Én mitől vagyok más az anyám szemében? (beszélgetés)
Ezt le lájkolom!:)))))))))))
hú de így van!ettől még az legborzasztóbb amikor az a bizonyos asztal az otthonodban van ,és a barátnőd át jön ,és az anyád a fellegekbe emeli ,téged meg le szid miért nem kínáltad meg sütivel!:((((((((
Ez komoly így van!Esküszöm!
Nem bírok le válni róla!:))))))))))))))vagyis leváltam,de valahogy mégis körbe fog és ott van!ez által tönkre tesz szépen lassan:))))))))))
na ezt jól ki elemeztük:)))))nem hiszek ebben de tényleg valami ilyesmi.
ha tudnám a tényt hogy nincs ,akkor szabadabb lennék,és nyugodtabb.nem lenne a kötelék.....
ilyen van?hogy én ezt érzem?
így érzem igen!
lehet nem foglalkozom vele,de a fejemben van mindig de tényleg!igaz nem azért mert de aranyos..hanem mindig mintha figyelne.viccc!!!!!!!jól csinálom?mit mondana erre?de nem azért mert nem tudom megcsinálni ,hanem mert már annyit cseszegetett ,hogy nem bírok el szakadni tőle!ott lebeg felettem.
valószínűleg valahol hagyom,még mindig hogy uralkodjon felettem!:(((((((((((((
ezért nem is akarok vele beszélgetni sem!:(((((((
rengeteg emberrel talállkozom nap mint nap idősekkel is ,és olyan szeretettel beszélnek a gyerekükről és tudják milyen világban élünk.tudják nem egyszerű manapság ,és segítik támogatják a gyerekeket .én meg itt vagyok egyedűl ,nem pénzre lenne szükségem hanem szeretetre ,néha tanácsra ,egy megerősítésre ,aki ismer ,és nincs kihez fordúlnom!puhatolózok mástól .vajon jól csinálom e.mert ha még jól is csinálnám is az anyámnak az sem tetszene:((((((((
jaj istenem :(((((((((((((
szörnyű,hogy ez van.Én is átéltem ezt is ,már az esküvőre készültünk és majdnem szét szedett minket az anyám ,:(((((((de nem hagytam magam ,aminek mai napig hálát adok ,hogy akkor úgy döntöttem.
mert akkor volt egy rossz napja,és rajtam vezette le!köszi!!!!!!!ááááááááááá
ne hagyd magad!
Szívemből szóltál... Én is így érzem, jobb lenne ha nem lenne...
Befolyásolható nagyon, a nővérének szava van, holott külön család, a tesómnak szava van holott nem velünk él... Nekem nincs szavam mert senki vagyok, és éreztetik is... :S
Én sem vagyok egy odaszólós, de mikor szakad a cérna akkor én is meglepődök magamon... Aztán visszahúzódok... Itt akarom őket hagyni, hogy a párommal legyek, de nem akarok cirkusszal elvállni...
Elvárják hogy rájuk dolgozzak... Ha meg nem akarok rájuk dolgozni, csak úgy hagyhatom el a szülői házat ha férjhez megyek... (kijelentette nekem anyám)...
De csak azért nem akarok fehér ruhát felvenni hogy "tisztességben adjanak férjhez"... Voltam már 28 évesen kényszer eljegyzésben, akkor is ez miatt.. Nem engedték hogy találkozzam az akkori párommal.. Ennek a vége szakítás lett... PErsze én voltam a hibás... Aztán most ez van megint... Mindig az exet hozzák fel hogy ezzel a párommal is úgy járok, meg hogy védtem az exet is a széltől is, mégis szétmentünk...
Semmit nem lehet velük megbeszélni, nekünk 3 perc sem kell a veszekedéshez...
Megértelek teljes mértékben :S
:((((((
Nem egyszerű az élet!
vagy még jó hogy nem egyszerű?
hogy is kérdezzem.
Ha egyszerű lenne ,akkor minden más lenne,nyugodtabb életünk lenne.állítólag nem lenne ennyi bajunk sem ,hála az égnek nem járok orvoshoz ,nem vagyok beteges.
De lehet egyszer majd össze omlok!sokat bírok terhelhető vagyok,max magamban omlok össze!ezért is írtam ide,mert nem ordítok ,nem örjöngök,max magamban próbálom ezt rendezni ,oké a ti segítségetekkel,de így csendesebb:)))))))))))
őszinte leszek ha nem lenne az anyám /ez csúnya bocsesz!szégyellem is./nagyon nyugodt életem lenne,és már előrébb lennék......juj ez nem volt szép...............:((((((((((((((de le húz!nagyon .bátrabb lehettem volna az életben......hátráltat ,de nagyon.:((((((((((
Pff... nálunk ugyanez van... Punnyadnak a tévé előtt, apám nyugdíjas de mellette dolgozik a volt munkahelyén... Hazajön és politikát nézi folyamatosan, ha megszólal akkor csak arról tud beszélni...
Anyám csak a romantika műsort nézi, de egyik sem mozdulna ki a levegőre....
Van egy kutyám, igaz én kaptam, de nem halnának bele ha ők is levinnék sétálni a kutyát....
Ilyenek...
Sajnálom:((((((((
Még itt mi nem tartunk hála az égnek!sosem ivott,és ez szerintem nem is fenyeget .
Szerintem legfőbb vágya az ,hogy vele éljek,de kibírhatatlan!!!!!!!!!!!!!
Pedig eskű nem kötnék bele.de ő ha van sapkám azért ha nincs azért...
eljött karácsonyra.
jó sztori ,haza estem 23 án munkából este 11 re 24 reggel megint mentem volt délelőtt munkám ,aztán elkezdtem süti főzni ,hozzám sem szólt ,de senkihez sem ,hol itt ült ,hol ott ,be savanyodva,nézte a tévét,magára húzott egy takarót , este azt vettem észere ,hogy megy lefeküdni ,de úgy hogy se szó se beszéd .
Vittem neki takarót ,akkor le szúrt ,hogy nem készítettem neki el az ágyat .egész nap a süteményeket készítettem a kaját csináltam ,ő meg savanyúan tévézett ,tényleg nem készítettem el!de nem tudtam már 8 órakkor lefekszik:(((((((((((és szó nélkül.mert tuti meg csináltam volna.mindegy kötekedésnek jó volt!így legalább a a karácsony se telt jó hangulatban ,nehogy jó hangulatom legyen!így mindenki be ült a kis szobácskájába ,s dunnyogott ,mert nagyinak nem volt jó kedve!:((((((((((ahelyett ,hogy egész nap mondókázott volna kicsi unokájával......ááááááááá nem!!!!!
Igen mást dicsérni azt tud ő is ,és hogy a gyülekezettben mennyi jó lelkű ember van ....
meg hogy miért nem megyek én is látnám legalább...
jajne már!!!!!!!!!!nem vagyok egy vallás ellenes ne értsetek félre!de aki nem ár templomba ,az rossz ember?
mi dolgozunk állandóan,ha nem dolgoztam gyesen voltam is güriztem ,még ő haza ment és lefeküdt én lehet falat bontottam a férjemmel,hogy ne éljünk egy viskóba.
igaz minden pénzem rá is ment a házra ,de mit kellett volna tennem ,szárítgatnom a padláson a húszezreseket?vagy hogyan gondolja?
azért sajnálok mindenkit aki ebben a cipőben van!mert ez szörnyű!!!!!!!!!!!!!
Az én Anyám mániás depressziós volt, zugivással megtűzdelve, mert alkoholista is volt. Halála előtti 10 évben kitört rajta valami, (orvoshoz nem lehetett vinni!) ami miatt az volt a dilije, hogy kutatok nála és ellopom a cuccait. Pedig nem volt annyira öreg, hogy ez indokolt lett volna. Amikor kezdődött ez utóbbi, 58 éves volt.
Tehát nekem nem kell bemutatni, hogy egy Anya, hogy tudja pokollá tenni a gyereke életét. Totál horror volt az életem és ennek ellenére, nem vagyok benne biztos, hogy nem szeretet. Bár fene tudja?...és ez a legrosszabb.
Vagy még mindig meg akarsz felelni neki?
Hát igen sokáig akartam neki megfelelni! de nem bírok!!!!!!!!!!!!!!!!!Bármit teszek sosem jó!mondanék példákat ,de hosszadalmas lenne!volt amit ő javasolt ,megtettem és még sem tetszett!
Egyébként minden nagyképűség nélkül merem állítani ,hogy egyébként meg szeretnek amilyen vagyok :((((/ez tudom most nagy képűen hangzott,de hogy körűlbelűl jellemezni tudjam magam ezt kell hogy le írjam.
Nekem az a kedvencem, hogy ilyenkor elkezdi, hogy ezzel meg azzal mi történt, kivel találkozott, kinek a gyereke hányszor kakilt aznap. Ilyenkor csak annyit szoktam mondani, ez nem érdekel, ha nincs más mondanivalód, akkor szia.
Elég lehangoló egy fárasztó nap után ezt hallgatni. :S
Semmi baj!
Nem is fogom elkövetni ezeket a hibákat ne aggódj:))))))
de van nekem az anyám akit úgymond nem szabad megbántanom.de neki engem mégis valamitől kötelező!mert akkor neki nem lenne jó napja!.:((((((((
Igen! Ezt is mondják nekem: Ez jó lecke hogy Te ne legyél ilyen sem a gyermekeddel, sem a pároddal..
Oké, ez jó.. csak mire oda kerülök pl én, hogy összeköltözés vagy családalapítás, idegileg megyek tönkre... :S
De azt is tudjuk az ember sok mindent kibír! A határokat feszegetni kell...
Fel a fejjel :(
Sajnálom, ha félreismertelek a kevés információ miatt !
Nézd, én biztos vagyok benne, hogy szeret Téged az Édesanyád, csak a Jóisten kibírhatatlan természettel "áldotta" meg. Az életben minden "rossz" jó valamire. Ez arra jó, hogy Te lásd és tanulj belőle és a Te gyermekeidnél ne kövesd el azokat a hibákat.
2 bátyám van: 38 és 36 évesek... az idősebbikkel nem tartják a kapcsolatot annyira, ebben apám a hibát, de picit a tesóm is..
A középső úgy oldja meg, hogy heti 1x eljön a feleségével, 20 percre ... Persze ha igazat kell adni, akkor a tesómnak adnak igazat és nem nekem... Nekem szavam ebben a családban sosem volt és nem is lesz.. :S
Ez nem semmi!
Sajnálom!Akkor te is szenvedsz.Tudom nem vagyok egyedűl a problémámmal,csak kiakartam magamból írni már!Tudtam kapok hideget meleget!de esküszöm már az idegtől nem látok,lehet az lenne a legjobb ha felhívnám és őt le kiabálnám,de ez nem az én stílusom ,lehet én is meghalok valami infarktusba mint az apám!:(((((((((((((
szerintem aki ilyenbe benne van tudja miről beszélek,eskű mg az izületeim is fájnak ,a fejem zsibong az idegtől,miért nem lehet ezt kihagyni az életemből?és arra koncentrálni ,hogy milyen szép családom van?miért nem tud örűlni ,hogy milyen ügyes gyerekei vannak?én ezt sosem értettem!:((((((((
Azt elfelejtheted, hogy magától megváltozik, olyan nincs.
Neked kell változtatnod a hozzáállásodon. Nem kiabálással, csak azzal, hogy nem foglalkozol vele, az okoskodásával. Az sem árt, ha lazítasz a kapcsolaton. Akkor fel szoktak eszmélni kicsit.
Mért olyan fontos neked, hogy mit gondol, vagy mit mond? Annak a negyede sem igaz valószínűleg, tehát nem érdemes még odafigyelni sem. Ezek a dolgok az ő "beteg személyiségéből" szólnak, ettől a szíve mélyén ő szeret téged, csak nem képes kimutatni. Ez az egója, amivel magát védi. Mért van akkora jelentősége, hogy mit mond? Saját önálló életed van, saját gyönyörű családod. Ő meg csak a saját levében fő, ezt fogadd el.
Vagy még mindig meg akarsz felelni neki?
Igen igazad van!
De lelkileg meg össze tör!KIRÁLYSÁG!
:(((((((((((((
Ez nem szeretet!nem 18 éves vagyok hanem lassan 40.
Viszont amíg dühösen ugrasz a megjegyzésekre, addig azt közlöd vele, hogy függesz tőle és a véleményétől. És neki pont ez a célja.
Most pont ezt próbálom.
Csak nem tudom jól csinálom e.
ha felhívtam érdeklődtem felőle a beszélgetés 3 percében már vita volt ,mára már nem hívom,vagy ha ő hív csak egy két szóval válaszolok.próbálom kivonni az életemből,a családomra koncentrálni.
de lehet ez rossz taktika?nem tudom .
Mivel most elég kevés pénzünk volt ahogyan le írtam nem tudtam venni ezt azt elromlott a mikróm amit nem szeretnék kidobni mert apró baja van ,de meg fogom csináltatni,és elromlott a porszívóm ,erre elment tegnap a férjemmel vett egy mikrót és egy porszívót ,előtte megmondtam ne vegyen nem kell,mert megcsináltatom!erre csak meg vette,nem is az a baj!oké megvette!de ennek lesz ám visszhangja!ezt fogom hallgatni,ez lesz terítéken ,hogy nekem nem telt rá,na és?!tudom meg kellene köszönni tudom én!de felhívom megköszönöm ,és csak le szúr!hogyan kell ezt rendezni?tudom én mi illik,eddig azt tettem amit kellett ,de elfáradtam már!eskű kikészít idegileg.
Szerintem ha nem szeretne, talán nem támogatna...
Én úgy gondolom, hogy ő ezzel a módszerrel (lehet vitatkozni, hogy helyes-e) próbál téged ösztönöz ni, hogy még jobb legyél.
További ajánlott fórumok:
- A 90 éves apai nagyanyám tartásáról kizárólag én vagyok köteles gondoskodni?
- A fizikai munkát végzők miért maradnak örök prolik egyes emberek szemében?
- Nem értem meg, mitől értékesebb egyesek szemében az a nő,...
- Meghalt a nagypapám, és most én vagyok a rossz a nővérem szemében.
- Köteles vagyok tanúskodni anyám büntető perén?
- 25 éves vagyok, külön élek a férjemmel, de anyám még mindig bele akar szólni a dolgaimba....