egész nap olyan voltam mint akit fejbevertek, a probiotikumoktól meg - nem is értem miért - csak még jobban felfúvódik a hasam, de olyan mértékben, hogy alig tudok mozogni.. Tud vaklaki valamit ajánlani vagy valahogyan segíteni, mert néha már tényleg azt hiszem bedilizek :(
16167. tanika_ (válaszként erre: 16163. - Küne)
2011. júl. 5. 12:19
Megkérdezhetem, hogy hova jársz csakratisztításra? És hogy történik? Írhatsz priviben is választ, ha nem gond.
16166. küne (válaszként erre: 16164. - Tanika_)
2011. júl. 5. 12:09

Én viszont azt hiszem megyek pajzsmirigy vizsgálatra. Még jó hogy ezt megemlítetted....

Köszi

16165. keszani (válaszként erre: 16161. - T.ency)
2011. júl. 5. 12:07
nem lehet esetlge,h vmi más baj van ott? mindenre ki lettél vizsgálva? mert lehet nem a candida a fő gond csak vmivel közrejátszik és először a másik problémát kell megoldani. anno mindenre ki lettél vizsgálva?
16164. tanika_ (válaszként erre: 16161. - T.ency)
2011. júl. 5. 12:04
Nincs esetleg pajzsmirigyproblémád? Ezt azért kérdezem, mert nekem van, és egy doktornő mondta, hogy készüljek fel, hogy nagyon lassú lesz nekem a gyógyulás a candidával szemben, mert ez egy autoimmunbetegség, és az immunrendszerem nagyon nehezen tud védekezni a gombák ellen. És igaza volt, már beletörődtem vhol. De ez csak egy ötlet, hogy ez is lassíthatja a gyógyulást. Teljes testtisztításon nem gondolkodtál? Csak az is elég drága. /én azért nem csinálom, pedig az biztos teljesen megtisztítaná a szervezetet mindentől./
16163. küne (válaszként erre: 16161. - T.ency)
2011. júl. 5. 11:59

Szia

Egyébként nekem is hasonlóak a gondjaim. Betartom a diétát, egy csomó mindent elszedtem megittam bevettem már, voltam béltisztításon is. Vannak időszakok mikor nagyon jól vagyok, érzem hogy egészséges vagyok tele energiával és gomba sincs, aztán szinte váratlanul, minden rosszra fordul.

(Az agykontrolra gondoltam mostanában én is.)

Most jelenleg csakra tisztításra járok.

Aztán ha még mindig semmi ezt próbálom ki: [link]

16162. t.ency (válaszként erre: 16160. - Küne)
2011. júl. 5. 11:51
Köszi!
16161. t.ency (válaszként erre: 16154. - Keszani)
2011. júl. 5. 11:50
Az a baj, hogy fél év alatt semmit sem javultam. Rengeteg pénzem és energiám benne van már. Nem vártam, hogy rövid időn belül teljesen meggyógyuljak, de egy kis enyhülés igazán jöhetne már. De még az sincs. Tényleg nagyon kitartó vagyok, sokan csodálnak is érte. Precízen, pontosan betartok minden előírást, szedem a "gyógyszereket", elkezdtem agykontrollozni, eddig skerült is nagyon pozitívan állnom a dologhoz. De most besokalltam. Mi a fenéért nem változik SEMMI??? Mint már mondtam, egy kis enyhülés is nagyon sokat jelentene. Már kezdek bedilizni. Ebbe az állandó viszketésbe bele lehet őrülni!
16160. küne (válaszként erre: 16151. - T.ency)
2011. júl. 5. 11:45

Szia

Ez Debrecenben működik én jártam/járok ide.

[link]

16159. 284c1e6ebe
2011. júl. 4. 23:41
apropó a Pevaryl használ valamit? most néztem utánna a házipatika oldalon , még sosem próbáltam van valakinek tapasztalata?
16158. 284c1e6ebe
2011. júl. 4. 23:10

tudtok ajánlani valakit Pesten?

ha igen akkor nagyon nagyon Köszönöm !

16157. 284c1e6ebe
2011. júl. 4. 23:08

Sziasztok,

engem már csak egy dolog érdekel, hol van értelmes orvos akihez ha most elmegyek tud velem foglalkozni, ugyanis kijött rajtam pénteken! és milyen hatásos recept nélkül kapható gyógyszerrel tudnám gyorsan orvosolni a dolgot?

16156. Cszsuka (válaszként erre: 16154. - Keszani)
2011. júl. 4. 22:20
Encivel az a baj, hogy messze van. Néha egy-egy személyes beszélgetés sokat lendít a gyógyuláson. Ő nagyon igyekszik, tudom. Át kell lendülni egy holtponton. Esetenként nagyon nehéz rájönni, hogy mi akadályozza a gyógyulást. (Valóban sokszor a saját személyiségünk - no de azon kívül mi? Ez a fogas kérdés)
16155. anchy
2011. júl. 4. 22:09
Valami már megint nem stimmel, fáj a hasam, pedig semmi olyat nem ettem.. Elmegyek a dokihoz, félek, hogy visszatért ez a fránya Candida. Szerintetek bevegyem az estlegesen felírt gyógyszereket vagy diétázzak tovább anélkül? (feltéve, ha kibírom, mert ha görcsök + hasmenés stb. jön megint, akkor nem fogom másképp átvészelni.) Igen, előfordul velem is időnként, hogy nekikeseredem. Próbálok pozitívan hozzáállni, de erre még gyúrnom kell.
16154. keszani (válaszként erre: 16153. - Cszsuka)
2011. júl. 4. 21:11
észrevételeim szerint az a baj, h aki belekerül ebbe annyira el van keseredve és folyton ezután kutakodik... persze meg van értve, hisz tudni kell,h mit szabad és mit sem, de mikor egyik naprol a másikra várják a gyogyulást...v a miérteket keresik... hisz ok mulik a hozzáálláson is...előre kell nézni és nem hátra. pedig nem olyan bonyolult ez, csak kreativság kell hozzá
16153. Cszsuka (válaszként erre: 16151. - T.ency)
2011. júl. 4. 21:05
Látod, Warj is tök egyedül csinálta, mert nem talált senkit. Mi a baj?
16152. anchy (válaszként erre: 16150. - Warj)
2011. júl. 4. 13:42
Meg tudnátok osztani itt egy listát az ehető ételekről? Mert ami nekem van, ezek szerint többszörösen nem megfelelő. Nekem olyan van, hogy első szakasz max. 1 hónapig, ez nagyon szigorú, 2. szakasz az ezt követő időszak, visszavezetni a gyümölcsöket, még fel is van sorolva név szerint mindaz, amire az elmúlt napokban itt sorra rácáfoltatok.. Hmmm.. Banánt szerintem soha többet nem fogok tudni enni, nem mostanában fogom megpróbálni, az tuti. Köszi előre is a segítséget.
16151. t.ency
2011. júl. 4. 13:31

Sziasztok!

Tudna valaki egy jó és megfizethető természetgyógyászt ajánlani Nyíregyháza vagy esetleg Debrecen környékén? Természetesen olyat, aki candidával is foglalkozik. Köszi!

16150. warj (válaszként erre: 16156. - Anchy)
2011. júl. 4. 11:56
A banán nem ehető a candida diétában. Ettől nem csoda ha tüneteid jöttek elő. Magas a cukortartama, és hát mint gondolom te is tudod gázzal érlelik. Nem igazán egészséges szerintem.
16149. hcs2 (válaszként erre: 16136. - 1c173974e8)
2011. júl. 4. 08:52
szia, bocs, hogy csak most válaszolok. Igen, mindkettőt vény nélkül vettem, kb. 1500Ft volt a kettő.
16148. facucu
2011. júl. 1. 20:16
Na, látom vita van a cukorról. Május 8.-án kezdtem a diétát. A CUKOR DROG, ÉS A LEGTÖBB PANASZT OKOZZA AZ ÉLETEDBEN!!!! Én már rájöttem. Ha érdekel olvasd el a naplómat, milyen szenvedésen mentem én is keresztül, de a második hónap végére rájöttem, mennyivel egészségesebb anélkül élni, és én pld. Xilittel pótolom. (Nagy ritkán) A cukor csak annyira szükséges a szervezetnek, amennyit természetes úton felveszünk, ez meggyőződésem és én, speciel már nem is akarok a diéta után ezen változtatni. Cukorra nincs szükségünk. (Magamon tapasztalom)
16147. Cszsuka
2011. júl. 1. 19:53

A szénhidrátos témára összefoglalva válaszolnék: Keszani, igazad van!

de!Anchy, neked is igazad van!

Ahogy tapasztalunk, úgy változnak a szabályok. Az ehető gyümölcsök azok, amiket Keszani felsorolt és még a szilva is, de nem aszaltan!

Minden gyümölcsnek magasabb a szénhidrát tartalma aszalva.

(és) valóban a szénhidrát minőségére kell odafigyelni elsősorban.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook