Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal recept

Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal recept

Elkészítési idő 25 perc

Kalória 562 kcal

A Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal hozzávalói:
4 személyre
4 szelet lazacfilé
2 teáskanál marinált zöldbors
1 evőkanál olaj
30 dkg száraztészta
1 üveg Dolmio Carbonara alapmártás


A Lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal elkészítési módja:
Előkészítés: A halat hideg folyó víz alatt megmossuk,utána kisebb darabokra vágjuk.A zöldborsot lecsepegtetjük. Elkészítés: 1.Serpenyőben felforrósítjuk az olajat,és a haldarabok mindkét oldalát 1-1 percig sütjük benne,vigyázva,hogy ne szárítsuk ki. 2.Hozzáadjuk a mártást és a borsot,majd a serpenyőt lefedve a halat még 5 percig pároljuk. 3.Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük,leszűrjük,lecsepegtetjük.A kész mártással leöntve forrón tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A lazacfilé carbonara mártással és zöldborssal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook