Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Padlizsánkrém szabad tűzön. recept

Padlizsánkrém szabad tűzön. recept

Elkészítési idő 50 perc

A Padlizsánkrém szabad tűzön. hozzávalói:
2 nagyobb padlizsán
2 nagy fej vöröshagyma

őrölt fekete bors
olaj ízlés szerint.


A Padlizsánkrém szabad tűzön. elkészítési módja:
A padlizsánt a kés hegyével (villával) megszurkáljuk és a szalonnasütéshez rakott tűzön, (vagy parázsban) többször is megforgatva megsütjük. Közben apróra vágjuk a vöröshagymát, elkeverjük sóval, őrölt fekete borssal és olajjal, majd hozzáadva a héjától megtisztított sütött, összetört padlizsánt.Az egészet alaposan elkeverjük és friss kenyérrel fogyasztjuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A padlizsánkrém szabad tűzön. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook