Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Én padlizsánkrémem recept

Én padlizsánkrémem recept

Az Én padlizsánkrémem hozzávalói:
1 padlizsán
1/4 hagyma
1 gerezd fokhagyma
só, bors
kicsi olaj
1 tk mustár


Az Én padlizsánkrémem elkészítési módja:
A padlizsánt megszurkáltam és a sütő legalacsonyabb fokozatán másfél órát sütöttem rácsra fektetett alufólián. Sütés után lehúztam a héját és a kifolyt levét leöntöttem, a felvágott hagymával és az átpaszírozott fokhagymával együtt leturmixoltam. Sóval, borssal és mustárral ízesítettem.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


Az Én padlizsánkrémem elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook