Energikus gyermekeimnek... (beszélgetés)
tarmbulin!!!!
én először féltem tőle, hogy veszélyes, aztán mégis vettünk egyet, és nem bántam meg, imádják!
az enyémek is izgő-mozgó sokaság...egy zsák bolha...mi is 4-en vagyunk:) a legkisebb 3hónapos, a legnagyobb is csak 5,5éves, kb mint egy fél ovis csoport:))
vagy pl alagút, amiben lehet mászni, ikeás..vagy ikeában láttam azt a függőhintát, bár az inkább lenyugtatja őket, lehet benne gubbasztani..
Energikus gyermekeimnek, kik jelenleg 3-an vannak (2 lány és 1 fiú)(de útban a 4. babóca, akit még nem tudunk milyen nemű lesz), ötleteket keresek a szobájukba mókás játékokat/hoz. (Pl. gyerek box zsák, vagy ilyesmi...)
Mikor rossz az idő, vagy egyéb dolog miatt itthon vannak, szeretném, ha a szobájukban igazán jól éreznék magukat. Nagyon energikusak, olyanok, mintha soha nem fáradnának el, állandóan ugrálnak. A lakásfelújítás folyamatosan zajlik nálunk, mert lassan haladunk; de 3-an megkapják a nagy szobát, ami úgy kb. 4 x 6 m-es. A festés, a színek, a padló, az ágyak és bútorok elhelyezkedése már meg van, de szeretném feldobni a szobájukat olyan dolgokkal, amivel el tudnak lenni mind a 3-an. Ehhez várok itt ötleteket. :)
További ajánlott fórumok:
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket?
- Ti támogatjátok anyagilag a gyermekeitek életkezdését? Ha nem, akkor miért nem?
- Meditáció az iskolákban? Mire nevelik a gyermekeinket?
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Nem a gyermekeidért élsz