Ennyi véletlen? (beszélgetés)
Sziasztok !
Képzeljétek ,a férjem mindenhonnan törölte ,tiltotta ,újra jelölte. De én vagyok beteges....
Nekünk is volt hasonló.
Évek múltán mondta el hogy a régi párja ismét felütötte a fejét óvatosan és udvariasan elküldte nekem meg se mondta hogy ne legyen az mint most Neked hogy zavar.De neki elég volt 1x elmondani hogy új életet kezdett!
Neked is legyen vidám napod!
De figyi ezt ne mondjátok a csajnak többet hogy zavar titeket mert akkor azt hiszi hogy félnivalód van ha van félnivalód nem biztos a kapcsolatotok ha meg nem biztos lehet nyomulni stb....stb.....érted ?
A férjednek semmilyen kötelessége kapcsolatot tartani valakivel, akivel nem volt házassági jogviszonya és nincs közös gyereke. Úgyhogy minden platformon le kellene tiltania, ez az ő dolga lenne.
Nem lehet udvariasnak maradni olyannal, aki nem képes velünk szemben udvariasnak lenni. Ha a kellemetlen, megalázó beolvasás és a csendben eltűnés (mindenhonnan törölni) között kell már a férjednek választani, még mindig úriemberhez méltóbb az utóbbi. Úgyhogy szerintem tegye csak meg.
Igazad van, nem teszem. Köszönöm 4
Szép napot mindenkinek !
Kérlek ne tedd!Most mondtad ki.
Nem akarsz lealacsonyodni!
Ne is aggódj ezen.Mert ezzel örömöt szerzel neki.
Köszönöm ,sokat segítettetek ! Kedvesek vagytok !
Már kezdtem elhinni amit a nő írt ,hogy betegesek vagyunk ,amiért zavar a dolog.
Hát én már idáig sem engedtem volna, hogy elmenjen a dolog.
Az én férjemet is bejelölte egy közösségi oldalon a volt nagy szerelme. Olyan balhét csaptam, hogy zengett a ház. Mondtam, hogy nem kell törölnie, de egyszer tudjam meg, hogy akár csak egy névnapra is írnak, pakolhatja a cuccát és mehet hozzá. Azóta már a közösségi oldalra sem jár fel.
Értem .Tehát még mindig szereti a férjedet.Ha a párod lezárta ezt a kapcsolatot magában és nem maradtak elvarratlan szálak szerintem ne aggódj!
Akármit tehet a hölgy ha a férjed téged szeret nem tehet ellenetek semmit.
További ajánlott fórumok:
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Szerinted mi az emberi lét értelme? Véletlen-e
- Sziasztok!Ti vállalnátok 5.babát ha véletlen becsúszna?1sima szülés és 2 császár után??
- Mi az eljárás, ha valaki szaksegítség nélkül szül (az most mindegy, hogy véletlen, vagy szándékosan) és utána nem megy kórházba?
- Létezik ennyi véletlen?