Érdemes még küzdenem ezért a kapcsolatért? (beszélgetés)
De gondolom ezt tudta az elején is a párja. Tudott a szokásairól...akkor nem zavarta csak most? Érdekes.
Azt meg , h mi hova való mindenki magának dönti el, max figyelembe veszi a párja véleményét erről a dologról.De normális hangnemben megbeszélve, nem pedig így, h válassz vagy ők vagy én. Ne zsarnokoskodjon már könyörgöm.
A valahol még szeretem, és akadnak még jó pillanatai, sajnos ezekre nem lehet alapozni egy kapcsolatot.
Szerintem itt nagyobb változás, több kompromisszum kell. Ha úgy érzed tönkre tesz nem éri meg vele maradni. De ez csak egy vélemény, pár sor után, amit te irtál. A teljes kép ott van előtted, a megoldás a te kezedben, mi csak tanácsokat adhatunk.
De már ne is haragudj! Ha őt ez zavarja, akkor had ne nyugodjon már bele! Az ő élete.
Sok embert zavarnának, sokat meg nem! Én pl együtt is aludtam a macskámmal, amíg volt, sőt a szobában cigiztem, amíg nem volt pici gyerekem. És ha a pasim ezért hápogott volna a saját lakásomba, tuti elzavarom.
Mindenki keressen olyan ember, akivel a legkisebb kompromisszummal kell együtt élni, mert ha csak az egyik tesz engedményt, a másik meg csak a hibákat látja, az már régen rossz.
Szia!
Az én pasim is ilyesmi forma...8 hónapja járunk,de még nem mondta h szeret...sőt..mellettem flörtölget és elvárja h ne akarjak ki.Akkor talizunk amikor ő akar, azt kell felvennem ami neki tetszik...nem engedi h színezzem a hajam, hogy cigizzek, és folyamatosan uralkodik.Már én is azon gondolodom h ágyő..és nem jön el hozzám mert van egy kutyám:D:D elég nevetségesek...
Itt is egy voks a macskára! :)
Én már az első pár ilyennél valószínű kipenderítettem volna.
Nem a cigi miatt, mert azt meg lehet végülis érteni, de MIRŐL TEHET AZ A SZEGÉNY CICAAAAA??!!!
Hú, mennyi válasz, köszönöm.. :)
Hogy miért vagyok vele? Valahol még szeretem, illetve akadnak jó pillanataink is.
Nagyon sokszor próbáltam beszélni vele erről/ezekről. Általában, amikor nem tud észérveket felhozni, akkor támadással reagál, hogy én mit nem csinálok jól, és mennyit költök cigire, és mennyibe kerül eltartani a macskákat... És hogy ő nem is költ a kocsira, de hát vannak bevállalt tartozásai.
Elismerem, nekem is vannak hibáim, de tényleg szinte folyamatosan azt lesem/lestem, hogy neki mi a jó. Én meg közben szépen lassan összeomlottam. Ha meglátná, hogy most ott alszik a macs az ágy csücskén, iszonyú balhé lenne.
Szóval néha ígéri, hogy változik, és egyfolytában azt hajtogatja, hogy mennyire szeret, miközben szépen tönkretesz. Ilyen lenne, ha valaki szereti a másikat?
Világos, hogy nem vagytok egy hullámhosszon. Mellesleg engem is zavarna a cigi.
A párom dohányzik, de sosem a lakásban, nem nekem kellett kérnem erre,magától tudta, én nem cigizek, ezért mindig kimegy az erkélyre. Én viszon szertem az állatokat, de ő ki nem állhatja, ha egy lakásban van bármivel. Ezért, amikor összeköltöztünk a cicám ment a nővéremhez, a papagájom meg anyukámhoz.
Neki én voltam fontosabb, mint a cigi, nekem meg ő volt fontosabb, mint a macsek.
Ha szeretitek egymást, lehet kompromisszumokat kötni. Persze nem úgy, hogy csak az egyikőtök enged.
Én a helyedben kimennék cigizni, bárkié is a lakás, ugyanis a passzív dohányzás még károsabb, mintha ő szívná. Érthető, hogy dühös, nem cigizik, más miatt legyen tüdőbeteg?
Szerintem el kellene beszélgetned vele...
Egy kapcsolatban mindkét félnek kell kompromisszumot kötnie.
Páromnak is vannak idegesítő dolgai-mint mindenkinek-de nem szabunk határokat egymásnak...
Ha nem éltek együtt,gondolom nem vagytok közös kasszán sem,milyen alapon számoltat el téged hogy mire költöd a pénzt...?
Tisztáznod kellene a viszonyokat,főleg hogy a te lakásodban rendezkedik.
Szia!
Én 2 évig voltam együtt egy ilyen haszontalan,életre nem való pasival,de rájöttem,hogy nem érdemes foglalkozni vele,mert vagy sosem fog megérni a dolgokra,vagy sok időbe tellik,és én azt nem várom meg,hiába is szeretem...
És tessék-lássék,most is ugyanott tart,mint mikor elhagytam...
A Te döntésed,mérlegelj,gondold át,hogy megéri e a harcot,én nem küzdenék,de helyetted nem dönthetek.
felejtsd el...és ne tartsd el..ne legyél a pótannya sem!!!
nekem csak a fizetéses dolog jutott ki, de nem bírtam sokáig...
szerencsére nem akart megváltoztatni, túl jó voltam neki...én meg egy marha...
További ajánlott fórumok:
- Érdemes egy 5 éves kapcsolatot felrúgni az igazi szerelemért?
- Ha egy kapcsolatból kiveszik az egymás iránti tisztelet, onnantól nem érdemes folytatni. Ti mit gondoltok erről?
- Érdemes ilyen férfival belemenni egy kapcsolatba?
- Egy új kapcsolatot csak megfontoltan érdemes kezdeni.?
- Mikor érdemes kilépni egy kapcsolatból egy új szerelemért?
- Feljelenthetnek a rendőrségen EZÉRT? (vaterával kapcsolatos)