ÉN és a sors! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: ÉN és a sors!
Vagy erre ment ki az illető, hogy port kavarjon...
Bár legalább megtudtuk mi is, hogy van aki hőst csinál egy gyerek anyából
Biztosan. Bár azt is írja, hogy 15 évesen terhes lett. Pár sorral lejjebb, 15 és fél évesen hetekig volt egyedül a lányával kórházban a fővárosban.
Lejjebb: 2007. áprilisában megismert egy cuki srácot, majd fél év múlva terhes lett. Ezt követően 2007. februárjában születtek a gyerekek?
Valamit egészen biztosan elírt :D
Értetek,hidd el.
Te is fogadd el,hogy bár menyire körültekintő lehetsz,akkor is követhetsz el hibát.
Azt hiszem, én ezen a ponton kiszállok, mert úgy érzem magam, mintha a kútba kiabálnék. Nem értesz vagy nem akarsz érteni.
Viszont úgy tűnik, te jól ismered a kislány családi hátterét.
S még mindig nem érted, pedig százszor leírtam, hogy ami történt, megtörtént, ezen változtatni nem tudunk. De könyörgöm, ne heroizáljunk már egy csitrit, aki a felelőtlen döntéseivel nem csak a saját életének forgatókönyvét írja.
Ebben az országban mindenki ismeri a jogait. De mi van a kötelezettségeivel? A gyereknek is vannak alkotmányos joga.
Bár még mindig fenntartom, hogy szerintem a sztori kamu, a fotón lévő gyerekek nem 9 hónaposak. S ha a születésük dátuma tévedés, akkor borul az egész kronológia.
na, az már nem család:)
12-13 gyerek.. az merész
Pontosan, ezt így kellene..
S sokaknak el menne a kedve a csak úgy szülök 4-5 gyereket, mert az állam eltart..
Na az tök jó.Én pl a gyest is munkaviszonyhoz kötném.
Ha nincs munkaviszonyod akkor ne kaphass.
Csak annak járhatna gyes akinek előtte gyede volt, mert gyedet csak az kap akinek volt munkaviszonya.