Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Elzászi füstölt csülök recept

Elzászi füstölt csülök recept

Az Elzászi füstölt csülök hozzávalói:
80 dkg savanyú káposzta
2 fej vöröshagyma
3 ek. olaj
2 db füstölt csülök
20 dkg vegyes zöldség
csipetnyi feketebors
1 db
ízlés szerint só
1 kg burgonya
diónyi zsír


Az Elzászi füstölt csülök elkészítési módja:
A savanyú káposztát és a finomra vágott hagymát olajon megpirítom, felengedem vízzel és belerakom a csülköt, ebben lassú tűzön 2,5 -3 óráig főzöm. A zöldségeket felaprítom beleteszem a csülök mellé, borssal, sóval ízesítem. A csülök mellé főtt burgonyát és párolt brokkolit tálalok.


Kategória: Húsételek receptjei


Az elzászi füstölt csülök elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook