Én csúnya vagy szép vagyok? (beszélgetés)
én csak olyat láttam,ahol ketten vannak..:O
amúgy igen,ezt írtam volna én is..
így van,korkérdés..;)
hmm..visszasírom azt a 20évet..és az 50kilócskámat..;)
Az lesz a szexepiled, hagyd, ne fáradj vele! :))
Megmondom a frankót. 10-es skálán 6.
Hát ezaz:D Én is mindjárt felteszem a kérdést, hogy szép vagy csúnya vagyok?::D Na kérem! Tessék megmondani:D
Az elején van egy kép amin csak ő van. Amugy, meg egy 16 éves lánynak ez a legégetőbb kérdése. Ez szinte korkérdés, csak mi már elfelejtettük, hogy nekünk is ezen járt akkoriban az eszünk. Nem csak dícséretet vár, hanem, saját magát keresi.
várjál még, le kell mosnom a fülemről is a maradékot. :))
épp arra gondoltam, hogy most így ahogy vagyok, hajfestékkel a fejemen, teszek fel képet, és indítok egy fórumot. :P
Nem tudom, csak szerintem szép mind2 lány?
nna végre,kiderült melyik vagy te..Nem is értem,hogy az előző kb.20 hozzászólónak,hogy derült ki,melyik lányt kell dícsérni..?:O
Legközelebb én is megkérdezlek Benneteket :D
A kérdés figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy lehetőségek folytonos sora húzódik a két véglet között.
jaja, mikor a szép nő megszólal, és kilóg a kapanyél a szájából. :D
Akkor mit panaszkodsz?? Ha tényleg 16 vagy, akkor igen is nagyon szép vagy! Tényleg nem értem ezt a kérdést. Ennyire nincs önbizalmad?
jolvan na hamar foltett 1 kerdest akkor legalabb lassak mar tisztan tehat nem NEM MINDEGY
Átlagos, már a múltkor is indítottál egy fórumot magadról.
Olyan vagy amilyennek láttatod magad, amilyen a kisugárzásod, amilyen vagy, ha élőben megszólalsz.
Vannak csúnya emberek akiknek a kisugárzása, kedvessége széppé teszi őket és vannak kimondottan szép nők, akik hidegek, buták.
Mondjuk 16 évesen a szemeid kicsit nagyon sötétek.
Nem mindegy? Mind2 szép a maga nemében.
nah mostmar enis belezavarodtam te vagy a feherpolos nem?
Van akinek a pisze orr és van akinek görbe. Valakinek egyszer te leszel a Tökéletes Szépség.
de kul valami kozelebbi kep nincs rolad mert nem latszol seholsem normalisan rosszak a kepek
Na jó, mivel nemtudom eldönteni melyik vagy te ezért mind2 csajt leírom szerintem:
A hosszú egyenes sötét barna hajú, fehér pólós csaj nagyon szép, különleges vonásai vannak, tényleg szép na, idősebbnek néz ki mint a másik csaj.
A hullámos hajú kockás inges csaj sem csúnya, inkább átlagos korabeli.
Nekem is a tucat jut az eszembe. Nem csúnya, de nem is extra.
Ügyes egyébként! :)
Önbizalomnövelő tréning.
Átlagos. Mint a többi Veled egyidős lány. Semmiképp nem külömleges.
További ajánlott fórumok: