Én várok sokat? (beszélgetés)
Ha elég naiv, el is hiszi, hogy egy férfit meg lehet nevelni. :)
Vagy ha mégis, ezzel már akkor elkésett, amikor nem az első alkalomnál szólt.
Dehogy vársz sokat. Ez alap, legalábbis az én férjemnél. És apukámnál is és az első férjemnél is az volt.
Egyébként való igaz amit globus ír. Egy diplomás, magasan kvalifikált férfi munkatársam mondta egyszer felháborodva egy megbeszélésen: " - mi férfiak vagyunk, nekünk mondani kell hogy mit akartok!" - szerintem akkor is bunkózta valamelyik kollegina:)
Like! :D Tényleg így van.
Vannak, akikbe belekódolták a virágvásárlást, a szemetes önkéntes kivitelét, a cucc átvételét. De kihalóban lévő fajta :D
A fene tudja.
A férfiak általában szóból értenek. Ha abból sem, akkor menthetetlenek. De ha abból igen, akkor legközelebb tudod, hogy szólni kell.
Hehh, két férfivel voltam a karácsonyi vásárban, zsebre tett kézzel sétáltak. Én vittem a hátizsákot. Addig, míg egyiknek a kezébe nem nyomtam. Maguktól nem vették volna észre.
Bárki bármit mond, ők így működnek. Az a sóhajtozás, hogy "tele van a szemetes, azt sem tudom, hol áll a fejem", nem egyenlő azzal, hogy "kérlek, vidd ki a szemetet". Katonás, határozott parancsszavak kellenek, abból értenek.
Neveltetés kérdése!
(az én férjem még a szomszédnéni kezéből is kiveszi a szatyrot amikor meglátja, hogy cipekedik!)
Persze, felajánlhatta volna.
De 10 pasiból 9-nek tényleg szólni kell. Úgy általában mindenért.
Bár ez elég direkt volt, hisz látta, hogy cipekedsz, de amúgy ne várd, hogy kitalálják a gondolataidat. Nem úgy vannak összerakva toronyban.
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek? Véleményeket, tanácsokat várok! (köszönöm)
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Iskolából szökött gyermek. A történetet írom, véleményeket, tanácsokat várok.
- A párom kellemetlen helyzetbe hoz engem, tanácsokat várok, segítsetek!
- Nevelhető a beagle? Tanácsokat várok!
- Nagyon fáj a gyomrom...mivel enyhíthetném?gyógyszer... akár házi praktika...Tanácsokat várok!!!!