Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Eperital recept

Elkészítési idő 15 perc

Kalória 172 kcal

Az Eperital hozzávalói:
25 dkg eper
1 tasak vaníliás cukor
20 dkg joghurtos szendvicskrém(pl. Creme Bonjour)
2 dl ásványvíz
1 dl tej (1,5 %-os)
3 evőkanál cukor
2 evőkanál citromlé


Az Eperital elkészítési módja:
A szendvicskrémet kézi robotgéppel habosra keverjük a vízzel.Hozzáadjuk az eperpépet,(az epret a vaníliás cukorral péppé zúzzuk)a tejet,a cukrot,a citromlevet.Az italt 4 pohárba széttöltjük,és azonnal kínáljuk. HIDEGEN A LEGFINOMABB!


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az eperital elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook