Én csúnya vagy szép vagyok? (beszélgetés)
Ha meglátom a képedet nem a csúnya szó jut eszembe, hanem, hogy tömegcsaj.
Nem vagy csúnya, csak ha kimegyek az utcára, akkor több tucat hasonló csaj jön velem szembe.
A szépség relatív, azaz mindenkinek más tetszik. Van aki a szőkéket, van aki a barnákat részesíti előnyben, van aki a soványokat más a husisakat, van aki a kék szeműeket van aki a barnákat. Van aki bolondul a nagy mellekért másokat visszataszít és a kis mellűeket szereti. Apám a rövidhajért bolondul, férjemnek a hosszú haj tetszik jobban.
Mikor megismertem a férjem akkor jöttem rá, hogy neki én tökéletes vagyok, míg előtte voltak fiúk akik meg akartak változtatni. A férjemnek mindenben tetszem. Szerinte hibátlan vagyok. Te is találsz majd valakit aki azért szeret ami vagy. és nem akar majd rajtad változtatni. Én soha életemben nem hittem egy barátnőmnek sem. Soha nem hordtam egy ruhát mert szépnek modták, mert egy barátnő véleménye nem mindig őszinte. De ha ilyen energiavámpír, és ennyire elbizonytalanít, akkor nincs rád jó hatással. Én mással barátkoznék aki mellett jól érzem magam.
de melyik vagy Te?:)
az összes fotódon 2 db lány van..:))
Szép vagy, a bari nődet meg ha lehet ne rakd fel a fényképeidre! Elrettentő példa nem kell melléd!
.-))
Ne foglalkozz vele! A lányok sokszor azért szeretnének a másikon változtatni, hogy végül ők járjanak jól!
Végül is mit akar hogy változzon rajtad?
hülye
ha ilyet kérdezel...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan fogadjam el, hogy nem vagyok szép?
- Csúnya vagyok?
- Szép az arcom, de duci vagyok! Nekem nem jár már a boldogság?
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- 13 hetes terhes vagyok. A párom elkapott egy csúnya mandulagyulladást. Nekem semmi bajom nem lett, a babának árthatott?