Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Sza
Köszönöm a segítséget:)Kicsit sok fejfájást okozok,de köszönöm hogy ilyen türelmesek vagytok
ezek közül azzal kezdjél, amit a legjobban kívánsz, egyébként a gyümölcs a legkönnyebben emészthető ezek közül, viszont ha a tojást vagy a csirkehúst vezeted vissza, akkor könnyebben és változatosabban tudsz étkezni.
Szerintem kezd egy almával első nap egy negyed, második nap egy fél alma, harmadik nap egy egész, utána a másik kettőt, és már első héten vissza is tudod vezetni mind a hármat.
Én azt javaslom, hogy ami az ehető ételek között van nyugodtan visszavezetheted (természetesen figyelembe véve, hogy mi az amit a szervezeted bír), mert a diéta úgy van kialakítva, hogy megfelelő mértékben kerüljön minden a szervezetbe, lehet hogy egyes ételek savasítanak, de ettől még hozzá tartoznak a diétához, nem az a cél, hogy az elsavasított szervezetből ellugosított szervezetet csináljunk, hanem az, hogy helyreállítsuk a megfelelő egyensúlyt.
A gyümölcsöt is eheted (ha visszavezetted), mert igaz, hogy van némi gyümölcscukor benne, de más vitaminok és ásványi anyagok miatt fontos a szervezett számára.
A teavaj is ha eszel egy szelet kenyeret (a mi fajtánkat) egy kis teavajjal, meg zöldséggel, ettől még nem lesz bajod, hiszen mindenki használja a diétában az én fiam is ette és meggyógyult. Sőt ette a tojást, gyümölcsöket, túrót stb, mindent ami a listán szerepel.
Az lenne a kérdésem, hogy a szigorú szakasz után melyik étellel érdemes kezdeni a visszavezetéseket?
Már nagyon hiányzik a hús (csirkemell), a tojás ill. a gyümölcs. Ti mit szoktatok ajánlani elsőként?
A növényi tejeket is fokozatosan kell bevezetni ugye?
Lehet kapni a spárban vagy a corában is. Szerintem a coop-ban is van. Penny, lidl, profi>>>na itt én még nem láttam. Szerintem a spáros bio extrudált kölesgolyó (75 gr) a legjobb, amit kóstoltam. Ez olyan 1,5 cm átmérőjű. Van ennél nagyobb méretű is néhány spárban, az más gyártótól, de szerintem a kisebbek jobbak.
Biztos ismered a kukorica-snack-et ("kuki"). na, ahhoz hasonló. Szerintem finom.
Ez amit én írtam extrudált kölesgolyó..amit nasinak szoktuk enni.
Ez nem köret!
A fogyókúrák igen hatásos kiegészítője, hiszen jólakottság érzetet biztosít, így nem kell küzdeni a gyakori éhségérzettel. Alacsony zsír- és energiatartalmának köszönhetően fogyasztásával nemkívánatos következmények nélkül nassolhatjuk.
A köles az egyik legtáplálóbb gabonaféle. Az egyetlen, amelyik teljesértékű fehérjét tartalmaz és lúgosít. Szépítőszer is egyben, hiszen gazdag vitaminokban és olyan ásványi anyagokban, mint a fogakat védő flour, a haj, a bőr, a körmök, a szem és az érfal egészségét védő szilícium. Megtalálható benne a sejtek regenerálódásához szükséges magnézium és a vas, valamint a szellemi munkához szükséges foszfor, ami egyben védelmet nyújt a depresszió és fáradság ellen is. Rendszeres fogyasztása késlelteti az öregedési folyamatokat , csökkenti a vér koleszterin-szintjét, erősíti a látást, serkenti az immunrendszer működését, gyulladáscsökkentő hatású.
Összetétel: köles, tengeri só
Sajnos képet nem szabad (ha jól tudom beilleszteni) De bármelyik közértben kapsz vagy DM...minden hol van szinte, de csak natúrt vegyél.
Candidásoknak csak azt szabad. És ha már..akkor a bulátát is kostóld meg!
Nem tudom, ezt te érzed. Engem ezek a sajtok nem fújnak. Nagyon könnyű és fini...olyan szaftos a házi kecske sajt.
Hát a kölesgolyóból nem nagyon tudsz sokat enni szerintem, főleg ha iszol is mellette mert nagyon eltelít.
Szia
Köszi a tanácsokat:) sajt szerintem savasít meg nem szeretnék rákapni ,mintha puffasztana, de szeretem egyébként, a vajjal is ez a helyzet. Kölest köretként gondoltam, mert a kölesgolyó sem szerencsés abból sem elégednék meg pár falattal jobb kerülni.Az emailem privátban elküldöm most köszönöm
A sajt miért nem jó? Bajod van tőle? szerintem, bár én sajt mániás vagyok, nagyon feldobja a kajákat. Én mozzarellát buffaló vagy natúr kecskesajtot szoktam venni(házit) és isteni finomak.
A zöldbabbal vigyázz mert fúj. Nem szereted a cukkinit, padlizsánt??? répa? Sok hagymát és fokhagymát használj..ezek gombaölők.
Ha gondolod kicsit feljavítottam(kiemeltem..stb) a listát mit lehet és mit nem..elküldöm neked mailen, ha megadod a címed.
A vajat sm hagynám ki,mert nagyon jó reggelire mondjuk zöldfűszeresen megcsinálva akár simán vajas kenyérnek is isteni.
A durum tésztát eheted, de csak heti 1x.
Kölest mint köret v kölesgolyó? De ezek hiába vannak benne CH-ok, nem rossz CH-ok ezek. Szóval eheted, ne aggódj..de tudod inkább a zöldséget kellene többségben enni, bár megértem, hogy most ez nehéz neked. Ha valaki segítséged lesz, vegyél sok pl répa és stb..pucoltasd meg és mondjuk karikázva vagy ahogy szereted mehet a mélyhűtőbe. És ha kell csak előveszed. És tudod mi van benne. Nem lesz vizes íze! Én sokat szoktam így..
Igen lehet szedni.
Én azért a helyedben jól körülnéznék a probiotikumok között, hogy melyikben a legtönn a hatóanyag és azt venném..amit szoktak itt ajánlani az a laktív aktív és a protexin.
Mind a kettőben sok a probiotikum.
Lakto protekt-et lehet szedni, mint probiotikum?
Eddig normaflore-t használtam, de már több mint 3 hónapig. Azért gondoltam, hogy egy kicsit szüneteltetném.
Szia
Eddg csak tofu sajt és avokádó amit bevezettem + mák lenne, sajt nem lesz jó még szerintem más ételek nem is nagyon érdekelnek na jó még vörös lencsét és zöldbabot szeretnék édesség nem is érdekel csak mák mandula , amit szívesen megennék gyümülcsök nem érdekelnek főleg hogy gyümölcscukor van bennük tojást,vajat is elhagyom jobb inkább mellőzni még tésztát se mernék enni bár ma túlzásba vittem a kölest nem jó h most nem tudok dolgozni a kezem miatt úgy nehezebb betartani a diétát mert azóta több kölest és hajdinát ettem és az is szénhidrát mert nem tudtam zöldséget pucolni brokkolit meg padlizsánt sikerült megoldanom egy kézzel a fagyasztott meg íztelen és nincs ínyemre kenyeret meg pogácsát nem merek sütni nagyon, mert rájárok addig eszem, míg el nem fogy
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok